riki, dame zajtra death-match ?R1k1nko napísal:hamachihttp://hamachi.sk/ ( tato volba je velmi jednoducha )
a majte aj rovanku verziu toho w3 Regin .....
Warcraft 3
-
Mephy
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
no neviem, ja w3 ako take mapy nehravam. Pani skuste Dotu. Najlepsia je fakt online 5 vs. 5. Je to uplne nieco ine ako battle mapy. Mate 1 hrdinu, a s nim hras celu mapu. Je to trochu narocne pre zaciatocnikov (skladat itemy, strategicke tahy), ale podla mojho nazoru je to perfektna mapa.
www.getdota.com. Su aj proti AI, ale najlepsie je to na Battle nete.
www.getdota.com. Su aj proti AI, ale najlepsie je to na Battle nete.
-
wam]Ado125
Amateur
xxx ani 666 uz takmer niesu nic... nebola to ziadna pro liga ale nieco hrali, ludia ak si chcete nieco omrknut tak si pozrite video co sme so susedom narychlo spravili... je v nom par momentov z hier hracov nasho klanu, no bolo to narychlo takze ziadna slava ale myslim ze sa vam to moze pacit:)WoW napísal:warcraft 3 som hraval po battle.nete a poviem vam bolo to dosta tazke hlavne na zaciatku ale potom som sa volako rozohral a dostal som sa do viacerych svetovych klanov ako su napr: xxx alebo 666 a tam ked som bol som hraval skoro cely den len aby ma z klanu nevyhodili a to bolo gamblerstvo ...
Kód: Vybrať všetko
http://www.youtube.com/watch?v=RHlHrbIRsWknuz, najlepsie sa naucis hrat tak ze budes pozerat replay dobry hracov pripadne rovno progamerov, tak sa uci najlepsie, potom si mozes zacat citat strategie
vzhladom an to ze si pisal ze sa ti enda nastavit easy,medium,hard typujem ze mas verziu 1.00 ... najdi si patch 1.21 na blizzardovskej stranke a nasledne budes potrebovat crack pre tuto verziu, ak chces mozem ti ho poslat. to vsetko lebo tazko najdes v tejto dobe replaye z verzie 1.00...
vzhladom an to ze si pisal ze sa ti enda nastavit easy,medium,hard typujem ze mas verziu 1.00 ... najdi si patch 1.21 na blizzardovskej stranke a nasledne budes potrebovat crack pre tuto verziu, ak chces mozem ti ho poslat. to vsetko lebo tazko najdes v tejto dobe replaye z verzie 1.00...
-
wam]Ado125
Amateur
-
blitzkrieg
Professional
-
bizzy
Medium Star
Riki .. co sem ty pises
Zaklad je pochopit co plati proti comu ...
Neexistuje univerzalna a ucinna strategia .. to by bolo iba o rychlosti.
Prestuduj si druhy attackov a armorov, spelly, dispelly, itemy .. je toho plny internet a postupnim hranim nadobudnes aky taky skill
POZERAJ VELA REPLAYOV !
je to dolezite, staci hodit do googlu.
Sam som sa tomu venoval dost dlho aj "sutazne" par turnajov.
Skus sa presne spytat co potrebujes
Zaklad je pochopit co plati proti comu ...
Neexistuje univerzalna a ucinna strategia .. to by bolo iba o rychlosti.
Prestuduj si druhy attackov a armorov, spelly, dispelly, itemy .. je toho plny internet a postupnim hranim nadobudnes aky taky skill
POZERAJ VELA REPLAYOV !
je to dolezite, staci hodit do googlu.
Sam som sa tomu venoval dost dlho aj "sutazne" par turnajov.
Skus sa presne spytat co potrebujes
-
ViperStArZ
Amateur
no ja by som duel mohol dat, ale iba RoCH, co bude asi problem,
ten uz skoro nikto nehra... ja som nikdy neprsiel na Frozen, teda nie ze by som nejako moc hraval
Ak by si ale aj tak mal zaujem tak mozme dat hru niekedy cez tento vikend napriklad, ale dlho som to nehral, takze budem solidne lamit asi
Verziu mam tu xpamovsku, myslim ze je to 1.21a ...
Ak by si ale aj tak mal zaujem tak mozme dat hru niekedy cez tento vikend napriklad, ale dlho som to nehral, takze budem solidne lamit asi
Verziu mam tu xpamovsku, myslim ze je to 1.21a ...
-
ViperStArZ
Amateur
-
ViperStArZ
Amateur