Najhorsie prezite narodeniny

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
NuSuey
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Najhorsie prezite narodeniny

Príspevok od používateľa NuSuey »

Nuz dneska mam narodky a veru takto som si ich nepredstavoval:
- najprv sa mi zrusi program na dnesok, kedze to nejako kamoska bezdovodne zrusi
- zistujem ze som zrejme prechladnuty (soplim), boli ma hrdlo :new20:
- som v novom meste kde nikoho moc nepoznam (lebo som tam len nieco ako 2 mesiace) a hoci som chcel vyjst do mesta hoci aj sam, ved niekto by sa snad nasiel v nejakom bare co by si so mnou volaco zapil k narodkam - kosicania su priatelsky :roll: ale - v stave choroby radsej nikam som nesiel

cize .. chytit chorobu akurat na narodky (a cely rok byt fit inac) je dost humus ..

co vy?
Alofok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Alofok »

No mne sa tiež raz niečo takéto stalo lenže ja som si ludí zavolala k sebe domov takže sa trošku oslavovalo
Pusti si Superstar, urob si pukance, uvar si čajík a nevadí že si ich pekne neprežil dneska, ved oslava môže byť aj o týždeň
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

bože narodeniny.. normálny deň ako každý iný. Veľkú oslavu som mal iba na 18 a inak mi stačí keď si aspoň smskou spomenú ľudia na ktorých mi záleži. Inak každý rok prežívam deň narodenín normálne. Ráno sa zobudím, idem do školy, a potom fungujem bez toho aby som sa chválil že som o rok starší a zapíjal to. Takže pre niekoho (kto zmýšla ako ty a kladie tomu taký veľký význam) mám každý rok tie najhoršie narodky
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

audiotrack napísal:bože narodeniny.. normálny deň ako každý iný. Veľkú oslavu som mal iba na 18 a inak mi stačí keď si aspoň smskou spomenú ľudia na ktorých mi záleži. Inak každý rok prežívam deň narodenín normálne. Ráno sa zobudím, idem do školy, a potom fungujem bez toho aby som sa chválil že som o rok starší a zapíjal to. Takže pre niekoho (kto zmýšla ako ty a kladie tomu taký veľký význam) mám každý rok tie najhoršie narodky
Som na tom podobne, nevstávam na narodeninový deň s kontrolkou v hlave, že dnes mám narodeniny, normálne fungujem, pár kamošov mi zablahoželá, v piatok ideme niekam posedieť na chvíľku a ide sa ďalej :)
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

narodky nie su o tom ist sa nasrot rozbit do mesta so vsetkymi ludmi pod slnkom. mne bohate stacilo ist s priatelkou do pizzerie, prejst sa trochu a ist domov. a absolutne som nemal potrebu smutit, ze si na mna skoro nikto nespomenul. keby nebolo icq, tak by mi ani nikto nic nepisal. viac ma stvalo, ze minuleho silvestra som bol chory. uplne off a nemohol som ist ani von. to ma dost zralo. tak som mohol kukat silvestrovsky "program". v telke davaju v ten den tak ubohe veci... ale nevadilo mi to zas az tak hrozne. naposledy ked som bol "oslavovat" silvestra, tak cela partia bola deorganizovana a kazdy siel niekam inam a s niekym inym. nakoniec sa to skoro skoncilo bitkou (kto sa po alkohole sprava ako debil, by nemal pit). takze to mi vobec nechybalo. ked si na teba spomenul niekto, koho mas fakt rad (kamarat/kamaratka), tak su to dobre narodky :)
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

najhorsie narodky boli ked som mal zapal pluc s teplotou 42°, nabaleny do nemocnice, lebo som odpadaval. inak by mi nevadilo, keby som neoslavoval alebo tak podobne, ide len o ten pocit ked mi niekto posle sprostu sms ze si na mna aspon spomenul.
fizz: bolo potom z toho nieco ako zaracha alebo nieco take? by ma to celkom zaujimalo :oops: nam to mozes povedat, nikto ta nepozna :D
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

raz som cely den cistil vinicky u babky (mam narodky v lete) ako ko*ot.ale inac spoko.posledne roky mi kamarati stale pripravili skvele oslavy :)
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

moje posledne narodky boli asi, take ze som opravoval doma pocitace a potom isiel do roboty a medzi tym mi zagratulovala mama a brat a to je vsetko, SMSky nechodia, ani ICQ spravy, ale nepovazujem to za nutne, a inak narodky ani neslavim MF, podobne je to tak stale... :wink:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Moje posledne narodky boli 3.Novembra ma Kamosi zavolali na byt ze ideme obkecat Lyzovacku na Sylvestra ... Dosielm som tam a oni ze prekvapko ...
Sranda bola no :)
Lenze rodicia Zabudli ... nevadii ... stavaju sa aj horsie veci ... Don't be sad :wink:
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Podobne, ako audiotrack, z narodenin si veľkú hlavu nerobím.
-Jedny národky, čo ma mrzia je osemnástka, kde mi rodičia slubili, že budem mať volny dom (akurat sa niekam chytastali, nebolo to presne v deň narodenin, ale najbližší vákend) a nakoniec si na poslednu chvilu matka zmyslela, že ostavaju doma a že oslavime v rodinnom kruhu. :|

-A keďže naši celý rok trčia doma, tak sa potom už nič nekonalo.
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

no tak moje najhorsie narodeniny boli asi tohto roku.....od rana do vecera som makal u babky v zahrade, bol som narobeny ako pes a vecer som dostal cokoladu ( :?: ) aspon ze mi to vynahradil dalsi den ked som si poriadne doma oddychol.....nevadi mi to ze nebola oslava co ma uz davno nebavi ale vadilo mi to ze som makal jak pes a nemohol som si ist vecer sadnut s kamosmi na kofolu...
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

mal som raz tak jedny narodky, uplne chory jak pes, no co uz :) da sa aj tak oslavovat ;P
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

ja pre zmenu oslavujem iba meniny. tu mi aspon nikto a nic nepripomina, ze som zase o rok starsi :) .
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skypej »

no tento rok boli dost na chu*a .. kedze som sa pohadal par dni pred tym z holkou ktoru som mal velmi moc rad ..
ale to sa este da .. najhorsie som oslavil meniny ..
no proste .. som objednal chatu .. ze s kamaratmi pojdeme vypit a trocha sa zabavit .. a kamarat to trochu prehnal a rozbil dvere .. a ta chata bola dost velka, dost pekna ..
a od vtedy uz sa radsej do organizovania chat nepustam
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

mna tiez narodky netrapia, ani menky, proste den ako kazdy iny.
ani ma netrapi, kto si spomenie alebo nespomenie, ved ani ja si kolkokrat nespomeniem, leda ked uvidim nahodou v kalendari nejake zname meno.
a na moje narodky - to je zaciatkom marca - byvam pravidelne chory. Takze si z toho ziadnu hlavu nerobim :wink:
.I.LoVe.lOvE.
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .I.LoVe.lOvE. »

Najhorsie narodky, asi tento rok. Vobec sa mi to nepacilo. :| Snad to o rok napravim :)
Napísať odpoveď