ok ted som dopozeral...
u mna najlepsia cast Resident Evil... a je jasne ze bude aj pokracovanie...
newiem co viac k tomu napisat... film sa mi naozaj pacil..
NuSuey napísal:ja som este tu 3ku este nevidel - podla screenov sa mi zdal ten release nekvalitny alebo ste to videli v kine?
Resident.Evil.Extinction.TS.XVID-COALiTiON
videl som uz aj horsie kvalitky.. TS kvalita je uz pozeratelna... a dalo sa v tom v pohode vyznat co je co... samozrejme ze to nie je nieco extra.. ale.. dalo sa
podobne.... vcera som si to aj ja pozrel. No kvalita filmy podla mna upadla ale ten koniec bol pekny odkur. V kazdom pripade mi ten film dal to co som chcel- pekne sny o zombie
aha a kvalita no videl som ja horsie toto bola celkom dobra kvalita aj v tme bolo daco vidno a tak nikto z kina nestal v obraze
No videl som trojku asi pred mesiacom a musim povedat ze ma to aj potesilo aj sklamalo....zombici tam vipadali trochu normalnejsie a pacilo sa mi aj to monstrum na konci...pribeh nadvezuje...tak by som tomu dal takych 75%
u mna jednoznacne super,akurat som to teraz dopozeral ale zo zaveru som bol totalne mimo,akurat ukazu naklonovanu milu niekolko desiatok krat tak sa neviem od radosti dockat ako ich tam budu tie sexi klony katovat a ono je to uz koniec filmu
ked bude stvorka chcem tam vsetky tie kocky aby ich katovali hlava nehlava a hlavna herecka tam MUSI ostat ja z nej nemozem v tom filme
ebEEn napísal:Nj videl som to davno uz Konec bol urobeny tak na pokracovanie ale tvorcovia tvrdia ze pokracovanie nebude a ze Celkovy Koniec si mozeme domysliet
Tak som to dnes pozrel...a priznam sa, ze tu 4ku si naozaj radsej domyslim.