Pristup do windowsu

Informácie o software, ankety...
Largo
Amateur
Amateur

Pristup do windowsu

Príspevok od používateľa Largo »

Hladam nejaky program ktory zamedzi pristup do windowsu.Ze pri spusteny vypita heslo a pokial ho uzivatel nezada nepusti ho dalej.
snaque
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa snaque »

start > ovladaci panel > Pouzivatelske konta > tvoje konto > Vytvorit heslo
Largo
Amateur
Amateur

O tom viem ja hladam nejaky program ktory je dobry a neda sa tak lahko obist ako to vo windowse.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

štart/spustiť/syskey
tlačidlo aktualizovať
napíš si heslo, ktoré ale NESMIEŠ zabudnúť lebo si v háji :)
Largo
Amateur
Amateur

Diky za radu ale ja hladam nejaky soft nie tu somarinu na zaheslovanie co je vo windowse.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

:?: :?: :?:
skúšal si to? ono sa to vyhodí ešte pred štartom systému. Určite je to bezpečnejšie ako užívateľské heslá čo nastavíš konkrétnemu kontu. A ten tvoj soft by tiež musel bežať iba pod winom. Ešte je možnosť nastaviť niečo podobné v biose, ale to ti musí bios podporovať
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

alebo kupit tu staru prehistoricku skrinku, kde bol este aj zamok a kluc :D a mechanicky trebalo odomknut a potom zapnut PC :lol:
k teme: s tou disketou je to najlepsie. len moze nastat problem, ze disketa sa moze poskazit. navyse nie kazdy ma v tejto dobe disketovku...
Juri1990
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Juri1990 »

Ja mám skrinku s prednými dvierkami na zámok. Oco to kúpil(aby som pri tom nebol tak dlho), ja som si otvoril bočný kryt a zapol :twisted:
P.s.:Myslím že sa dá namiesto diskety použiť USB kľúč a nie som si istí, ale myslí, že sú aj kľúče presne na to robené.
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Largo napísal:Diky za radu ale ja hladam nejaky soft nie tu somarinu na zaheslovanie co je vo windowse.
Keď nemáš heslo v biose (na čo sú tiež univerzálne heslá), zašifrovaný obsah hdd - boot z linux-live-cd a čo treba skopíruješ na usb-kľúč. :D A keď tomu až tak nerozumie, stačí aj heslo na windows.

Windows XP aj Vista sa dá cracknúť v každom prípade, sú na to konkrétne programy, linux-distribúcie špeciálne na tento účel. :D

Čo tak veľmi skrývaš? Je to podozrivé. :lol:
Juri1990 napísal:Ja mám skrinku s prednými dvierkami na zámok. Oco to kúpil(aby som pri tom nebol tak dlho), ja som si otvoril bočný kryt a zapol :twisted:
P.s.:Myslím že sa dá namiesto diskety použiť USB kľúč a nie som si istí, ale myslí, že sú aj kľúče presne na to robené.
Treba si kúpiť obrovský trezor, dáš do toho počítač a bude v bezpečí. :lol:

Keď je tam taká obrovská hodnota, vyberú ti harddsik a napoja na druhý počítač. :lol:
Napísať odpoveď