Hess vs. Höss

Diskusie na politické témy...
maros7777
Light Expert
Light Expert

Hess vs. Höss

Príspevok od používateľa maros7777 »

no takze mam velku dilemu. Je rudolf hess a rudolf höss identicka osoba. doteraz som si myslel ze bol len jeden hess az kym som v novom case necital o hössovi ako o riaditelovi oswiencimu. hladal som na nete a höss a hess maju vacsinou rovnake fotky. ale zasa na druhej strane pisu ze höss bol riaditelom oswiencimu a mnohokrat je to pisane aj k menu hess co je blbost kedze bol od 41 (alebo 42 neviem presne) v zajati britov. videl som zoznam hlavnych predstavitelov 3. rise a ziadny höss tam nebol spomenuty, takisto ani v norinbergu. bol som v oswiencime a tam vraveli ze v 47 tam popravili rudolfa hessa, riaditela oswiencimu, co je blbost kedze hess nikdy nebol riaditelom oswiencimu a okrem toho dostal dozivotie a zomrel az 1987. takze prosim vas kto v tom ma jasno poprosil by som vysvetlenie ci hess a höss je jedna osoba alebo 2. dakujem
ViRuS
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

maros7777
Light Expert
Light Expert

oki dakujem. v tom linku co si poslal je jeho fotka z norimbergu ale tu nie je spominany ze bol sudeny http://sk.wikipedia.org/wiki/Norimberský_proces len hess je spomenuty. nemam teraz cas si to cele precitat. vecer si to precitam.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Höß a Heß su dve rozdielne mena. Zamena fotiek moze znamenat jednoducho to, ze o tomto obdobi pise hocijaky idiot.

V Norimbergu bolo viac "sudnych procesov", najznamejsi je ten s najvyssimi predstavitelmi Nemecka co zostali nazive, medzi ktorymi bol Heß.

O Hößovi je zaujimave ze v Norimbergu, pravdepodobne pod hrozbou alebo v dosledku mucenia vypovedal, ze pod jeho velenim zahynulo 3 miliony zidov.

Rudolf Höß bol vydany Poliakom a odsudeny na smrt obesenim (1947).
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

este doplnim, ze rudolf heß spachal samovrazdu vo vaznici v spandau. zapadni spojenci sa zasadzovali o jeho prepustenie. za bol svojho casu aj nixon (1974, mal to byt darcek k heßovym 80.-tym narodeninam). proti boli politici z byvaleho zssr. zastavali nazor, ze bol jednym z najvplyvnejsich nacistov a pozadovali dokonca jeho popravu. po roku 1966 bol jedinym zijucim predstavitelom nacistickeho rezimu, ktory bol sudeni a odsudeni v norimberskom procese. pravdou je, ze sa rusom necudujem, ze pozadovali jeho popravu. v roku 1941 letel na vlastnu past do anglicka, kde sa mal stretnut s pronacisticky orientovanou anglickou slachtou (ano aj v GBR boli nacisti) a nasledne dojednat mier s londynom.
Navrhoval vraj, že Nemecko umožní západným okupovaným štátom návrat ich vlád, ale so správou nemeckej polície a výmenou za to mala Británia podporiť Nemecko vo vojne so Sovietmi.
dalo by sa povedat: za dobrotu, na zobrotu :roll: .
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

jasne letel. Totiž mu to poradil veštec či čosi také. Mal o tom sen a veštec ho utvrdil v tom,aby si tam zaletel. Ake fiasko to bolo ani nehovorim... Bol na narkotikách chudák a plne prepadol okultizmu a podobným sprostostiam...
maros7777
Light Expert
Light Expert

krija napísal:este doplnim, ze rudolf heß spachal samovrazdu vo vaznici v spandau....
o tej samovrazde sa vedu tiez velke diskusie. ja si myslim ze ol zavrazdeny, nadacia r. hessa sa stale intenzivnejsie usilovala o jeho prepustenie a mozno by sa im to aj podarilo. a inak videl som o nom jeden dokument a tam vraveli ze raz bol prepusteny ale ze odmietol opustit spandau kym je povazovany za vinneho. chcel byt zbaveny viny
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

ano, viem o tom. podla jeho syna, nebol na tom zdravotne tak, aby bol schopny "bez pomoci" opustit tento svet. ale v jeho veku si myslim, ze na tom uz az tak velmi nezalezi. dokonca sa takmer dostal do guinnessovej knihy rekordov, ako jeden z najstarsich vaznov na svete :wink: .

Sepiroth, aj pre teba tu mam nieco :wink: http://www.hojko.com/post608032.html#608032
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

RUDOLF HESS-26.04.1894-17.8-1987
Velka osobnost velkeho Nemecka.Spoluzakladatel NSDAP,namestnik adolfa hitlera,vazen cislo 7 vo vaznici spandau,posledny obvineny v norimberskom procese.
RUDOLF HASS-25.11.1900-16.04-1947
Tiez velka osobnost tretej rise. Cinil sa v oblasti koncentracnych taborov.
Tak ako Goebbels tak aj on ako medzi prvymi navrhol vyuziat ZiklonB.
Zaroven si vsak vzdy udrzoval hodnost SS-Obersturmbannfuhrer jednotiek Amstgruppe D. Bol umsrteny obesenim v roku47´.

KONECNY VERDIKT : ano,su to rozdielne osoby :wink:
Prílohy
hass
hass
hess
hess
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

Sepiroth napísal:..,...,,,...... a plne prepadol okultizmu a podobným sprostostiam...
nemylis si ho z Himmlerom ? :)
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

bocian napísal:nemylis si ho z Himmlerom ? :)
nemýlim, Göring, Himmler... všetci v tom lietali...niektorí viac, niektorí menej, niektorí sa popri tom obliekali do rúch rímskych cisárov a lakovali si nechty, iný lietali na základe snu do anglicka vyjednať zázračný mier...
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

Sepiroth napísal:nemýlim, Göring, Himmler... všetci v tom lietali...niektorí viac, niektorí menej, niektorí sa popri tom obliekali do rúch rímskych cisárov a lakovali si nechty, iný lietali na základe snu do anglicka vyje***ť zázračný mier...
a ty aj vies niekedy napisat nieco ine nez len vyblakovat kto je aky kkt?
Napísať odpoveď