Net a tzv. roleta

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
projector
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Net a tzv. roleta

Príspevok od používateľa projector »

servuste vsetci, moj kamos ma taketo dva problemy ktore ked nam poradite rozlustit tak vam budeme do smrti zaviazany...takze ten prvy sa tyka internetu a ma problem taky, ze prihlasit sa sice prihlasi ale pri kazdom nacitani nejakej webovej stranky mu napise ze nelze zobrazit(viem ze tam je asi vela dovodov preco to asi nejde ale skuste aspon nejake s ktorymi ste sa stretli najcastejsie), no a ten druhy problem je v tom, ze hned od zaciatku ako sa mu spusti pc tak ma na ploche z pravej strany tzv. roletku, ktoru nevieme ako mame dostat prec - moze to byt aj tym, ze je to nejaky spyware alebo nieco podobne???lebo mal dost zavireny pc ale tu roletku nemal - az po odstraneni vsetkych spinot z pc mu to tam zrazu naskocilo tak neviem, mate s roletkou nejake skusenosti???dikes vopred za kazdu radu 8)
romerot
Star
Star

Príspevok od používateľa romerot »

Co tak hodit sem aj screen tej plochy nech vidime aj tu "roletku" lebo neviem ako to moze vyzerat :oops: :D

"Ak mal dost virusov tak preinstaluj Win a zmizne aj roletka a mozno to vyriesi aj problem z netom nakolko tam moze stale mat nieco co brzi ten net!" :twisted:
projector
Medium Expert
Medium Expert

dobre, a ked sa pustim do toho preinstalovania tak ako to zrobim aby som zachoval programy co su tam hm, asi len repairom co???alebo uz to radsej uplne zmazat???
romerot
Star
Star

Príspevok od používateľa romerot »

Vsetko vymazat. Ak tam ma filmy, mp3 a veci ktore si chce nechat tak skopirovat na iny HDD (ale pri zapnutom antiviraku :lol: ) a potom format disku a instalacia noveho Win !
projector
Medium Expert
Medium Expert

ok...dik za radu.... 8)
Napísať odpoveď