AUTOSALON 2007

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
mishenko
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

No stale lepsie ako autosalon v BA ...
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

tomasmate napísal:Uuuff,sklamanie tento rok,myslel som ze to bude nieco ako v 2006, ba aj lepsie ale nic,buduci rok sa vyberiem asi do Brna alebo rovno Zenevy :(
buduci rok v brne nebude, lebo bol tento a to byva kazdy druhy rok, resp. sa to strieda s veltrhom autotec, co je vystava uzitkovych automobilov... ale stalo to za to, do nitry som chcel ist, ale nevydalo..
Kesoman
Star
Star

Príspevok od používateľa Kesoman »

mishenko napísal:No stale lepsie ako autosalon v BA ...
to je vec nazoru, podla mna sa tam nabehas ako k.k.t a nic z toho, aj hostesky boli krajsie v ba ako v nitre :woa: , o sportovych autach ani nehovoriac zbytocna cesta do nitry podla mna :coffee:
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

Autosalon bol zamerany na osobne vozidla, sportove si kupi taka mala cast (ak vobec dakto, kto tam pojde), ze sa neoplati danym automobilkam vystavovat.
Ja viem, ze vela mladych si rado zasniva pri takom aute, ale to si moze pozriet aj na internete alebo viac pokope ich najde v Car Exclusive.
Hostesky som bohuzial nestihol odsledovat, lebo sme tam boli vyberat dalsie autisko a tym padom nebol cas. No a este bola pri mne po cely cas aj polovicka, chcel som to prezit v zdravi ... :)
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

chcel som isť do nitry na autosalón ale mali sme isť zo školy tak som nešiel ved načo by som išiel dva razy....prídeme do školy a že nikde sa nejde....tak som nič nevidel :cry:
Napísať odpoveď