Kto je naj z G-Unit?
nic. podme si vsetci vytetovat na ruky g-unit a ukazovat prostredniky do objektivov. a pritom sa spravat "gangstoidne". http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2006080701
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Zase ko*ot rozumies, ale budes sa tu ohrnat.
Tetovanie G-Unit v ich pripade znamena loajalitu. Kazda crew v Amerike ma svoje meno, popripade logo, znak, ktore si davaju vsetci clenovia tej crew tetovat. Je to ich poznavacie znamenie. A kedze si neuveritelne zaujaty, tak si pozri napr. The Game a Compton. Ludia z jeho okolia su na tom podobne. Dalej je to Wu-Tang Clan atd..
To, ze tam ukaze prostrednik je cisto pre pozu, pre fotku. Zase nic nezvycajne, lebo to rapperi robia odjakziv na fotkach.
Nevadi, hlavne, ze si si zapicoval.
Tetovanie G-Unit v ich pripade znamena loajalitu. Kazda crew v Amerike ma svoje meno, popripade logo, znak, ktore si davaju vsetci clenovia tej crew tetovat. Je to ich poznavacie znamenie. A kedze si neuveritelne zaujaty, tak si pozri napr. The Game a Compton. Ludia z jeho okolia su na tom podobne. Dalej je to Wu-Tang Clan atd..
To, ze tam ukaze prostrednik je cisto pre pozu, pre fotku. Zase nic nezvycajne, lebo to rapperi robia odjakziv na fotkach.
Nevadi, hlavne, ze si si zapicoval.
-
pinacolada
Guru wannabe
-
pinacolada
Guru wannabe
-
pinacolada
Guru wannabe
-
lekoklatik
VIP
Ten G - Unit je nejake rapperske GETTO alebo co. Nieco ako Kelly Family? Ak hej tak super lebo tam citam rapperov (akoze 50cent a ine) a konecne maju nazov ako poriadna skupina nie ako jednotlivec.
.
Kedze Rap, hopi-hopi a tomu podobne basnickarske styli pre mna niesu umenie tak z G-Unit sa mi nelubi nik.
moj nazor tak klud bubaci
Nikoho som tu neurazil alebo ma niekto z vas iny nazor.
Dakujem
Kedze Rap, hopi-hopi a tomu podobne basnickarske styli pre mna niesu umenie tak z G-Unit sa mi nelubi nik.
moj nazor tak klud bubaci
Nikoho som tu neurazil alebo ma niekto z vas iny nazor.
Dakujem