Ked som sa tak hrabal tak som nasiel iba patch 1.66a lenze ja tu verziu mam uz od nainstalovania. Nasiel som si aj na tu verziu crack a aj tak mi tie prve preteky nejdu,
No uz som to nasiel u seba.
Treba patch TestDriveUnlimited_USRetailandDigitalDistribution_Patch_Ver1.66A.exe
A potom crack od vitality, ale treba ho nahrat aj s prilozenym adresarom EURO, kde su subory pretekov.
//link na patch mas v SS
This section lists the minimum system requirements and the hardware we tested during TDU PC development. The game is running and playable on these configurations.
Operating System : Windows 2000/XP/Vista
CPU : Intel P4 @ 2.4Ghz or AMD Athlon 2800+.
GPU (Video Cards) : ATI Radeon 9800 256MB VRAM or Nvidia 6600 GT with 256 MB of VRAM.
Video Cards with vertex/pixel shaders 2.x and above are recommended.
SPU (Sound Cards) : DirectX 9.0 compatible Sound Card.
System Memory : 512 MB, 1 GB recommended
Hard Disk free space: 8 GB
DVD drive: 8x minimum
DirectX 9.0C (included)
working on high, 1024x768, no HDR or AA on:
athlon 3000+
512mb
6600GT 128MB
Ja mam takyto pc AMD ATHLON 64x2 3800,250GB HDD,1GB DDR RAM,GEFORCE 7300SE 512MB
a stašne mi seka.Viete mi poradit prečo
mozno tou shitnou grafikou , mozno mas zle ovladace, alebo mas v compe nejakeho hocimura (virus, spyware) ktory ti pri pouzivani aplikacii vyuziva CPU na 100% a preto ti to laguje
ferderikoo napísal:mozno tou shitnou grafikou , mozno mas zle ovladace, alebo mas v compe nejakeho hocimura (virus, spyware) ktory ti pri pouzivani aplikacii vyuziva CPU na 100% a preto ti to laguje
nope... sice ma shitnu grafiku.. ale zvysok zostavy jej musi vypomoct dost vela...
aky mas ovladac ?
ine hry ti idu dobre ?
hm tak ma napadlo hm mali ste nejaký zaujímavý obrázok ako ja
vozil som sa na mclarene a stalo sa mi vid obrázok máte niečo podobné
Kúpil som mc laren za 1500000 no a išiel som ho otuniť no a potom som si vybral kus dialnice. nabral som zhruba 371km/h a potom prišiel kopec a za ním požiarnické auto a hop a bum a už iba otočky a vývrtky a bum zavesený na moste
Pošlite aj niečo vy ak máte
hrajem tuto hru, je to super aale neviem ci by som bol ochotny ju hrat bez volantu...myslim ze s volantom je to ine kafe:) ja som ani sipky neskusal...
cus okedy som nasiel RS4 dost dlho po vas tak mi to zacalo blbnut pri odchode z domu a tak....ked je ta cierna obrazovka loading tak to zamrzne ...niekedy to ukoncim cez ctrl+alt+del ale niekedy musim len reset ale nenapise ziadny error... myslel som ze je to tou RS4a alebo skylieom tak som zmazal save ale neprestalo to... nakoniec som preinstaloval cele TDU a stale nic .Neviete co tomu je?