SE k610i- diskusia ohladom tohto fonu, skusenosti, rady...
-
Pro.Dante3000
Light Expert
SE k610i- diskusia ohladom tohto fonu, skusenosti, rady...
Mate niekto tento mobil? Mate ho nejako upgradnuty,preflashovany? Kupili ste si nanho nejaku vybavu? napr. kryt, sluchatka, pametovu kartu. Pozerate na nom filmy-ak ano kolko vam vydrzi baterka?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ja mam, prakticky mu nemam co vycitat. To co mi vadi je, ze nema automaticke vypnutie telefonu ako som si navykol na tuto funkciu u Siemensu. Telefon vyuzivam na volanie, SMS, mail (vstavany mail klient) a obcasne pozeranie stranok (Opera Mini) a vsetko v pohode. Baterka sa da udrzat na tie 4 dni v klude, ak vsak pocuvam hudbu (mp3) z pamatovky tak 3-4 hodiny denne, tak potom telefon vydrzi take dva dni a nasledne je ho potrebne nabit. Co sa tyka updatu firmware, tak som to skusal oficialnym softom, naslo novu aktualizaciu, pekne to aktualizovalo a zrazu ostal telefon len v anglictine, tak som ho dal reklamovat a slovencinu mi vratili.
-
Pro.Dante3000
Light Expert
potreboval by som vediet ze ako sa da vymenit kryt na se k 610i, pretoze by som mozno kupil tento http://www.123mobil.eu/product_info.php ... ts_id=3483
a ake sluchatka by ste poradili (lacne) napr. http://www.123mobil.eu/product_info.php ... ts_id=3053 nemate s nimi skusenosti?
a ake sluchatka by ste poradili (lacne) napr. http://www.123mobil.eu/product_info.php ... ts_id=3053 nemate s nimi skusenosti?
-
snaque
Light Professional
flashoval som ho na w660i ale hodil som to spat na k610i (uz "neorangeaky") a asi skusim este flashnut na k530i ... momentane mam zmenene iba menu...
filmy sa na tom nepozeraju najlepsue ... maly display.. ale daju sa (celkom stiha)
kupil som na neho kryt.. ale nemam doma taky srubovak
ale nejak si zozeniem... mam k tomu 256MB kartu a sluchatka co sa standartne dodavaju ku walkmenom (striedam ich s koss spark plug...)
som s nim spokojny
filmy sa na tom nepozeraju najlepsue ... maly display.. ale daju sa (celkom stiha)
kupil som na neho kryt.. ale nemam doma taky srubovak
som s nim spokojny
-
Pro.Dante3000
Light Expert
-
Pro.Dante3000
Light Expert
-
snaque
Light Professional
vsetko ostatne islo bez problemov...
a k flashmenu.. pozri toto
nevadi ze je to w300...
a k flashmenu.. pozri toto
Kód: Vybrať všetko
http://uk.youtube.com/watch?v=TW4-zlQf4qY-
Pro.Dante3000
Light Expert
-
hojko
Site Admin
Este ma napada taky nedostatok a to je pri praci s videami. Pretacanie videa je mozne len ze prehliadac, nie priamo cez galeriu, galeria sa mi zvykne zaseknut, pretoze sa snazi z videa spravit nahlady a ked pridem na vacsie videa, tak to trva niekedy aj pol minuty. Ale kedze video na tom nepozeram vobec, tak mi to nevadi. Mozno by sa vsak nasiel alternativny video prehliadac, ktory by sa dal stiahnut na nete.
-
Pro.Dante3000
Light Expert
-
Point
Professional
a hlavne pretacanie je pomale ze? to je dost velky problem napriklad pri filmoch .. pozret si film na "supu" bez prestavky co ja viem .. a alterativny videoprehliadac by bol super len ci by tio utiahla java ze ?:)hojko napísal:Este ma napada taky nedostatok a to je pri praci s videami. Pretacanie videa je mozne len ze prehliadac, nie priamo cez galeriu, galeria sa mi zvykne zaseknut, pretoze sa snazi z videa spravit nahlady a ked pridem na vacsie videa, tak to trva niekedy aj pol minuty. Ale kedze video na tom nepozeram vobec, tak mi to nevadi. Mozno by sa vsak nasiel alternativny video prehliadac, ktory by sa dal stiahnut na nete.
-
Pro.Dante3000
Light Expert
ja mam hraju velmi kvalitne ale nemam walkmanacke,mam SE handsfree (cenu neviem ale nie vela).Lenze ja som menil acoustic takze neviem a k tomu meneniu krytu: najprv vytihnes dolny zadny kryt, potom baterku(neviem ci to treba ale ja to pre istotu robimPro.Dante3000 napísal:nema niekto tie sluchatka alebo nevie niekto ako sa meni kryt?
-
Pro.Dante3000
Light Expert