pi*ovina.... nic nema na Hasselhofa v obtiahnutych rifliach, kozenkovej bombere a nadhernou trvalou, a tie megaefekty...
nedavam ABSOLUTNE ZIADNU SANCU..... zatim
lekoklatik napísal:Celkom pekne auto no ale to uz nebude Knight Rider a bez Davida. To bude prepadak sa stavim
A nieje to nahodou Night rider. Ja neviem opravte ma keby nieco
je to KNIGHT RIDER..nie NIGHT RIDER .....a dajte tomu sancu..mozno to nebude az taky prepadak..je sice pravda ze tam uz nebude david ale KITT ma pekny novy LOOK
toto bude nejaky hoax alebo si sa zmylil, pretoze nove serie budu spoliehat na americku produkciu s najvacsou pravdepodobnostou pojde o nieco od General Motors alebo Dodge...Dokonca sa uvazuje nad digitalnym zlepsenim klasiky Pontiacu Trans Am T-Top, ktory bol originalom...V kazdom pripade to asi nebude Koenigsegg CCX, ktory ste tu dali, to by sa producenti nedoplatili za modely a natacanie a treba vzat do uvahy aj fakt, ze je to v produkcii NBC, takze to nie je ziadne multimilionove studio...Na 100% vsak viem, ze Haselhoff tam hrat uz nebude http://jalopnik.com/cars/knight-rider/n ... 305686.php
//btw, ten obrazok bol po prvykrat spajany s Knight Riderom uz zaciatkom 2006...takze su to dost stare spravy...
Akurát mám rozpozeraného pôvodného Knight Ridera.. nuž a pri prvom pohľade na nového KITTa.. nič moc. Resp. je to príliš prehnané. KITT by mal byť trochu civilnejší. Už v tom filme Knight Rider 2000 bol odveci..
Ale nechám sa prekvapiť.
seth82.. takže nádej no normálnejšieho KITTa stále žije..
brm njn, ale neobavam sa, ze by to bol pre tvorcov problem a hlavne si v tej ulohe neviem predstavit nic ine z aktualnej ponuky americkych vyrobcov ...