Dá sa z tohto niečo poskladať?
Dá sa z tohto niečo poskladať?
Tu je niečo čo som vyberal chcel by som vedeť že či by sa to dalo dať do kopy tak aby to šlapalo niekde su 2tipy napr Graf.karta z dôvodu že neviem ktorá je lepšia tak vas prosim niečo aby ste daly dokopy čo ej podla vás dobré čo nie čo by ste dali iné a tak.a tý čo si myslia že sa chcem pochváliť s touto zostavou tak nie normálne seriózne sa pýtam aké su vaše názory. A maly by byť zameraný na strih videa a rendering. ĎAKUJEM
EDIT
Základná doska
GigaByte-GA M59SLI-S5
Grafická Karta
SAPHIRE Radeon HD2600PRO 512MB DDR2 PCI TD
alebo
SAPPHIRE Radeon X1950GT 512MB DDR3 TD PCX
Procesor
AMD Athlon 64 6000+ dual core BOX socket AM2
Pamäte
Corsair DDR2 1024MB 800MHZ TWIN2X C4DHX Tech.
Skrinka
CoolerMaster RC-532-SKN1 Centurion 532
Zdroj
Fortron 400W PFC ATX 400PNF
EDIT
Základná doska
GigaByte-GA M59SLI-S5
Grafická Karta
SAPHIRE Radeon HD2600PRO 512MB DDR2 PCI TD
alebo
SAPPHIRE Radeon X1950GT 512MB DDR3 TD PCX
Procesor
AMD Athlon 64 6000+ dual core BOX socket AM2
Pamäte
Corsair DDR2 1024MB 800MHZ TWIN2X C4DHX Tech.
Skrinka
CoolerMaster RC-532-SKN1 Centurion 532
Zdroj
Fortron 400W PFC ATX 400PNF
-
reno23
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Cakal som ze to tu niekto napise ale asi nie:
1. Preco preboha taky shit zdroj ? Uz si si mohol precitat tu na fore ze no-name zdroj sa ti dodrbe dost rychlo a ze dobre znacky su Fortron, Tagan, Seasonic .. atd. Sa vobec necudujem tomu reportu
2. Ked graficku tak DDR3. Inac vybral si si silny procak a dobre ramky ale slabu grafu. Radsej doplat na X1950Pro. Ale to si si tiez mohol precitat tu na fore a nezakladat novu temu
3. Ja osobne by som doporucoval napalovacky Samsung a LG
1. Preco preboha taky shit zdroj ? Uz si si mohol precitat tu na fore ze no-name zdroj sa ti dodrbe dost rychlo a ze dobre znacky su Fortron, Tagan, Seasonic .. atd. Sa vobec necudujem tomu reportu
2. Ked graficku tak DDR3. Inac vybral si si silny procak a dobre ramky ale slabu grafu. Radsej doplat na X1950Pro. Ale to si si tiez mohol precitat tu na fore a nezakladat novu temu
3. Ja osobne by som doporucoval napalovacky Samsung a LG
-
Juri1990
Medium Star
Ja by som si doplatil na toto http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=10068627 512MB DDR3, 800MHz...
-
cORP.
Addict
presne ako vravis ja mam nec nd 3520aw a napalovanie je jedno z najkvalitnejsich na terajsich napalovackach no k tomu citaniu je mi smutno povedat ze necita skoro nic vsetko co ostatny na lg nacitaju ja neprecitam takze tak a strasne zatazuje procak nec chipsetbrm napísal:hitman.. mal som namysli, aby si aj Ty vedel prečítať to, čo niekto Tebe donesie napálené na akejkoľvek napaľovačke. Mal som skúsenosti, stačil menší škrabanček a NEC mechanika to niekedy nedokázala rozchodiť vôbec.