to si trocha prehnal tou starou klasikou...Digital napísal:Stara klasika ktora sa v tejto teme vyskytla cca 100 krát
Hip-Hop - všeobecne
-
Digital
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Uz som videl v jednom bare prezentacku toho filmu , vyzera to zaujmavo... tesim sarockonhustla napísal:Nejaky novy film dve strany Bratislavy
Prehnal ? why ? nieje to sice az take stare ale je to jedna s najlepsich veci aka sa na scene vyskytlaViRuS napísal:to si trocha prehnal tou starou klasikou...
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Čoby nie, no nie tak frekventovane (viď link na song "Lúza") a určite nie na svoju konkurenciu, nebodaj do iných hudobných žánrov (čo je nechutné)zuzuzu napísal:fikus-kukis : ehm a rockeri nenadávajú však???
napr. RHCP - Pea (ja viem že vtedy bol flea mrte na heráku ale ani to ho neospravedlňuje)
No, ono sa to nezdá, ale až Flea náhodou frčal na heráku, tak potom John sa najmenej tisíckrát predávkoval na smrť.
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Co? Ved to bola jedna z najlepsich shows roka. To je blbost ludi, ktori boli tam a 90% z nich nevedelo anglicky. To sa potom tazko spolupracuje s publikom a to potom si to tazko uzije drviva vacsina ludi, ked hovno rozumie.
Ako napr.:
I was member of G ... ludia mali povedat G-Unit, samozrejme blbci vkuse kricali G-Unot. Behali v obleceni G-Unit, ale hlavne, ze si ****** pod podiom. Smiat som sa musel velice.
Skoda komentovat vobec.
//erytrocyt: p4ra, pozor na vyjadrovanie !
Ako napr.:
I was member of G ... ludia mali povedat G-Unit, samozrejme blbci vkuse kricali G-Unot. Behali v obleceni G-Unit, ale hlavne, ze si ****** pod podiom. Smiat som sa musel velice.
Skoda komentovat vobec.
//erytrocyt: p4ra, pozor na vyjadrovanie !
otvaram tuto staru temu lebo dnes som cital jeden rozhovor z "velkym 13-rocnym gangstrom, ktoreho domovom je gheto" (sam to o sebe tvrdil)
Rozhovor
myslite si, ze prave tento "gangster" by mal reprezentovat hip-hop? podla mna prave tito "tiezfanusikovia" kazia imidz hip-hopu a preto je tolko ludi proti nemu...ked som to cital tak som nevedel ci sa mam smiat alebo plakat - toto je vazne decko, ktore podla mna berie hip-hop ako modnu zalezitost...a to nehovorim o gramatike
nemam nic proti hip-hopu ako takemu, ale neda sa ani tvrdit, ze by som ho pocuval (maximalne nejake 2-3 songy, ktore mozem)...na druhej strane nie som ani metalista, aj ked je pravda, ze k metalu mam ovela blizsie ako k hip-hopu...
PS: nerad by som tu videl nejake nadavanie ci uz na hip-hop alebo na metal...prosim piste len nazory na rozhovor...dakujem
\\mi-chau: presne to s Nightwishom som akurat siel dopisat
Rozhovor
myslite si, ze prave tento "gangster" by mal reprezentovat hip-hop? podla mna prave tito "tiezfanusikovia" kazia imidz hip-hopu a preto je tolko ludi proti nemu...ked som to cital tak som nevedel ci sa mam smiat alebo plakat - toto je vazne decko, ktore podla mna berie hip-hop ako modnu zalezitost...a to nehovorim o gramatike
nemam nic proti hip-hopu ako takemu, ale neda sa ani tvrdit, ze by som ho pocuval (maximalne nejake 2-3 songy, ktore mozem)...na druhej strane nie som ani metalista, aj ked je pravda, ze k metalu mam ovela blizsie ako k hip-hopu...
PS: nerad by som tu videl nejake nadavanie ci uz na hip-hop alebo na metal...prosim piste len nazory na rozhovor...dakujem
\\mi-chau: presne to s Nightwishom som akurat siel dopisat
To ako nightwish je hip-hop?13 rocny gangsta napísal:A teď k jádru tady toho celého tématu. Jaký máš názor na hip-hop? Ohlasy na tvé články byli často negativní, tak jak přesto na tento problém reaguješ?
Ze o hopci nic nevi a sou smradlavi metalakaci a hopec je nejlepsi muzika hlavne hopecgo. priklad hip hop go je nightvish
//ta jeho fotka vravi za vsetko...