Jazz

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
gastovnik
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa gastovnik »

jin napísal:A nemáte v Mikuláši dáky klub, kde hrá live jazz? Na také chodievam veľmi rád, občas to nestojí za nič, ale inokedy sa nestačím čudovať! :shock: :)
Inak v BA odporúčam klub NEXT APACHE - je tam skvelá rodinná atmosféra a v pondelky tam býva live JAZZ / Blues. Na termíny sa treba opýtať personálu, no zvykne to tam byť narvané :?
Da sa povedat, ze u nas nemame ziaden podnik (v LM), v ktorom by hrali jazzmani, ale kde Jazz obcas hravaju, je Route 66 a Hudobron, potom vsetko ostatne su metalisti a hip-hoperske krcmy :? , kde sa ja nikdy neodhodlam chodit. A na namesti cez leto byvaju obcas Jazzove festivaly, kde sa dotrepe sem-tam aj Dodo Sosoka. Neviem, ako u vas v Blave; ale tam hrava urcite viacej kvalitnych jazzmanov ako v tejto diere na severe. Co sa uz da narobit...ale ked budem velky a budem mat prachov, tak zalozim nejaku Hard Rock Cafe alebo daku jazzovu kaviaren, aby ludia mojho druhu mali kde chodit. Teraz su vsetky podniky komercne zamerane, tak ma to dost frustruje....Takze asi tak[/u]
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

gastovnik napísal:A k veci......myslím, že ľudia, ktorí počúvajú Jazz, sú asi najinteligentnejší. Je to muzika profesionálov a pre profesionálov, takže môj vzťah je k Jazzu pozitivny. Fascinuje ma na tom tá premakanosť, nenapodobiteľná improvizácia a ksichty, čo pri hraní stvárajú muzikanti. Teraz som začal počúvať Hiromi. Podľa mňa je úplne pecková....kuknite si na youtube pesnicku Time Out.......trochu zachádza už aj do psycha, ale aspon robí ten jej Jazz o moc zaujímavejším. Keďže som klavirista, má u mňa druhé miesto po Keithovi Emersonovi. Dá sa o tom ešte veľa kecať a Jazz odporúčam všetkým nerozhodným......Počúvajte to ďalej, je to zdravé :twisted: a som na vás hrdý
toto sa mi na jazze nepaci.ze ludia co ho pocuvaju si myslia ze su ta spica.netvrdim ze hudobnici nie su ta spica ale posluchaci nemaju pravo sa za najineligentnejsich pasovat iba z titulu ze pocuvaju jazz.
ja akurat pocuvam raya charlesa.musim uznat ze neuveritelne pohodova hudba.ale zase dnes mam na nho naladku.vcera by som ho vypol a zajtra ho asi ani nezapnem.clovek musi byt psychicky v pohode aby si taku hudbu dokazal vychutnat a aby mu nevadila.ale momentalne smakujem :)
zuzuzu
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzuzu »

Ľudia pozerali ste včera metro? Zaujímavá skupinka tam bola len neviem ako sa volajú... Taká pohodička jazz so všeličím pomixovaný tak dobre sa to počúvalo len škoda že som to pozerala až od polky :(
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

no, mne sa paci soundtrack z mafie, to je skvele pocuvanie :) ak niekto vie poradit PODOBNE veci, nieco toho stylu, sem s tym.. ;)
Napísať odpoveď