ktorej verit?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
zmija31
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

ktorej verit?

Príspevok od používateľa zmija31 »

ahojte... bol som z jednou holkou noa tak som jej povedal co knej citim a tak
no a povedala ze o tom popremysla a tak no tak som jej napisal raz SMS ci sa nestretneme (cca po 3 dnoch) ale neodpisala takze uz som vedel ze je zle ale tak som ju vecer este prezvonil...potom mi jej kamoska hovorila ze ma ma rada ako kamosa tak blablabla, a potom som cca o 2 dni kecal z jednou kamoskou a nahodila temu ze som jej pisal a tak a ta mi zas povedala ze je to blbe ze ju otravujem... ale to dievca ktore sa mi pacilo sa ku mne sprava uplne normalne a tak usmeje pozre do oci a tak :oops: ... ale tak je tu otazka komu verit? otravujem ju alebo ma bere ako good kamosa??

no dufam ze ste to pochopili :wink:
"J"
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa "J" »

otravujem ju alebo ma bere ako good kamosa??
a co my sme ta baba ze vieme aky ma na teba nazor? :?
ved sa jej normalne opytaj ze ci ju otravujes :roll:
zmija31
Light Expert
Light Expert

nie prepac nemyslel som ze to ty vies ale tak som ti to opisal ok? a mam sa jej to opytat co ja viem...
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

myslim, ze ste normal kamarati a nemal by si cakat nic viac - mi z toho vyplyva. Vies vobec ci je "volna?"
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

a ako inak by si to chcel zistit?...bud sa porozpravajte alebo si len domyslaj ;)
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

ked sa jej napacis, tak jej to asi prijemne neni. stalo sa mi, ze mi napisala baba sms, ktora pracovala v blizkosti firmy, kde som pracoval aj ja. nieze by mi bola nasympaticka, ale vztah s nou by som si jednoducho predstavit nevedel. pisavala mi casto sms, ze by sme mohli niekde skocit bla bla bla. no mna to skor obtazovalo, ale povedat som jej to nechcel aby sa nejako nenahnevala alebo co.
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Niečo podobné sa stalo aj mne, a tiež sa mu správala ako ona ku tebe. A keď sme si raz písali, tak som sa jej aj opýtal, či nie som otravný a ona, že nie. :) Dúfam, že to tak bolo. :)

Ale u druhej baby som dopadol, až tak, že som si aj ja povedal, že som otravný, a že som spravil veľa blbostí. :lol: :(

Viac ti neporadím, iba tie moje skúsenosti, lebo naozaj nemôžem vedieť, čo si ona myslí. :wink:
zmija31
Light Expert
Light Expert

no ok diki chlapci a niekto sa ma pyal ci je volna ano je volna...
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

pozri, laska by mala mat tri stadia: kamarati, priatelia a potom samotny vztah. (moj nazor) Ste na uplnom zaciatku, tak si to nepokaz, chod na to postupne, netlac na pilu a bud uprimny, nech "sa nezalubi do vymyslenej postavy." :) Skus ju brat ako kamaratku a nie ako objekt tvojej tuzby o vztah. Uvolni sa, nebud upaty, ber to s nadhladom.

Drzim palce :)
zmija31
Light Expert
Light Expert

ok ale otazka ja som to uz riesli na hojku daavno este v maji no a myslite ze dasa ist odzaciadku?? ked raz povedala nie?
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

zmija31 napísal:ok ale otazka ja som to uz riesli na hojku daavno este v maji no a myslite ze dasa ist odzaciadku?? ked raz povedala nie?
zo skusenosti mojich znamych i vlastnej: zabudni na to a hladaj dalej :)
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Dá, len musia byť splnené dve podmienky:
1. Ty musíš byť toho schopný. (t.j. veľmi nebrať do úvahy, to čo bolo a nebyť s nej pokakaný :) )
2. Ona musí mať tiež záujem o niečo.

Čo je však dosť ťažké. Takže, radšej si zober radu od Stoporka, ktorú som už aj ja x-krát, počul a x-krát nedodržal, ale tak to bude lepšie a jednoduchšie. :wink:
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

zmija31 napísal:nie prepac nemyslel som ze to ty vies ale tak som ti to opisal ok? a mam sa jej to opytat co ja viem...
Jednoznačne sa jej to spýtaj, aby si tu ty ani iní zbytočne nededukovali kktiny, pretože jedine to možeš riešit aj tak len ty. A aspoň budeš vediet na čom si :wink:

Good Luck
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Pozri, rozohral si si zložitú hru, v ktorej si už teraz nemôžeš byť istý absolútne ničím až do chvíle, pokiaľ sa s ňou neporozprávaš. V tomto prípade jedna jediná istá cesta je ten rozhovor, inak môžeš stále tápať v domnienkách apod. Inak pokiaľ hovoríš, že sa to už ťahá dlhšie, radšej by som sa s tým netrápil, sú aj iné :wink:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: ktorej verit?

Príspevok od používateľa triple »

zmija31 napísal:no dufam ze ste to pochopili :wink:
nie nepochopil som to
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skypej »

nieco podobne som zazil aj ja :))
ja ti len poradim asi tolko .. nepis jej kazdy den, neprezvanaj jej kazdy den (teda ak to robis) proste holka musi mat aj trocha pokoja ..
ale ked sa jej rozhodnes napisat .. tak jej davaj lahko najavo ze mas o nu zaujem ..
snad sa doftipi .. ak nie tak smola .. preto co som ja skusal tak sa nedoftipila a skoncilo to velkou hadkou :))) ..
zmija31
Light Expert
Light Expert

ee ja ju neprezvanam kazdy den...to zas nie ja som ju len par krat 2-3 krat za tyzden ale mi sme sa o tom bavili tak uz vie ze sa mi paci....ako pisete nic z tho nebude....a este otazocka JIN:pisal si ze sa mame poroypravat a ked myslis ze sa bude chcet vies mozno si nude myslet ze zasa sa chcem bavit ze sa mi paci ani nedojde...ale sak mas pravdu nechat to uz tak :cry:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Nevzdavat, ale nebyt dotieravy. Skus sa jej spytat na rovinu, ci by mala chut sa s tebou porozpravat. Ak povie ano, tak zase cisto a uprimne povedat, co k nej citis, ze sa ti paci atd.. Lepsie, ako prezvanacky a SMSky. Vela stastia.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

zmija31 napísal:...ked myslis ze sa bude chcet vies mozno si nude myslet ze zasa sa chcem bavit ze sa mi paci ani nedojde...ale sak mas pravdu nechat to uz tak :cry:
Pozri toto jej môže prirodzene napadnúť, ako prvé. Musíš jej dať čas a pokiaľ sa niekde spolu ocitnete frut na ňu nečumieť a nerobiť nič, čo by v nej mohlo podnietiť pocit, že Ti stále o niečo ide. To všetko v prípade, že s ňou chceš zostať kamarát. Pokiaľ by si to už rád ukončiť, tak to urob...
zmija31
Light Expert
Light Expert

jin: prepac ale nepochopil som to takze mam sa snou porozpravat ale mam ju chvilu nechat tak? a snazit sa o to aby mala pocit ze som to vzdal a potom snou pokecat??
Napísať odpoveď