Sepiroth napísal:a povedz mi, ako sa vyexpí do vyšších levelov, a aký má zmysel ostávať na 60? len instaluj, nieje to nič zložité čo by si nezvládol aj sám...
vsak hej no, ale tak to si este pocka kym sa dostane na 60.. na sargerase to ide pomalyyy, lepsi je narnias
neches mat dufam zapnute dve rovnake wow na rovnakom accoute? to by ti neslo kazdopadne a ak mas odlisne accoutny tak to musi byt len v nastaveni siete inak neviem
R1k1nko napísal:ma rychlejsie levelovanie ? ( dam jednu krisu a mam viac exp ako na tom kde som ja ? )
zatial ostanem pri WOW klasik
BC si dam az ked sa to naucim
teraz som LVL 10 undead rouge
no na Narniase mas viacnasobne raty, ty musis na Sargerase zabit dve prisery kym mne staci jedna a mam tolko isto XP, cize je to o dost lepsie (ty 100 kym ja 50), veci (ako armor a tak) mne padaju z dvojnasobne vacsou sancou, prachov tam pada tiez viac, je to podla mna o dost lepsie, rychlejsie tak dossiahnes lvl... aj ked sice si zaciatocnik, tak neviem co by bolo pre teba lepsie... len aby ta to neprestalo bavit, lebo mna to na sargerase prestalo
tomek00 napísal:no na Narniase mas viacnasobne raty, ty musis na Sargerase zabit dve prisery kym mne staci jedna a mam tolko isto XP, cize je to o dost lepsie (ty 100 kym ja 50), veci (ako armor a tak) mne padaju z dvojnasobne vacsou sancou, prachov tam pada tiez viac, je to podla mna o dost lepsie, rychlejsie tak dossiahnes lvl... aj ked sice si zaciatocnik, tak neviem co by bolo pre teba lepsie... len aby ta to neprestalo bavit, lebo mna to na sargerase prestalo
ucit sa je najlepsie vzdy na blizzlike pretoze pri viac nasobnom rate si povies...a tento q nepotrebujem ved splnim iba tento, tento a tento a idem dalej pricom na blizzlike musis splnit vsetko co v tej krajine je...preto je to lepsie pre zaciatocnikov...naucia sa to hrat a zvyknu si na malo XP....ja som sa ucil hrat na 5xrate a dodnes to lutujem pretoze ked som potom isiel na blizzlike tak dost krajin som nepoznal co som ich v pohode preskakoval...napriklad tam som isiel do westfallu na 10...splnil vsetko co tam bolo..bol som 20 a isiel som hned duskwood....na redridge som proste kaslal
M142 napísal:mimochodom neviete kde by som našiel coocking mastera pre tých ktorý majú skill na 150?
Aliancia alebo Horda,ja som Horda a kupoval som si knihu na 150 skillle do 225 v Desolace - Shadowprey Village a u Aliancie uz neviem na 100% ci to je Ashenvale a ak nie tak mrkni Aukciu.......
prosimvas ako je to zo skilom lebo mam mali skil ked som si vimenil zbran ktoru som si nasiel a davam snim male dmg skoro ziadne utocim na 24 a som 21 a neviem sa trafit
RainbowSix napísal:prosimvas ako je to zo skilom lebo mam mali skil ked som si vimenil zbran ktoru som si nasiel a davam snim male dmg skoro ziadne utocim na 24 a som 21 a neviem sa trafit
no teraz by si sa netrafil skoro na nic chod na mensie priserky a na tych si skiluj postavu...najdes to tak ze si na spodnej liste face tvorej postavy tuknes a potom si das skills a tam mas defense,zbrane napr. ked mas skill 299/300 tak je mala pravdepodobnost ze sa netrafis, ale ked mas skill 1/300 tak je mala pravdepodobnost ze sa trafis
Horna hranica skilu sa zvysuje kazdym lvlom
tom.tom11 napísal:no teraz by si sa netrafil skoro na nic chod na mensie priserky a na tych si skiluj postavu...najdes to tak ze si na spodnej liste face tvorej postavy tuknes a potom si das skills a tam mas defense,zbrane napr. ked mas skill 299/300 tak je mala pravdepodobnost ze sa netrafis, ale ked mas skill 1/300 tak je mala pravdepodobnost ze sa trafis
Horna hranica skilu sa zvysuje kazdym lvlom
nooo skoro tak ale dost to zalezi na tom do akeho levelu kujes ... skill by si mal mat zhruba ako tvoj level x5 alebo tak nejak, potom do rovnakych levelov trafis na 99%