Pár spôsobov ako dostať košom :D
-
midnight_man
Guru
-
Sagittarius
Guru
No to máš pravdu. Ale aspoň trocha brala ohľad, keď sa už sama v sebe nevyzná.SRneC napísal:A co tak "vypytat" si rozchod lebo ona vam to nema to srdce povedat..a citite ze daco sa serie a neviete co a nedostane sa vam ani rozumneho dovodu a zopar ich podsuvate nech viete na com ste a ona odpoveda "no, ano aj hej, neviem" ...? tiez nanic
-
Grosay
Star
- Kontaktovať používateľa:
Kamaratovi byvala povedala "Si pre mna prilis dobry, potrebujes lepsiu, ako som ja.". Jeho to dobre vytocilo a tak jej oponoval niecim takym, ako "Keby mi povies, ze som skaredy alebo ze mam malu c*cinu, tak ti to beriem, ale ze si vymyslis takuto p***vinu?!" Este ju potom trocha sprdol...
Ked sa chcu baby vykrutit zo vztahu, tak si vymyslia hocico. Napriklad do toho zatiahnu skolu, ze nebudu stihat s ucenim. TO JE TAKAAAA SPROSTOST!!! Najhorsie na tom je, ze aj ked chalanovi akoze udaju dovod , tie nezmyselne veci, ktore su v tejto teme, jeho to potom zoziera, pretoze stale hlada chybu v sebe. Aspon dost je nas takych. Velmi dobremu kamaratovi ublizila jedna baba a tiez mu nakecala somariny. Ked sme sa o tom bavili, tak sme dosli akurat tak k zaveru, ze vsetky jej "dovody", su totalne nezmyselne. Ale aj tak chodi ako kopka nestastia a rozmysla, co spravil zle... A verte, ze on nic zle nespravil.
No, niektore vyhovorky, co poznam od bab len v skratke:
- Si pre mna prilis dobry.
- Nedokazem ta milovat. (aj ked baba je ta, co zacala vztah)
- Chcem si uzivat slobodu...
- Bojim sa, ze ta v buducnosti zranim, tak to ukoncim skor. (WTF?!)
- Nie som si ista, ze si pre mna ten pravy.
Ked sa chcu baby vykrutit zo vztahu, tak si vymyslia hocico. Napriklad do toho zatiahnu skolu, ze nebudu stihat s ucenim. TO JE TAKAAAA SPROSTOST!!! Najhorsie na tom je, ze aj ked chalanovi akoze udaju dovod , tie nezmyselne veci, ktore su v tejto teme, jeho to potom zoziera, pretoze stale hlada chybu v sebe. Aspon dost je nas takych. Velmi dobremu kamaratovi ublizila jedna baba a tiez mu nakecala somariny. Ked sme sa o tom bavili, tak sme dosli akurat tak k zaveru, ze vsetky jej "dovody", su totalne nezmyselne. Ale aj tak chodi ako kopka nestastia a rozmysla, co spravil zle... A verte, ze on nic zle nespravil.
No, niektore vyhovorky, co poznam od bab len v skratke:
- Si pre mna prilis dobry.
- Nedokazem ta milovat. (aj ked baba je ta, co zacala vztah)
- Chcem si uzivat slobodu...
- Bojim sa, ze ta v buducnosti zranim, tak to ukoncim skor. (WTF?!)
- Nie som si ista, ze si pre mna ten pravy.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
nie, nieje to take, este horsie praveze. ked obaja by chceli, ale nemozu. a ked uz bola na pasovej kontrole na letisku tak to bolo to najhorsie co som za posledny rok zazil.i-cube napísal:ale ked musela ist domov, tak to nebolo take, ako ked ti povie tie hore-uvedene slova... ci nie ?
edit: i-cube: ale sak dajako to rozchodime. ale zaujalo ma na nej to ze bola uplne ina, nez slovenky. toto bolo uplne super na nej.
-
krupica_dnb
Medium Professional