pershing napísal:nepojde to, a to stym tlmicom je blbost pretoze to skus zrobit na USP ci ti pojde strelat
mozno to tak slo na 1.5 ale to uz som dlho nehral lebo sa neviem napojit nikde...inak je to svanda nedate dakedy po nete?
nj, akurat som to riesil s kamaratom a v 1.6tke bol upraveny timing takze bohuzial ako si povedal, aj ked si to prehodis, ta sekvencia stale trva a vystrelit mozes az po nej.
tak nic.
btw ake SCRIPTY pouzivate? (nemyslim tym cheaty, SMRT CHEATEROM )
Inac PERSHING, ked chces vediet kto kde hra, pripoj sa do HOJKO.COM community na steame (D41R)
AHojte chcem sa niečo ohľadom CS Source, takže ja to mám tak, že s HL2 spolu, takže keď som nainštaloval HL2 tak sa mi nainštaloval aj CS Source, no a hrávam to len cez LAN s kamošmi a chcel by som to hrať cez net, ale neviem ako, lebo keď dám internet a connect na niektorý server tak na milisekundu vyskočí tabuľku connecting, ale potom nič. To čo musím spraviť aby som mohol hrať cez net? Ja sa v CS nevyznám v živote som to nehral, len teraz by som chcel vyskúšať.
neviem ci to je na smiech alebo co, ale kazdopadne vyskusaj nejake patche a nonsteam servre...google to isti... ale presne ti neviem poradit, lebo source na ns nehram
pershing napísal:neviem ci to je na smiech alebo co
A vari je to na plač?
Fata! ChaoS napísal:AHojte chcem sa niečo ohľadom CS Source, takže ja to mám tak, že s HL2 spolu, takže keď som nainštaloval HL2 tak sa mi nainštaloval aj CS Source, no a hrávam to len cez LAN s kamošmi a chcel by som to hrať cez net, ale neviem ako, lebo keď dám internet a connect na niektorý server tak na milisekundu vyskočí tabuľku connecting, ale potom nič. To čo musím spraviť aby som mohol hrať cez net? Ja sa v CS nevyznám v živote som to nehral, len teraz by som chcel vyskúšať.
Keď nemáš originál, tak asi máš zlý release. Choď na fórum skupiny DiGiTALZONE (záujemcovia nech sa ohlásia na SS, je to totiž warez) a tam si stiahni CSS aj HL2 aj čo chceš. Na tom ja fungujem bez problému. Sú tam aj najnovšie patche a je to stránka, kde sa tie patche objavia ako prvé.
Potreboval by som umiestnit na server nejaky anticheat najlepsie keby to nebol do toho zatahovany nejaky klient iba serverovy anticheat mod. Mate s tym nejake skusenosti ak hej tak sa podelte
odporucam cfg controler: wwcl cs serverplugin, daj do googla... potom HL Guard, a to je vsetko, nic viac nepomoze a nic viac netreba... potom uz len lapat a banovat cheaterov
a aky to je server?
lebo ja som tieto veci pouzival na CW/TG servri... cfg controler neni dobry napad na PUBe
je tu public server je ich viacej ale hl guard sme skusaly ale ten max obmedzil wallhack nevidel si na vecsie vzdialenosti ale na malinku a z urciteho pohladu nedetekoval ani speed hack ani ab a co ja viem co sa este testovalo