Mam takyto problem:
Od isteho casu sa mi stavalo, ze nejaka pesnicka(mp3,wma alebo ina), obcas preskocila-vyzeralo to presne tak ako, ked mate chybne cd a preskakuje zvuk. Stavalo sa to obcas a tak som to ignoroval. Postupne to vsak zacina naberat na intenzite-chyby su coraz castejsie. Neviem cim to môze byt, nemenil som zvukovku, ovladace ani nic ine co by so zvukom suviselo. Ako prehravac pouzivam najnovsi Jet audio.
Fo filmoch ide zvuk bez problemov.
Ak mate nejake skusenosti s podobnym problemom tak sem s nimi.
Ak si zmenil zvukovku a problem sa opakuje, tak vidim problem pravdepodobne v prehravaci. Mohol by byt problem aj v operacnom systeme, pripadne doske, ale najskor by som doporucil skusit iny prehravac.
Mno ja mam rovnaky problem odkedy mi prisiel notebook zo servisu. Proste mi akykolvek zvuk (aj pri filmoch) sem tam trhne, dal by som ze tak kazde dve minuty. Zatial to ignorujem ale skusal som uz aj kodeky, aj ovladace zvukovky nahodit nanovo ale stale ziadna zmena. Any hlp?
Gangy napísal:Mno ja mam rovnaky problem odkedy mi prisiel notebook zo servisu. Proste mi akykolvek zvuk (aj pri filmoch) sem tam trhne, dal by som ze tak kazde dve minuty. Zatial to ignorujem ale skusal som uz aj kodeky, aj ovladace zvukovky nahodit nanovo ale stale ziadna zmena. Any hlp?