Socializmus alebo demokracia?
Re: Socializmus alebo demokracia?
Dneska mas nejaky anketovy den...Gabko napísal:
Aby som sa vyjadril: Aj ten socializmus mal niektore veci dobre a pociatocna myslienka komunizmu bola tiez genialna... Ale ked to das do ruk ludom...
Sranda by bola, keby si chcel odist do takeho Rakuska. Mohlo by ta to stáť totiž zivot.only napísal:za socialmizmu mohlo byt fajn hold ze to boli svine ale aj tak teraz by to bolo v pohode komunisti by mi aj pastelky na vytvarnu zdarma DALI![]()
![]()
nemam sa zle to nehovorim ale mohla by to byt sranda
Sranda bola, ked ta ako politickeho väzna mucili a potom dali do uránových baní do Jáchymova, aby si skapal.
Sranda bola, ked niekto z tvojich rodicov povedal, ze nema rad komunizmus a koli tomu ich deti nemohli navstevovat vysoku skolu.
Sranda bola, ked niekomu zhabali v roku 1948 cely majetok na ktory pracovali cele generacie.
Sranda bola, ked ta prislusnik VB alebo StB zmlatila pri vypocuvani.
Sranda bola, ked ludi nutili aj fyzickym nasilim, aby udavali na svojich blizkych. Niekedy rodic na dieta alebo naopak...
Sranda bola, ked som sa v roku 1964 presiel v nemenovanom malom mestecku a bol som obleceny v dzinsoch a len koli tomu ma predviedli na policiu, dostal som par faciek a musel som ist domov v spodkach.
A co sa tyka tych pasteliek, tie si komunisti mozu strcit tam, kde slnko nikdy nesvieti.
-
luCky
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
GABO ty si si uzil tej srandyGabko napísal: Sranda by bola, keby si chcel odist do takeho Rakuska. Mohlo by ta to stáť totiž zivot.
Sranda bola, ked ta ako politickeho väzna mucili a potom dali do uránových baní do Jáchymova, aby si skapal.
Sranda bola, ked niekto z tvojich rodicov povedal, ze nema rad komunizmus a koli tomu ich deti nemohli navstevovat vysoku skolu.
Sranda bola, ked niekomu zhabali v roku 1948 cely majetok na ktory pracovali cele generacie.
Sranda bola, ked ludi nutili aj fyzickym nasilim, aby udavali na svojich blizkych. Niekedy rodic na dieta alebo naopak...
Sranda bola, ked som sa v roku 1964 presiel v nemenovanom malom mestecku a bol som obleceny v dzinsoch a len koli tomu ma predviedli na policiu, dostal som par faciek a musel som ist domov v spodkach.
A co sa tyka tych pasteliek, tie si komunisti mozu strcit tam, kde slnko nikdy nesvieti.
Presne tak aj keby ste sa neviem jak snazili to obnovit tak to nepojde lebo sme v EU a z tade by ste sa dostali len prehranou vojnou.masterrr napísal:ste blby? podla mna to nie je vobec sranda![]()
smrt vsetkym cervenym bastardom aj s ich chorou ideologiou..
![]()
Dnesny rezim je vlastne skoro to iste len mozme chodit po svete pokial nato mame.
Fakt toto bolo zo zivota a od takychto ludi by sme sa mali ucit!Ale aj ked je to smutny ale pravdivy vyrok: historia sa opakuje!Tym chcem povedat ze vela ludi sa chce nabalit v tomto svete a museli by asi 2generacie vymriet ludi aby si to uvedomil kazdy clovek.Les napísal: Sranda by bola, keby si chcel odist do takeho Rakuska. Mohlo by ta to stáť totiž zivot.
uvedom sa blbečku!!! ak chceš podľa tohto hlasovania posudzovať úroveň názorovej rozmanitosti slovákov (ľub. národa), tak sa nauč niečo tzv. problematike štatistických výskumov.Les napísal:Ja som si prezil toho dost, preto som sem dal aj tak zaujimave hlasovanie a chcel som vediet kto ma aky nazor aj ked anonymne.
Vidim, ze vacsina je proti co ma tesi. Predsa-len nieje vacsina Slovakov blbych. Tesi ma to.
Ak teda hovoríš, že väčšina slovákov nesúhlasí s demokraciou, prečo potom slováci nevyšli do ulíc a neprotestujú? V krčme a doma za závesom bude slovák nadávať ako pohan na všetko čo sa mu nepáči, ale keď má pre to niečo urobiť, tak sa skryje ako potkan do kanalizácie a drží hubu!!!
VIVAT SLOVÁK!!!! sme NAJ NAJ NAJ!!!!
nesuhlas s demokraciou nema nic spolocne s tym, ako ludia rozmyslaju. Toto bola len skuska. Chcel som vediet aky bude vysledok. No a o tom, ze podla tejto ankety posudzujem vsetkych Slovakov som nikde nepisal.trizzo napísal: uvedom sa blbečku!!! ak chceš podľa tohto hlasovania posudzovať úroveň názorovej rozmanitosti slovákov (ľub. národa), tak sa nauč niečo tzv. problematike štatistických výskumov.
Ak teda hovoríš, že väčšina slovákov nesúhlasí s demokraciou, prečo potom slováci nevyšli do ulíc a neprotestujú? V krčme a doma za závesom bude slovák nadávať ako pohan na všetko čo sa mu nepáči, ale keď má pre to niečo urobiť, tak sa skryje ako potkan do kanalizácie a drží hubu!!!
VIVAT SLOVÁK!!!! sme NAJ NAJ NAJ!!!!
citujem teba:Les napísal: nesuhlas s demokraciou nema nic spolocne s tym, ako ludia rozmyslaju. Toto bola len skuska. Chcel som vediet aky bude vysledok. No a o tom, ze podla tejto ankety posudzujem vsetkych Slovakov som nikde nepisal.
Asi som nejako zvlastny, ale toto vnimam ako spojenie tychto viet zneje ako posudzovanie slovakov!!!Vidim, ze vacsina je proti co ma tesi. Predsa-len nieje vacsina Slovakov blbych
Jo.....a prečo nie demokracia? preto lebo je tu bordel? za to si môžme sami a nie samotná idea a podstata demokracie.....aj keby tu vládol na slovensku tvrdou rukou Pinochet, tak by tu bol bordel....