SuperStar 3
fizz : vidím, že skromnosť Ti asi veľa nevraví
čo to znamená - " tváriť sa , že viem o svojích dobrých vlastnostiach "
sú na to nejaké kategórie ? ehm
fizz napísal:// to, ze niekto pozna svoje dobre stranky a netvari sa, ze neexistuju nie je to iste ako ten co je presvedceny ze ludia okolo su z nejakych pricin menej ako on a dava to patricne najavo.
sú na to nejaké kategórie ? ehm
-
ledenaster
Medium Professional
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Superstar nemusim - atraktivny syndrom nafuknutej hviezdicky ... nemam to rad ... vyprodukuju z niekoho priemerneho spevaka na jednu dve noci, odbije si svojich 15 minut ( aj to samizda ze za 2,5 min ) a zlahne sa po nom zem ... sponzori sa napakuju, televizia tiez .. aj vlk sa najedol, aj ovca zostala cela ! ... hold peniaze hybu svetom, dnesnemu divakovi nestaci na zabavu moc .. staci priviest par blbeckov, ktori su ochotni zatraposit pred celym narodom, vybrat z nich tych najschopnejsich jedincov a tym sa venovat tri ci kolko mesiacov, ryzovat na nich kapitak, nechat ludi pocuvat ako falosne zatahuju a kazia dojmy so zazitych piesní ... dakujem grcat mozem aj z inych veci ! ...
... btw.: jediny kto ma pravo sedet v tej porote je imho Habera ... ten aspon nieco dokazal v hudbe ... rolincova vyzera jak keby si cestu "prespala" a mozno niesom ani daleko od pravdy ... lučenič je sice celkom vtipny chlapik, ktory sa citi na -násť rokov, ale v hudbe nedosiahol v podstate zhola nič, keby ho nepretlačil do poroty meky, ko svoju nahradu, tak by sa škrabal dnes po zadku s nepredanym prebytkom svojich albumov s gýčovými "wannabe-art" pesnickami ....
... dosli mi slova .. idem spat
... btw.: jediny kto ma pravo sedet v tej porote je imho Habera ... ten aspon nieco dokazal v hudbe ... rolincova vyzera jak keby si cestu "prespala" a mozno niesom ani daleko od pravdy ... lučenič je sice celkom vtipny chlapik, ktory sa citi na -násť rokov, ale v hudbe nedosiahol v podstate zhola nič, keby ho nepretlačil do poroty meky, ko svoju nahradu, tak by sa škrabal dnes po zadku s nepredanym prebytkom svojich albumov s gýčovými "wannabe-art" pesnickami ....
-
p4ra
Redeemer
Vobes s tym nesuhlasim, co si napisal. Nejdem ziadnym sposobom obhajovat Superstar, len vyjadrim svoj nazor, ako to vidim ja.
Niekto sa v muzikantskej rodine narodi, ma hudbu v krvi, ale nema sancu sa presadit. Na to potrebujes mat stastie, peniaze, znamosti a jedno s druhym. I ked toto vsetko nemas, Superstar ti dava tuto moznost, sancu presadit sa. A myslim si, ze je to vyborna sanca na seba uputat, nieco dosiahnut.
Isteze su tam aj taki, ktorym ide len o zviditelnenie sa, ale myslim si, ze je to o niecom inom. Sam Habera tam ziadneho blbecka nepusti a vybera si ludi podla toho, ako spievaju.
To, ako si ohodnotil Daru je podla mna tiez nespravne. Ved ta zena spieva odkedy o sebe vie. Nehovorim, ze je nejaka skvela, ale ma uz zopar rokov spievania za sebou, takze vie, o com hovori.
A o Lucenicovi tiez hovorit, ze sa nevyzna je sprostost. On nespadol do mainstreamu - to je ten jeho problem, ak to tak mozem nazvat.
Tato sutaz bude vzdy o sympatiach najprv, az potom o kvalite spevakov, cize porota je tam, ako zlahcenie. Myslim si, ze porota bola vybrana spravne.
Niekto sa v muzikantskej rodine narodi, ma hudbu v krvi, ale nema sancu sa presadit. Na to potrebujes mat stastie, peniaze, znamosti a jedno s druhym. I ked toto vsetko nemas, Superstar ti dava tuto moznost, sancu presadit sa. A myslim si, ze je to vyborna sanca na seba uputat, nieco dosiahnut.
Isteze su tam aj taki, ktorym ide len o zviditelnenie sa, ale myslim si, ze je to o niecom inom. Sam Habera tam ziadneho blbecka nepusti a vybera si ludi podla toho, ako spievaju.
To, ako si ohodnotil Daru je podla mna tiez nespravne. Ved ta zena spieva odkedy o sebe vie. Nehovorim, ze je nejaka skvela, ale ma uz zopar rokov spievania za sebou, takze vie, o com hovori.
A o Lucenicovi tiez hovorit, ze sa nevyzna je sprostost. On nespadol do mainstreamu - to je ten jeho problem, ak to tak mozem nazvat.
Tato sutaz bude vzdy o sympatiach najprv, az potom o kvalite spevakov, cize porota je tam, ako zlahcenie. Myslim si, ze porota bola vybrana spravne.
-
Shark NX
Addict
para Lucenica mam rad a viem preco sa tak sprava ... cloveka poznam aj v sukromi ... ma to chudak velmi tazke ...
A ako hovoris ... tato sutaz je o sympatiach a nie moc o speve ...
Sak moc som SS3 nevidel ale aj tak ked tam vidim niektorych jedincov ...
A z predoslymi SS mate pravdu ... zazili pol roka slavy a kde su ... nikde ...
Sindlerka sa nosi ako Dcerenka Pana Schumachera Koscova zapadla prachom Predna sa este snazi aj jej to ide sice moc ruzovo to nevidim
Ked si Pozrem Polsku SuperStar (Idol) Tak sa uchytili minimalne 8.
Dodnes spievaju ... Maju bombove Songy a cely cas ich je pocut ... a to mali superstar asi 5rokov dozadu
Na slovensku??
A ako hovoris ... tato sutaz je o sympatiach a nie moc o speve ...
Sak moc som SS3 nevidel ale aj tak ked tam vidim niektorych jedincov ...
A z predoslymi SS mate pravdu ... zazili pol roka slavy a kde su ... nikde ...
Sindlerka sa nosi ako Dcerenka Pana Schumachera Koscova zapadla prachom Predna sa este snazi aj jej to ide sice moc ruzovo to nevidim
Ked si Pozrem Polsku SuperStar (Idol) Tak sa uchytili minimalne 8.
Dodnes spievaju ... Maju bombove Songy a cely cas ich je pocut ... a to mali superstar asi 5rokov dozadu
Na slovensku??
-
LLucia
Star
Skús sa pozrieť kto Mekymu tie úspešné albumy (ktoré mimochodom každoročne recykluje formou "40 best of Meky") vyprodukoval a potom hovor niečo o tom že Laco v hudbe nič nedokázalnordkapp_pb napísal:lučenič je sice celkom vtipny chlapik, ktory sa citi na -násť rokov, ale v hudbe nedosiahol v podstate zhola nič, keby ho nepretlačil do poroty meky, ko svoju nahradu, tak by sa škrabal dnes po zadku s nepredanym prebytkom svojich albumov s gýčovými "wannabe-art" pesnickami ....