Skuter-Motorka

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
RoQa
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Skuter-Motorka

Príspevok od používateľa RoQa »

Kód:
http://motorky.hyperinzercia.sk/skutre/ ... vsky-kraj/

je to dobry skuter v pomere ku cene ? ma tech.preukaz ...ale nema papiere ale ani ich nepotrebuje a nepotrebuje ani znacky.... co poviete ? mal by som cenu este zbyjat ??

//a nasiel som aj toto

Kód: Vybrať všetko

http://www.autobazar.eu/sk/card.php?id=329710
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

radsej tu staru motorku za 10k ako "vytuneny skuter" za 22k
ehm123
King
King

Príspevok od používateľa ehm123 »

hmm ci chces motorku alebo skuter rozhodni sa...skúter máš tak po meste,do obchodu atd...motorku na dlhsie trasy...

k tomu skútru:

k malaguti by som zivote nesiel...uz samotny nazov sa mi nezda...ten poliny sa mi tiez nezda...skúter s poliny s 50ccm by mal dat 125km/h...takze uz asi nebude v najlepsej forme ked dá len 100km/h (mozno je to bohatostou zmesi)

ja keby si mam kupovat kúpim si Aprilliu SR 50 + ditech (priame vstrekovanie) + poliny,síce ta to vynde o 4tisicky viac ale to mas prakticky jedno
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

ano ale len by mal dat 125km/h :lol:
zalezi na tom ake ma nadstavene prevody, aky ma variator, kluku, obsah valca, ak je to nikasil hlinikovy tak je stavany na vysoke vykony ale vydrzi malo, priemerne jednu sezonu aj nejake drobne
bral by som skor ten skuter ale musis brat na vedomie ze ak je tunovany tak sa aj niektore veci skor opotrebuju
ta motorka ma uz kopu rockov za sebou a ktovie v akom stave su este skuter aj moto
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

poviem asi tak ... vidim v takej kupe samie minuska ... za prve vyzera otrasne, podla vzhladu na nej nejazdil dochodca, ale nejaky dilino co na tom skusal zaposobit, cena je prilis vysoka za to co ponuka ... za rovnaku cenu bxy som isiel hadam aj do noveho keewaya alebo podobnej ciny .. pretozemas za tu cenu novy skuter, sice menej renomovanej znacky, ale vydaje budu porovnatelne :-) ...
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

no pocuvaj ten skuter by som absolutne nekupoval.. mozno uz nie je.. ale jeden tipek na fore /nebudem pisat adresu/ predaval tohto skutra najprv ho daval za 16 litrov a povedal ze stratil papiere a zrazu nasiel nanho papiere a ponuka ho za 22 litrov no lenze kebyze ma papiere tak ma aj spz coz nema..nechcem ta na nic lakat ani mu kazit obchody
ale ked chces skutra a si z ba za slusnu cenu so vsetkym tak sa mi ozvi..

inac uz konci pomaly sezona a kupujes skutra ?:))

inac tie kity je absolutna blbost.. zabudnes vymenit kluku alebo variator a si v <> zbytocne peniaze vyhodene radsej kupim 125 nez sedlacky vytunenu 50
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

MurphY napísal:inac uz konci pomaly sezona a kupujes skutra ?:))
nevies ze motorky sa najlepse kupuju na konci sezony alebo po sezone? vtedy byvaju zlavy a davaju sa lacnejse lebo prichadzaju nove modely a to aj v bazaroch
MurphY
Professional
Professional

PACO8 napísal:nevies ze motorky sa najlepse kupuju na konci sezony alebo po sezone? vtedy byvaju zlavy a davaju sa lacnejse lebo prichadzaju nove modely a to aj v bazaroch
hm potom mi bude ta motorka celu zimu kvacit v garazi ? to mi je luto pozerat sa na to..
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

MurphY napísal:hm potom mi bude ta motorka celu zimu kvacit v garazi ? to mi je luto pozerat sa na to..
skus si zajazdit v zime, najlepse ak je sneh :D , je to sice o drzku ale je sranda hlavne na crosse, ale moc neriskuj, hlavne choroby ak si neni dobre obleceny, ale je to tak, moto idu najlepse po sezone
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

nakoniec som zrusil obidva ale nasiel som jednu 150ccm motor ale ja mam iba 16....od 16 je na 125ccm mozem jazdit aj na tejto ? :)
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

kratko a strucne NIE
bohuzial
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

PACO8 napísal:kratko a strucne NIE
bohuzial
a nevies nahodou 150 sa berie uz jak velka motorka a treba 3 roky prax ?? :?
Plexxak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Plexxak »

Ja som si akurat v pondelok doviezol domov Peugeot Speedfight 2....za 45 000 sk, uplne jak novy, najazdenych mal len 940 km... a sluzi skvele, samozrejme TP+SPZ vsetko ma :)

Inak malaguti su dobre skutre co som pocul, ale osobne by som si vytuneny skuter nekupil, jednoducho tam su uz tvrde zasahy do celeho vozidla, nikdy nevies co sa moze do*ebat...

Okrem toho 150ku riadit nemozes pokial nemas 18 ;)

A vymslom "nepotrebuje SPZ" never! :p
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Joxxo napísal:a nevies nahodou 150 sa berie uz jak velka motorka a treba 3 roky prax ?? :?
ak to ma do 25kW (co bude mat) tak ti staci vodicak A obmedzeny bez tej praxe od 18rokov, ak to ma nad 25kW tak potrebujes vodicak A neobmedeny s praxou 3roky, ale netreba ju ak si dovrsil uz 21rokov a spravil si si ho az potom
MurphY
Professional
Professional

Joxxo napísal:nakoniec som zrusil obidva ale nasiel som jednu 150ccm motor ale ja mam iba 16....od 16 je na 125ccm mozem jazdit aj na tejto ? :)
vies co zalezi na akeho policajta narazis.. ale ked ma vodicak iba do 125 tak neriskuj lebo ked narazas na stupidneho policajta tak ti moze dat aj odklad heh
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Inak neviete preco mi skoro nikdy nechce ist stranka autobazar.eu ?v resp. neviete nejake ine dobre stranky tekeho typu ? :roll:
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

nasiel som dalsi inzerat mne za zda bombovy ale ja uz som taky ze do toho neviem ist s chladnou hlavou tak mi poradte vy : Značka: Aprilia
Model: RS
Stav: 100% stav
Typ: Superbike
Objem motora v ccm: 50
Rok výroby: 1998
Najazdené km: 21000
Výkon v kW: 8
Prevodovka:
Palivo: Benzin
Farba: CERVENO-CIERNA
Výbava: EL.STARTER,KOTUCOVE BRTZDY V PREDU ,VZADU,VODOU CHLADENA,6-STUPNOVA PREVODOVKA
Popis: JE VO VYBORNOM TECHNICKOM STAVE,MAXIMALNA RYCHLOST 110Km/h. surne CENA : 19 500 SK .-
Je velmi zle ked je chladena vodou ????
Prílohy
Aprilia rs je to presne tato
Aprilia rs je to presne tato
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

nie zle nie je ked je chladena vodou lebo vacsina motoriek je chladena kvapalinou ci uz vodou alebo niecim inym, ale je to 2T a dobre porozmyslaj ci nebudes muset do toho este nieco poinvestovat
ak mas vodicak na 125ku tak kup apriliu rs 125 najvykonejsi dvojtakt, aj ked otvoreny ma 24kW v papieroch ma vacsinou 11kW takze mozes mat od 16rokov a maximalku ma nieco okolo 170-180km/h
MurphY
Professional
Professional

Joxxo napísal:nasiel som dalsi inzerat mne za zda bombovy ale ja uz som taky ze do toho neviem ist s chladnou hlavou tak mi poradte vy : Značka: Aprilia
Model: RS
Stav: 100% stav
Typ: Superbike
Objem motora v ccm: 50
Rok výroby: 1998
Najazdené km: 21000
Výkon v kW: 8
Prevodovka:
Palivo: Benzin
Farba: CERVENO-CIERNA
Výbava: EL.STARTER,KOTUCOVE BRTZDY V PREDU ,VZADU,VODOU CHLADENA,6-STUPNOVA PREVODOVKA
Popis: JE VO VYBORNOM TECHNICKOM STAVE,MAXIMALNA RYCHLOST 110Km/h. surne CENA : 19 500 SK .-
Je velmi zle ked je chladena vodou ????
hm taka zakladna otazka ? ma to tp a spz asi nie no..

pocuvaj nerozmyslaj nad "superbikom" este skus zatial len skutra a asi tak o rok sa daj na superbike na taku 125 otvorenu..sice hento je 50 ale aj tak..
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

skuter ta nenauci moc veci, maximalne riesit niektore situacie, radsej chod hned do 125ky ak na to mas vodicak lebo ako povedal moj kamos "tocit plynom vie aj cvicena opica" inak ak chces do toho dat prachy teraz ide na trh nova Yamaha YZF-R125 je to 4T cize dlhsia vydrz, nizka spotreba a maximalka nieco okolo asi 140-150km/h a vyhovuje vsetkym normam pre skupinu A1 tak to mozes mat od 16rokov
inak bolo by dobre keby si aj napisal na co to chces-cestovanie, zabava alebo rychlost atd.
Napísať odpoveď