Live For Speed ( LFS )

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

je to v nastaveniach ale mozes dat priamo v hre SHIFT+G
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

diky, uz to mam, vcera som si totiz akurat stiahol zatial len demo S2 a celkom sa mi to paci :)
som vsak zatial pekny noob takze by som potreboval nejake typi a triky...
viem ze zaklad je hrat a hrat ale aj tak...doteraz som hral ked tak NFS U2 cize je to clkeom rozdiel, no od vcera som sa cosi zlepsil :D
takze:
1. oplati sa podradit pred zakrutou (robieval som to tak v nfs U2)
2 kde robia zacaitocnici nejake najväcsie chyby?
3 pouzivate tlacidla na slabsie a ostrejsie zatocenie?
4. nejaka typi na zlepsenie ovladania? hram na klavesnici

5. potesilo by ma keby ste mi opisali nejake z tych veci co su v nastaveni auta, nie vsetkemu rozumiem cize by to bodlo...
celkvo nastavenie brzd,peumatik, a tych veci, niecomu sice rozumiem ale neviem aky to ma dosledok

Cize konkretnejsie:
1 napr aky dosledok by malo znizenie podvozku a a aky zvysenie?
aky dosledok bude mat zvysenie/znizenie tlaku v pneu?
2 Dosledok mensie, vacsieho odpruzenia auta?
3co je to otvoreny,uzamknuty,viskozny, samosvorny diferencial a ake su jednotlive dosledky?
4 Zalezi na znacke vyrobcu pneumatik alebo je to jedno?
5 ake su to cestne super,hybridne, off road pneumatiky a ktore sa kedy pouzivaju?
6 na co je dobre a kedy sa pouziva nastavenie odkolnu koles? (ze su tak do boku, viem ze sa to robi v tuningu ale na co to sluzi?)

nuz, cim viac otazok by stem izodpovedali tym viac by am to potesilo :) , kazdopadne ked da 5 ludi aspon jednu odpoved aj to pomoze, takze pls, helpnite aspon s tym co viete :)
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

poradim ti takto, tato hra nema nic s NFS , pretoze NFS je arkada a toto je simulator , dalej nepouzivaj klavku ale mys na zatacanie (pokial nemas volant :) )

a k tomu ostatnemu , skusaj :)

1. tak zvysenie tlaku a znizenie , ked zvysis tak pojdes rychlejsie , ked das maly tlak tak zasa bude lepsie drzat auto na ceste (logicke :) )
2. skusaj , napr. na rallycross sa neplati ist s kammenym podvozkom
3. wikipedia
4.imho je to uplne jedno
5.cestne super najlepsie drzia , ale rychlejsie sa spotrebuvavaju ako cestne_normal , hybridy su na nieco medzi asfaltom a cross drahou , a offroad si domysli :)
6. lepsia stabilita.. ale neznamena to ze das uplne vyklonene :D
Thek_SVK
Professional
Professional

Nadeo napísal:...
super, fakt diky, pomohol is mi velmi K+

keby mal este niekto nejake dalsie poznatky alebo odpvoede na moje otazky tak si rad vypocujem, samorejme K+ :D 8)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Theking napísal:...
No takze...k ovladaniu na klavesnici sa neviem vyjadrit, pouzival som mys, pripadne volant.
A poznatky: tvrdsi a nizsi podvozok zvysi stabilitu, ale ked ho das velmi tvrdy, bude to odskakovat a to ovladatelnosti nepomoze.
Tlak v pneu: znizenie zvysuje grip, ale velmi zvysuje aj opotrebovanie, zvysenie znizi grip, ale hodi sa na dlhsie preteky.
Otvoreny diferencial je primitivny, velmi sa na pretekanie nehodi. Samosvor je najzabavnejsi, ale zamknuty najstabilnejsi a aj ked sa v skutocnosti nepouziva, v LFS je idealny :)
Cestne gumy davaj vzdy najlepsie ak ides na okruhu, ak je to rallycross, tak daj hybridne, off roadove zle sedia na asfalte a skoro sa opotrebuvavaju.
Odklon zvysuje kontaktnu plochu pneumatik s vozovkou pri zatacani, hodi sa davat ho nesymetricky, podla povahy okruhu, aby sa pneumatiky opotrebuvavali rovnomerne. Tlak na plochu mozes sledovat po stlaceni F9(tie obdlzniky nad profilom pneumatiky)
PS: podradenie pred zakrutou je blbost, mozes znicit motor, lepsie je brzdit normalne a popritom postupne podradovat ;) Brzdny pomer je lepsie dat tak v pomere 70:30 v prospech prednej napravy, auto je pri brzdeni omnoho stabilnejsie, kedze hras na klavesnici, tak uprav silu brzd a tlak v pneumatikach, aby si pri plnom brzdeni neblokoval pneumatiky.
//len tak pre zaujimavost par peknych videi s tematikou LFS :)
LFS Czech & Slovak Drift Scene
slowmotion
Tyre deformation
Why I play
Drift Control
Thek_SVK
Professional
Professional

este sa chcem opytat, na ware* forach som nasiel downloady na LFS S2 a maju tak 120 MB? jak to moze byt full ked demo ma cca 120MB? :shock:
popriade kolko zabera vam instalacka full S2 ?

//ktora je najnovsia verzia S2? lebo nasiel som 0.5W, alpha V
a este ci ked stiahnem full a cra*knem ju, ci sa bude dat hrat po nete?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Theking napísal:este sa chcem opytat, na ware* forach som nasiel downloady na LFS S2 a maju tak 120 MB? jak to moze byt full ked demo ma cca 120MB? :shock:
popriade kolko zabera vam instalacka full S2 ?

//ktora je najnovsia verzia S2? lebo nasiel som 0.5W, alpha V
a este ci ked stiahnem full a cra*knem ju, ci sa bude dat hrat po nete?
Najnovsia je S2 X. Demo je vlastne plna hra, len so zamknutym obsahom, ktory odomknes cez net. A cracknuta verzia sa neda hrat po nete, pretoze si to licenciu overuje na centralnom serveri.
Thek_SVK
Professional
Professional

hmm, skoda, a neexistuju nejake illegal servery alebo tak? servery kde sa da nejak hrat proste s cracknutou verziou? (okrem LAN-ky, nemam s kym hrat)
2: da sa hrat cez hamachi? da sa s cracknutou verziou hrat cez hama?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Theking napísal:hmm, skoda, a neexistuju nejake illegal servery alebo tak? servery kde sa da nejak hrat proste s cracknutou verziou? (okrem LAN-ky, nemam s kym hrat)
Na vsetky tieto otazky je odpoved NIE :)
Thek_SVK
Professional
Professional

GothaR napísal:Na vsetky tieto otazky je odpoved NIE :)
nuz, na tuto otzku asi odpoved nebudes poznat ani ty, ale otazka:
kebyze si naistalujem LFS 2x do ineho priecinka, v jednom by som mal demo a v druhom cracknutu verziu, dalo by sa hrat s demom cez demo servre, a s cracknutou verziou so vsetkymi autami a tratmi? pytam sa preto lebo som premyslal nad tym ci sa to nebude nejako krizit ak sa to uklada do registrov, alebo tak...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Theking napísal:nuz, na tuto otzku asi odpoved nebudes poznat ani ty, ale otazka:
kebyze si naistalujem LFS 2x do ineho priecinka, v jednom by som mal demo a v druhom cracknutu verziu, dalo by sa hrat s demom cez demo servre, a s cracknutou verziou so vsetkymi autami a tratmi? pytam sa preto lebo som premyslal nad tym ci sa to nebude nejako krizit ak sa to uklada do registrov, alebo tak...
LFS sa iba nakopiruje na disk, nic s registrami nerobi, takze pokojne mozes mat aj 2 verzie, z ktorych jedna bude cracknuta a druha nie.
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Theking napísal:hmm, skoda, a neexistuju nejake illegal servery alebo tak? servery kde sa da nejak hrat proste s cracknutou verziou? (okrem LAN-ky, nemam s kym hrat)
kup si licenciu :wink:
napr. u antiku iba 1100sk :)
Thek_SVK
Professional
Professional

nuz tak teda diky moc za vsetky rady :)

// nadeo a gothar o 24 hod ocakavjte dalsie K+ :P :)

//a este jedna otazocka, Nadeo, 1100 Sk stoji S2 alebo S1 a potom este aj S2?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Theking napísal://a este jedna otazocka, Nadeo, 1100 Sk stoji S2 alebo S1 a potom este aj S2?
S2, S1 sa uz nepredava, ostava iba pouzivatelom, ktori si ju kupili a nepriplatili za S2ku.
Thek_SVK
Professional
Professional

A nema tu niekto unlock*r, crac*,ke*gen na S2 X ? :) :D plsss :D

poslite SS

------

proste nejaky unlocker, viem ze to nepodje hrat po nete, ale chcem si aspon vyskusat ostatne auta,trate atd...
Thek_SVK
Professional
Professional

dobre, nasiel som crac* a ke*gen na najnovsiu verziu, takze kto chce piste piste :)
vsetko mi uz facha jak ma

//o a este jedna trochu hlupa otazka a jedna "technicka"

1. ako sa da ist do boxov, nikdy tam nevidim nejake oznacenie ktory box je moj alebo ze kde mam zaparkovat alebo tak...

2.kde a ako si mam stiahnut skiny aut? lebo teraz ked som si hru crackol, najprv sa mi nespustila a msuel som stiahnut nejake skiny aut, ktore som musel ulozit do /data/skins . Avsak v hre tam ziadne skiny nemam, no vsimol som si ze v priecinku data su dalsie priecnky so "skins" ...je tam este nejake skins_x, skins_y,skins_dds
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

1.) do boxov sa nechodi dnu, ale proste zastavis pred niektorou garazou a opravi ta, dotankuje atd...

2.) pre skiny si pozri officialne forum LFS http://www.lfsforum.net/ tam ich je dost
Thek_SVK
Professional
Professional

kde sa pls ukladaju repalye? chcem jeden poslat kamsovi ale neviem to nasjt. Snazil som sa aj googlit ale nenasiel som.
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

chod do zlozky kde mas lfs , tam \data\spr pre singleplay a pre multiplay \data\mpr
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eru »

mam jeden problem. chcem preinstalovat windows ale neviem ci aj po znovunainstalovani ostane hra unlocknuta... pochybujem ze by som mohol pouzit to iste cislo 2 krat... neviete poradit co robit?
Napísať odpoveď