RainbowSix napísal:Porismvas ako nastavim v avg abi zmazal kazdi virus som to tam nenasiel ?
pls povedz ete ze co mas za verziu...alee na tvojom MIESte by som AVG nepouzival..je to moc l0w antivir...najde malo virusov...stahovanie a aktualizovanie databaz nepomaha...ja som s AVG tiez zacinal ale po rokov praxe si zacinam vsimat ze AVG je onicom...momentalne pouzivam PANDU...ale ako kedy NOD...a to podla mna niesom sam ktory by ti AVG neodporucil
ehm.avg je najvacsia piiiiip ktoru dakto vymyslel.pravda okrem visty.rau my dodrbal cely win.takze .avg ani zadara.no k veci.to sa ti neopltai nastavovat automaticky ti zmaze kazdy desiaty virus.
drdi21 napísal:ehm.avg je najvacsia piiiiip ktoru dakto vymyslel.pravda okrem visty.rau my dodrbal cely win.takze .avg ani zadara.no k veci.to sa ti neopltai nastavovat automaticky ti zmaze kazdy desiaty virus.
Pripojim sa do tejto temy: Mam verziu AVG 9.0.709 Po kliknuti na akukolvek zlozku s pravym tla. mysky tak sa zobrazuje takato ponuka (vid obr.). Po nainstalovani AVG sa zmenil ten graficky vzhlad. Ty co maju Vistu/7 si to mozu porovnat. Ako to zmenim na klasicky windowsacky vzhlad?