problem s wi-fi

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
OnlinePetulo
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

problem s wi-fi

Príspevok od používateľa OnlinePetulo »

Ahojte.
Kamoska si kupila notebook Fujistu-siemens (vid. odkaz), a ma problem ptipojit sa na wifi siet.Pričom na mojom HP pavilione to ide v poho.Jej to najde iba siet, a ked dam pripojit tak napise ze sa nepodarilo pripojit.Pocul som ze je treba na pripojenie aspon 1gb ram.Sice ona ma napysane ze ma 1gb ale v nastaveniach ma IBa nejakich 865.ale newiem ci je to pravda.A ma tam vistu, bolo by mozne tam dat xp,a pomohlo by to vôbec?Ak ma niekto nejake rady budem rad.
ďakujem

http://www.alza.cz/fujitsu-siemens-amilo-p...d80457.htm
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

podla mňa by to nepomohlo. pokial ide o wifi má tam asi niečo zle na konfigurované mne wifi išlo aj na 256 ram. no a pokial iide o ram a tie nastavenia že 856 ram asi je tam zdielaná grafika z ramky notebooka. skús taam ešte niečo pomeniť nie vždy je to dobre nastavané niekedy je to nastavené ako ad hoc čiže medzi počítačmi ako viacej pc a niekedy je to nastavené aby to príjmalo signál z apčka tak to mám ja. NEviem možno sa mýlim s tým čo som napísal ale mám cez to net.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

O RAM a celkovo ako tak o HW ci operacny system ani tak nejde, problem bude niekde inde. Skoda, ze si nenapisal o aku wifi siet ide, pretoze ta siet moze mas zabezpecenie, ci tam bude zoznam povoleny MAC adries, WEP alebo WPA kluc a podobne... Preto by to chcelo zistit, co je to za siet, ake je v nej zabezpecenie a podobne informacie, bez toho ti tazko poradit.
OnlinePetulo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

no je to siet ktora je v hotely a je urcena pre kazdeho,cize zadarmo.je to nezabespecena siet
vladino001
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa vladino001 »

OnlinePetulo napísal:no je to siet ktora je v hotely a je urcena pre kazdeho,cize zadarmo.je to nezabespecena siet
nenapísal či sa pokušaš pripájať cez Wistu alebo cez origoš ovladač k wifine. (dobre je ked odskušaš obydve lebo niekedy nechce isť jedno alebo druhe)
supermario
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa supermario »

OnlinePetulo napísal:no je to siet ktora je v hotely a je urcena pre kazdeho,cize zadarmo.je to nezabespecena siet
no neviem, keď som bol v hoteli v ktorom to bolo tiež zadarmo neznamenalo to, že je nezabezpečená. musel som požiadať o heslo a kľúč na recepcii a mohol som používať internet bez problémov. ak to nie je tvoj prípad, určite máš zle nastavené parametre. ak by si presne napísal parametre pripojenia, mohli by ste mi pomôcť. ale ramkou to určite nie je...
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

ja mam s vistou taky problem ze pri HOT spotoch su klasicky pridelene DHCP ip ale mne to neprideli :) setkym okolo ano ale mne nie (VISTA) cize si musim pozret rozhranie a branu a DNS a nastavit si to rucne..ale ty pises ze sa ti neda ani pripojit..ufff hm...vista pise kadeco...zrus tu hlasku a kukni sa ci sa nepripojilo..vista ti napise ze sa nepodarilo pripojit a pritom sa pripojila len nema pristup na siet..kedze mas nastavene DHCP a ziafdnu IP nedostanes..skus rucne pridelenie IP
bilz
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa bilz »

nech skusi reinstalovat ovladace. ...mne to pomohlo. u Visty je to bezne. :roll:
nitrox
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nitrox »

Raz sa mi stalo, že som sa nemohol pripojiť v škole na sieť, ktorá bola určite free, lebo som ju robil. Ale to nešlo iba v škole, inde to fičalo, tak ako má. Keď som reinštaloval win, tak už to išlo ako malo.
OnlinePetulo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Dakujem vam vsetkym za rady, ale v tomto som uplny amater,vobec netuším ako sa pripaja inač ako cez vistu.Tak skusim preinstalovat win.
Dufam ze sa nic nestane ked tam tam dam xp?
Napísať odpoveď