podla mna dasa vypadla spravodlivo, ako povedal laco, ona nema vobec osobnost, mne pripada ako ulisna liska, ludovo povedane "vychcana". nemozem povedat ze nevedela spievat, to uznavam, vedela, len to bolo take bez nejakej charizmy. aj ked mala na konci ten prihovor ten mi pripadal taky umely, co ja viem... no neva, ako hovori moj otec vzdy ked mam skusku: ked nevypadne iny, vypadnes ty. ona by vypadla tak ci tak, a teda je jedno ci teraz alebo buduci tyzden...
bud som slabo pocujuci ale mne kazda pesnicka co spievaju pripada dobre asi nemam ten spravny sluch !
ja by som SMS posielal ( nebudem ) len kvoli vzhladu a sympatii ( bohuzial je to tak... )
Shark NX napísal:...A z predoslymi SS mate pravdu ... zazili pol roka slavy a kde su ... nikde ...
Sindlerka sa nosi ako Dcerenka Pana Schumachera Koscova zapadla prachom Predna sa este snazi aj jej to ide sice moc ruzovo to nevidim
Ked si Pozrem Polsku SuperStar (Idol) Tak sa uchytili minimalne 8.
Dodnes spievaju ... Maju bombove Songy a cely cas ich je pocut ... a to mali superstar asi 5rokov dozadu
Na slovensku??
Presne tak pol roka slávy a teraz nič...
Koščová spravila shit pop album nuž tak jej treba hlas mala super jediné čo si z prvej superstar pamätám bolo jej Sumertime... Na také jazz veci sa mala dať veď predsa kašlať na mainstream ibaže iba tam sú prachy však a náhodou so Zdenkou to vidím ružovo robí hudbu ktorú robí zo srdca a je to na nej vidieť aj počuť... A ostatní ani neviem či niečo robia... A z druhej SS si nepamätám nikoho okrem Cmoríka... A ten zlé veci robí Veď uvidíme ako dopadne SS 3...
podla mna to ma lucenic s haberom rozdelene, lucenic povie tu pravdu troska krajsie, aby to tak nebolelo a samozrejme vyzdvyhne klady a habera surovo povie krutu pravdu...a dara je tam len na ozdobu (tym nechcem povedat ze sa v tejto brandzi nevyzna a ze ako spevacka nic nedosiahla)
dneska bola nasa skola v BA na veltrhu vysokych skol tak dosla IVKA za nami dostala slonika s podpismi tretiakov lebo aj ona tretiacka od nas.... ja som "nastastie" ? septima ... neviem prislo mi to divne pred auparkom 30 ludi na kope a v strede ivka
To nikdo z nas nepopiera, ale pozname ju aspon z videnia uz dlhsie (tedam aspon ja, neviem ako david) a je to proste normalna baba, preto mi taketo hlupe vylevy pridu trapne. Ja jej to prajem, predsa len ked uz niekomu, tak urcite jej, to je prirodzene ale ked sa jej prihovorim nechytim sa za srdce a nebudem artikulovat ako pri rozhovore s narodnym hrdinom, ale tak ako s normalnym clovekom. Chapeme sa?
tak tak ... je to normalne takto prehanat? v autobuse ivka!! ťap ťap ťap ...naco? podat ruku a povedat drzime palce ...sak spevom na to ma myslim aby isla cim dalej a robit ovacie je detske
//miso03 ty si magor ...aj Bacha si uctili po smrti :D