juiced 2 Zavodna zabava pokracuje

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
->slavo<-
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

juiced 2 Zavodna zabava pokracuje

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

Takze uz onedlho tu budeme mat Hru Jujced 2
ktora stoji za povsimnutie .

Nejake info o jednotke
JUICED:Každý z vás iste pozná filmovú trilógiu The Fast and The Furious, ktorá celosvetovo ovplyvnila vývoj tuningu, ale aj herného priemyslu. Prvou ,,rýchlo a zbesilo“ hrou sa stal, akoiste viete, Need For Speed Underground. Ten sa ihneď stal hitom, takže EA nemohla sklamať fanúšikov, takže vydala aj druhý diel. NFS Underground mal v sebe všetko, čo bolo v NFS U1 a ešte oveľa viac… Všetci iste viete, že Underground 1 (dokonca ani druhý diel) nemal žiadnu konkurenciu.
Tou sa mal pre U1 stať Juiced, ale nestalo sa tak kôli finančným problémom renomovanej spoločnosti Acclaim, ktorej závodné hry pozná hádam každý dokonca aj tí starší… Lenže meno a reputácia ju nezachránili pred krachom. Po sedemnástich rokoch svojej existencie musela spoločnosť Acclaim, cez letné prázdniny v roku 2004 vyhlásiť krach, a tým pádom začať rozpredávať rozpracované projekty, medzi ktorými bol aj takmer dokončený Juiced, ktorý mal údajne vyjsť už o mesiac.
Po nejakej dobe si projekt vzalo na starosť vydavateľstvo THQ. Pre komplikácie spôsobené s prevodom projektu a niektorých vývojárov muselo byť vydanie posunuté o viac než rok. Tým pádom Juiced vyšiel v júni (červnu) roku 2005, teda až za NFS U2. Väčšina ľudí si myslelo, že odloženie vydania Juiced iba pomôže a že hra sa stane konkurenciou dokonca aj pre prichádzajúci NFS Most Wanted, ale nestalo sa tak, ale o tom neskôr.
A kde sa vlastne odohráva celý príbeh? Všetko sa odohrá vo fiktívnom meste Angel City, kde sa žije ilegálnym závodením.
Príbeh sa začína dosť rýchlo, bez zbytočne dlhého intra a iných ,,zabíjačov času“. Hneď prvý závod pôjdete s miestnym machrom, ktorý vám dá poriadne zabrať. Po jeho poráže dostanete na konto nejaké tie peniaze a môžete si konečne kúpiť vlastné auto.

Celá hra sa zakladá na ,,klasickom“ budovaní rešpektu, reputácie a stúpaní vyššie a vyššie na rebríčku najlepších závodníkov. Body na budovanie reputácie získavate rôznymi spôsobmi, napríklad za vyhrávanie pretekov, za vydarené manévri počas závodu (prejsť odbočku driftom) a tak ďalej.
V hre nájdete viacero zvyčajných závodných disciplín, ako: okruh, šprint, drag, alebo okruh na závodnej dráhe (speedway). Ďalej sa tu ale nachádzajú aj nové druhy závodov, ako napríklad show-off. V tomto závode ide o čo najlepšie predvedenie vašich šoférskych schopností, resp. o čo najlepšie predvedenie rôznych trikov, pričom vám pomôže video-návod, ako ktorý trik urobiť.
Ktorých by nebavilo budovanie rešpektu, tak pre tých pripravili vývojári špeciálny arkádový mód. V ňom sú rozdelené všetky autá do 11-tich kategórií a každá z nich obsahuje niekoľko závodov, každý s iným autom a iným typom závodu. Jednoducho tu ide o to, vyhrať závod a dostať sa do ďalšej časti a k inému autu.
No Juiced predsa len sériu NFS v niečom predbehol. Bolo to v tom, že ste si mohli vytvoriť vlastnú ,,crew“. Čím je vaša reputácia vyššia, tým sa chcú k vaše posádke pridať ďalší a ďalší ľudia. Tým môžete počas závodu dávať rôzne pokyny, napríklad, že majú tvrdo bojovať o pozície a predbiehať súperov, prípadne vám kryť chrbát a blokovať autá za vami, alebo jednoducho ostať tam, kde sú. Prípadne si môžete zahrať cez internetový multiplayer pre 6 hráčov.

To bolo par slov o jednotke
a tu mate JUJCED 2 na ktory sa ja osobne strasne moc tesim jednotku som hraval nonstop a cislo 2 bude dost velky konkurent
NFS: ProStreet po stranke grafickej sa zatial nevie ,ale grafika sa da
Vsak ohodnotte ju sami http://www.gametrailers.com/player/24610.html

Hra uz vysla :D
tom.tom11
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tom.tom11 »

No ono by to uz malo byt teda na PS2 som to uz hral ale po 10minutach som to vypol....dako ma grafika nezaujala neviem zle sa mi to hralo aj na tom gamepade ale uvidim aka bude PC verzia 8) na nete bolo pisane 21.9. ale potom som cital 28.9. takze zajtra mozno uz bude 8)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

no takze... jednotka bola uplne onicom... na NFS sa VOBEC nedotahovala.. proste strata casu vyrobcov.. ovladanie auta nemotorne a strasne... a premyslenie career modu tie na rit..

co sa tyka Juiced 2.. tak graficky to vyzera otrasne (podla videa).. a kukam ze to vyzera ako totalna napodobenina Pro Street.. a ze su tam len drifty... naozaj si robi THQ zbytocnu namahu aj tentokrat.. pretoze pri tomto type hry kraluje EA a ich NFS
prask
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa prask »

presne tak ako sudo hovori. juiced 1 bola uplna hovadina a tak to vizera ze dvojka si to zopakuje. jedine co sa mi v juiced pacilo bol carlist
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eru »

Šu-Do napísal:no takze... jednotka bola uplne onicom... na NFS sa VOBEC nedotahovala.. proste strata casu vyrobcov.. ovladanie auta nemotorne a strasne... a premyslenie career modu tie na rit..

co sa tyka Juiced 2.. tak graficky to vyzera otrasne (podla videa).. a kukam ze to vyzera ako totalna napodobenina Pro Street.. a ze su tam len drifty... naozaj si robi THQ zbytocnu namahu aj tentokrat.. pretoze pri tomto type hry kraluje EA a ich NFS
blbost. sice bolo ovladanie auta na prd ale dalo s to naucit ovladat a v konecnom dosledku to bola zabava. a career mod pre mna o moc lepsi nez v NFS
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Eru napísal:blbost. sice bolo ovladanie auta na prd ale dalo s to naucit ovladat a v konecnom dosledku to bola zabava. a career mod pre mna o moc lepsi nez v NFS
ok pohoda... 100 ludi 100 chuti... jo nehovorim ze naucit sa neda.. jasne ze sa da.. pretoze ovladanie je tam jednoduche... akurat treba trosku ovladat auto kvoli smykom... ale kazde auto je rovnake.. akurat ine su auta s prednym zadnym a 4x4 nahonom.. :)
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

napriklad ked uz na lanakch nudilo CS alebo W3 hrali sme aj toto :) lebo vtedy to slo bez hocijakcych patchov ... :)
inak aj podla mna je to... :samovrazda:
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

Hru si urcite nestiahnem, su ovela lepsie spracovane auta. Juiced 1 som hral cca 15 minut a delete.
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andr3w »

podla mna Juiced celkom fajn ale na NFS to nema to je fakt, jedine co sa mi paci viac nez v NFS je ta music :)
Pro.Dante3000
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Pro.Dante3000 »

neviete kedy bude demo?
tom.tom11
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tom.tom11 »

Pro.Dante3000 napísal:neviete kedy bude demo?
demo na PC asi nebude aspon podla mna a PC full by mala uz vyjst aspon co som cital
Pro.Dante3000
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Pro.Dante3000 »

a nema niekto tracklist? zoznam soundtrackov ktore tam budu? ak ano tak nehodil by to tu?
Elius
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Elius »

juiced 2 ma moc husty trailer ale to asi ako kazda novinka robiaca si reklamu...jednotku som nehral ale NFS dost stagnuje...okrem par vylepsni nic nove ...hlavne ta realna fyzika no brutus....zo zavodnych hier je zatial moja hviezda FLATOUT 2 to je proste brutal rozbijacka
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

hm mám to na playku no poviem hned jedno video je prepracované do detailu to je plus ale čo video by nemuselo byť inak je tam plno europskych áut staré nové asi naj čo mám zatial otvorené je ten nový sky line ale to je šrto oproti čo bol pred ním. ako som napísal plno europskych mašín starších japonské somariny francuzke a podobne to je plus je to tam zas robené na ligu. jedno plus dá sa dať tunning z auta dole čo ej plus može sa všetko jazdiť dlhšie na jednom aute ale ak to bude ako na playku tak to bude pekne krátke a je to dosť aj ťažké drifty sú ok ale povedzte mi jedno ako sa dá urobiť drift s autom ktoré má predná náhon a tak isto aj 4x4 však to je nemožné pri tých 4x4 tam by sa musel nastaviť diferák úplne aby nič nezaberal no a podme spať ku hre graficky dobre ako pre playko je to skoro ako na gt4 tunning je ok aj ked sa mohli pohrať trošku s nákresmi výfukov a turba každá predsa vie že turbo poháňa výfuk tak potom prečo je v predu a nie na výfukovom potrubí ?? no zas je tam tých značiek tunningu a ktoré je úplne je dno ktroé sa tam dajú či je to borla ,active, NOS, nitrous oxide apexi a podobne všetko dáva ten istý výkon ako aj s pneu a tlmičmi a podobne aj ked všetko by malo byť inakšie každá spoločnosť má predsa svoje tajomstvo véééélké mínus. je tam slúbený pink slip ale je to proti takému čo asi len s ťažkostami sa dá predbehúť čo je lepšie ako v juiced 1 tam som skoro vždy auto prehral asi preto som to aj po hodine hrania dal do koša čiže uninstal. Hudba ?? celkom ok dá sa aj ked na default je všetko v polohe na 3/4 čiže nepočuť ani motor a ani hudbu pri štarte vždy vyzýva či sa chcem s niekym staviť jasné že hej podla skilov hej ale nie podla auta :D dobre aceptujem stávku a idem ja som na začiatku kúpil hondu crx sir :D ide ok ale povedzte dá toto auto po tunningu 293 ?? Kolesá sa zvačšujú ale nejak sa mi nezdalo že sa zvačšili ked som ich zvačšil ale potom po save game sa zvačšili tak že to asi by ani ten najsilnejší človek neotočil a keby aj tak by to pílilo vnútro blatníka. Za závod sú pekné sumičky za jeden pretek 10 tácov a ked sa idú 3 alebo 5 pretekov tak aj 100 tácov . DRift :D:D:D super ale iba s autami ktoré sú na drift inšie sú na nič!! je ta mzávod nedotkni sa baríér hm to je šupa teda :D dalej závod proti takému čo má auto asi o 3 triedy vyššie ale má handicap niekedy 30 niekedy 15 a niekedy 10 sekúnd no nitor sa zas pridáva driftom a podobne. hm na playku je bud jedna vada alebo výhoda plyn je na x čiže celkom ok ale čo idem tých 256km/h ide zákruta dajme tomu nejaká 90 skúsim vybrať pod plynom šak je tam zona na to hm držím občas dám brzdu výkon auta klesá dostanem sa pod otáčky turba a vzikne turbo diera predbehne ma aj cyklista tak pustím plyn a znova stlačím a hodí nižšiu rýchlosť a ide to potom a v tom okamihu sa može stať že všetci ma možu predbehnúť ale je to aj ok niekedy sa to dhodí že podrží stupeň a teda je to lepšie:D je tam aj SPOOKING je to urobené lepšie autoé dostanú šmyk a niekedy vytlačia aaj ostatných :D zatial som tam nemal drag čo ta asi ani nie je. Hra je spracovaná určite lepšie ako juiced1 skoro všetkým. vypadla pasáž tuningovania cez čip a tiež predvádzanie tie donut a podobne hru hodnotím dobre určite si to stiahne aj na pc ak to teda bude teda malo by na playko zaberá image okolo 1,5 gb čo je málo osobne si myslím. ASi zatial všetko.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Juiced 2 - trailer - gameplay - 07
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

dufam, ze 2-ka bude lepsia ako jednotka. jednotka graficky usla, ale to ovladanie, to bol des. auta sli do zakruty, ako ta cervena skoda s tym dilinom v reklame na pozicku od posty :D .
Dante3000rpm
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Dante3000rpm »

no dnes vyslo demo Juiced 2-ma 1.6 Gb a mozete ho stiahnut napr. tu

Kód: Vybrať všetko

http://hry2.sme.sk/demo/200710/Juiced2_Demo.exe
Minimalne systemove poziadavky su otrasne :
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:
Microsoft Windows XP (Service Pack 2) / Microsoft Windows Vista
Processor type : Intel Pentium 4 3.0 Ghz / AMD XP X2 4200+
1.5 GB RAM TO SI ROBIA SRANDU? TO SPUSTA JUICED 1,JUICED 2 A NFS PRO STREET NARAZ?!!
6 GB available hard drive space
256 MB DirectX 9.0 compatible card / nVIDIA GeForce 6600 / ATI Radeon X1300
DirectX 9.0 compatible sound card
>=64kbps Internet connection with low latency Cable/DSL speeds for multiplayer
Keyboard, Mouse

RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS:
Processor type : Intel Core 2 Duo E6400 / AMD 64 X2 4200+
2.0 GB RAM
256 MB DirectX 9.0c compatible card / nVIDIA GeForce 7900 / ATI Radeon X1950
>=256kbps Internet connection with low latency Cable/DSL/T1+ speeds for multiplayer
Keyboard, Mouse

HIGH SYSTEM REQUIREMENTS:
Processor type : Intel Core2 Duo E6700 / AMD 64 X2 5200+
2.0 GB RAM
512 MB DirectX 9.0c compatible card / nVIDIA GeForce 8800 / ATI Radeon X2800
>=512kbps Internet connection with low latency Cable/DSL/T1+ speeds for multiplayer
Keyboard, Mouse, Microsoft 360 compatible controller
Skusal som to na PC- Celeron D 2.8 Ghz, 512 Mb ram, Ati Radeon X1650 Pro AGP 8x DDR3 256 MB a sekalo to na min.detailoch (po vypnuti zvukov to islo skoro plynule mozno 15 fps :lol: )
A skusal som to na notebooku AMD Turion 64 X2 TL56 s frekvencí 1,8 GHz
2 x 512 KB L2 Cache, 2 x 1024 MB DDR2 533/667 MHz, NVIDIA GeForce Go 7400 se 128 MB vlastní paměti
Až 512 MB TurboCache paměti , notebook bezi pod vistou a dostal som sa len do menu ktore tiez neslo plynule a do hry ma to nechcelo pustit (vista je omyl sveta)
Dojmy s tejto hry su otrasne, keby si zobrali vzor s Half life 2 ktory je novy, s perfektnou grafikou a ide plynule aj na tych najvecsich sunkach tak si myslim ze hra by bola ovela lepsia, hratelnost som kvoli tomu nemohol zazit ziadnu, takze asi tak...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

pekne si napisal posledne riadky s tym HL2.. perfektna grafika.. na dnesnu dobu naozaj krasna.. a narocnost aj ked je tam velky priestor je minimalna... maju perfektny engine naozaj...
a aj tak.. ten juiced ani za to nestoji... ani to poriadne nezoptimalizovali.. neverim ze by tam bola nejaka uzasna grafika...
keby si tu hru neskusil tak by som ani neveril ze mozu byt take poziadavky
tomasmate
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomasmate »

skusil som to,podla mna dalsi omyl,akoze grafika celkom pekna,ale to ovladanie auta proste odpor,raz stlacite sipku doprava a uz ste v stene,podla mna horsie ako Juiced 1 :roll:
patrick1
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa patrick1 »

riadna blbost neviem preco som to stahoval... voĺant mi v hre nejde nastavit, v 1280x1024 to ide priblizne 20-40fps na max, optimalizacia ziadna a ani to tak velmi super nevyzera, zvuky nic moc(auta) .. tipujem hodnotenie v casakoch 4-5 z 10
Napísať odpoveď