Wista Home-obmedzenia
-
Pro.Dante3000
Light Expert
Wista Home-obmedzenia
MAte niekto Windows Vista Home? Ako vam ide? je rychly? Aniesu na nom obmedzenia? pretoze som cital ze sa tam nedaju pocuvat stiahnute pesnicky, neda sa instalovat nelegalny soft... Co je na tom pravdy?
-
klm16
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
ja mam vistu home a uz uz zhanam material na to aby som ju poslal do teplych krajin.....
-je to brzda
-nemozem rozbehat starsie aplikacie, napr. nero, autocad( vsetko je potrebne stahovat nanovo, napr autocad 2007 neje kompatibilny co si sposobuje neskutocne problemy)
-zapinanie PC )mam ramku 2GB a zapisa na PC 4-5 min
-napalovanie: nemozem napalovat nevem teraz ci je tam nejake zabezpecenie na to napr. zalohovacie Cd windowsu som napalil bez problemov, ale chcem si napalit hudbu hru, nic nejde..... este je moznost ze je spatna napalovacka.....
-toto mi staci na to aby som tuto brzdu posielal het het a uz nikdy ju nechem vidiet moja osudova chyba bola ze som kupil notebook s vistou zbytocne peniaze
-je to brzda
-nemozem rozbehat starsie aplikacie, napr. nero, autocad( vsetko je potrebne stahovat nanovo, napr autocad 2007 neje kompatibilny co si sposobuje neskutocne problemy)
-napalovanie: nemozem napalovat nevem teraz ci je tam nejake zabezpecenie na to napr. zalohovacie Cd windowsu som napalil bez problemov, ale chcem si napalit hudbu hru, nic nejde..... este je moznost ze je spatna napalovacka.....
-toto mi staci na to aby som tuto brzdu posielal het het a uz nikdy ju nechem vidiet moja osudova chyba bola ze som kupil notebook s vistou zbytocne peniaze
-
drdi21
Star
stacia ti noznice.prestrihni brzdove lanko a brzdu posles do teplych krajin.klm16 napísal:ja mam vistu home a uz uz zhanam material na to aby som ju poslal do teplych krajin.....
-je to brzda
vista home je to iste ako win xp len lepsie graficke spacovani.
-
LakSa.H-H.sk
Light Expert
aero efekt viste home ultimate nechyba.. chyba viste home basicblazer napísal:mal som Vista Home na laptope, hodil som tam XP po 2 dnoch lebo soft na net od T-mobileu nejde pod Vistou, pesnicky mi isliPomaly urcite nebol a obmedzenia som nepostrehol tiez ziadne. Akurat tam chyba Aero effekt, ono to je asi jak XP Home a XP Pro, proste minimalne rozdiely.