PhotoShop CS3
PhotoShop CS3
pLs...povedzte mi ze preco ked idem pisat do obrazku mi vyskoci tato tabulka...
-
inkognitto
Star
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Tak pekne ten portable zmaz a "kup" si plnu instalaciu, CS3 portable je brutalne nestabilny, aj CS2 portable je riadne nestabilny. Navyse sa velmi dlho loaduje a dlho robi ukony, ktore bezna instalacia zvlada za desatinu casu. Si mohol napisat na zaciatku ze mas portable. To je podobne ako ked ma nejaky genius pouziva visty a spyta sa ze preco mu pada to a to...SSemteXX napísal:ja mam CS3 portable...ale kde mam nainstalovat to co som stiahol..do ktoreho priecinku?
-
mspeedo
Light Professional
Problem je v tom ze ten "portable" je na H***O. Tu mas fix, po rozbaleni dostanes adresar "TypeSupport" ktory skopiruj do C:\Program Files\Common Files\Adobe\ ... cize to bude vyzerat takto "C:\Program Files\Common Files\Adobe\TypeSupport"
ked to stiahnes povedz nech mi to nezavadza na stranke: http://mspeedo.yweb.sk/utils/TypeSupport.rar
ked to stiahnes povedz nech mi to nezavadza na stranke: http://mspeedo.yweb.sk/utils/TypeSupport.rar
-
mspeedo
Light Professional
Ja pouzivam vlastnu portable verziu robenu cez thinstall.. a zmysel je v tom ze nemusim PS hodinu instalovat s tym divnym instalatorom a kopou (okolo 800MB) zbytocnosti. A vsetky nastavenia a pod mi to uklada, thinstall je proste skvela vec (ale nehorazne draha), takze vyhoda je u mna ta, ze mi odpada problem s instalaciou.. Takto mam spraveny aj FLASH a Dreamweaver, ktore pouzivam (samozrejme to nebuguje ako kolegova portable verzia)
-
uplink
VIP
thininstall je super, ale ako som uz napisal, je trochu nestabilny. Pre mna je dost dolezity narazovy vykon fotosopu, ked napriklad aplikujem nejaky celoplosny efekt do sceny, tak to zvyklo v portable bud padnut, alebo to trvalo velmi dlho, taktiez sa dlhsie spustaju. Tiez som to mal za ucelom ze sa mi nechce po kazdom reinstalle systemu nahadzaovat vsetko od znova. V portable verzii mam vsak len par veci a PS ani DW a Flash uz medzi nimi nie su.mspeedo napísal:Ja pouzivam vlastnu portable verziu robenu cez thinstall.. a zmysel je v tom ze nemusim PS hodinu instalovat s tym divnym instalatorom a kopou (okolo 800MB) zbytocnosti. A vsetky nastavenia a pod mi to uklada, thinstall je proste skvela vec (ale nehorazne draha), takze vyhoda je u mna ta, ze mi odpada problem s instalaciou.. Takto mam spraveny aj FLASH a Dreamweaver, ktore pouzivam (samozrejme to nebuguje ako kolegova portable verzia)
Inac ako som napisal vsetky tie nastavenia su prenosne dokonca medzi verziami, kazde jedno userske nastavenie je sejvnute vo foldri fotosopu, len na to treba trochu pozriet.