slivka again

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
Maki
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

slivka again

Príspevok od používateľa Maki »

aaa12345 - to je novy nick a predpokladam ze nebude jediny.. akurat som si precital SS kde mi odporuca jeho forum... neda sa dat ban na IPcku? sice ak ma dynamicku tak to bude prd platne no...
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Aj ja som dostal správu. Ale ináč, možno sa tam niekto pozrie. Ale načo, keď väčšina pozná fúra warezfór. Ale takéto spamreklamy neuznávam. Síce a ja som ako neskúsený užívateľ hojka spravil, tiež takúto blbosť. Dal som sem do jednej témy link na stránku, ktorú sme so spolužiakom spravili o spolužiačke, ale bez žiadneho popisu.
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

tych navrhov na ban je podla mna viac, ja by som banom pohrozil aj maTTerovi, lebo uz ma zacina s tymi temami a prispevkami riadne srat :roll: sorry ale nechcel som kvoli nemu zakladat dalsiu temu
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: slivka again

Príspevok od používateľa Shark NX »

Maki napísal:aaa12345 - to je novy nick a predpokladam ze nebude jediny.. akurat som si precital SS kde mi odporuca jeho forum... neda sa dat ban na IPcku? sice ak ma dynamicku tak to bude prd platne no...
Jedine co mozes spravit je Bloknut Prefix IP ... Ale to mozes potom nechtiac bloknut Aj inych uzivatelov ktory vyuzivaju sluzby toho Isteho ISP
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Njn.
Zamknuté