VISTA-BRZDA?
-
klm16
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
VISTA-BRZDA?
zdravim mam notebook HP pavilion celkom slusny PC (2GB ram, Intel Centrio Duo, Sata HDD ....)
problem v tom ze sa strasne dlho zapina niekedy je to 2 min co je bezne no niekedy aj 5 min
myslele som ci to neije nejaky zbrzdeny soft ale po preistalovani windowsu sa nic nezmenilo....
takzez za pana nemozem naistalovat tlaciaren lexmark (shit znacka )
len pre porovnanie pracujem s druhym bookom ktory ma polovicne parametre a pracxuje ovela rychlejsie, tu spominanu tlaciaren som na nom rozbehol za 5 min...
ma rovnaky win....
takze kde je chyba??
prosim nepiste spravy typu daj si XP, alebo vyhodit von oknom
problem v tom ze sa strasne dlho zapina niekedy je to 2 min co je bezne no niekedy aj 5 min
myslele som ci to neije nejaky zbrzdeny soft ale po preistalovani windowsu sa nic nezmenilo....
takzez za pana nemozem naistalovat tlaciaren lexmark (shit znacka )
len pre porovnanie pracujem s druhym bookom ktory ma polovicne parametre a pracxuje ovela rychlejsie, tu spominanu tlaciaren som na nom rozbehol za 5 min...
ma rovnaky win....
takze kde je chyba??
prosim nepiste spravy typu daj si XP, alebo vyhodit von oknom
No este je aj taka moznost - pocitam ze tam mas hodenu VISTU a ak pouzivas graficke rozhranie Aero a mas tam nejaku zdielanu grafiku na doske tak to nemusi zvladat. "Bez poriadnej grafiky sa na tomto stupni už nezaobídete, potrebný je moderný GPU s podporou WDDM (Windows device driver model), hardvérovou podporou Pixel Shader 2.0 a 128 MB video RAM" toto je oficialna poziadavka od Microsoftu ! a mam uz aj osobne skusenosti na HP COMPAQ 6710b mal len zdielanu grafiku a VISTA mala problemy celkovo bol spomaleny. Pomoc upgrade grafiky (pricom notebook stal 42000!!!) VISTA JE STRASNY BORDEL !
-
vladino001
Light Professional
ked štartuje tak disk ide naplno stále? každa inštalacia z jedného a teho istého cd nemusí byť rovnaka (osobna skusenosť v rýchlosti a pod.) ak maš origoš cd tak jednoznačne by som uprednostnil format. inak môže to byť aj v tej graf napr kamoš ma book 1.7 pentiumD a dal si tam skoro všetky graficke výtvori z Wisty čiže skoro wista a od prihlasenia to trvalo cca 3-4 min než to nabehlo tak to maš ešte rýchle
(a pritom on ma XP)
-
klm16
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
nieco o antiviroch hovoril aj ten chlapik z predajne kde bol kupovany PC...
mam tu origos Norton antivirus asi ho poslem hore prec...
uvidime ci sa nieco zlepsi.....
/edit:
a este disk nejde naplno, mne sa zda ze ani nepracuje v tech chvili ako keby nerobil nic cierna obrazovka mozem hybat s kurzorom ale iba obrazovka ziadne ikony nic....
cca 2-3 min
mam tu origos Norton antivirus asi ho poslem hore prec...
uvidime ci sa nieco zlepsi.....
/edit:
a este disk nejde naplno, mne sa zda ze ani nepracuje v tech chvili ako keby nerobil nic cierna obrazovka mozem hybat s kurzorom ale iba obrazovka ziadne ikony nic....
cca 2-3 min