jj oblečený nejako extra chodiť nemusíš .. normálne ako si vždy.. včom sa dobre cítiš .. no nech je to čisté hh.
žiadny darček nenos.. ved to niesu hned tvoji svokrovici
nezabni sa nahlas pozdraviť ked vodeš dnu a nebudeš ich vidieť .. ani to nieje vždy ok.. záleží od situácie..
pekne sa predstav stačí priezvysko.. potom podanie ruky ako už bolo spomenuté.. ja neviem ale ja ruku podávam vždy prvý.. neviem prečo...
samozrejme musíš na nich spraviť dojem - aby bolo jednoduchšie kočku vypítať z domu.. hh (finta) ale nerob ho na silu..
odpovede na otázky si dobre zváš aby si nepvoedal hlúposť.. u mna zvykne zapôsobiť ked im poviem že pracujem, študujem,, a že ako som v robote postupil s robotníka na referenta
na maminu sa aj usmej pekne to nemá čo pokaziť rýchlo si počekuj nenápadne čo baví jej otca.. autá šport a ak sa vyznáš tak trochu s ním aj o tom podebatuj
jooj a zabudol som nesprav to že hned ako dojdeš dnu vojdeš do jej izby bez pozdravu alebo by si rodičov čo i len videl.. ak aj ona bude chcieť tak jej pošuškaj že najprv za rodičmi je to oveľa slušnejšie a nie vtieranie sa
a daj si čisté a nederavé ponožky nech ti nesmrdia nohy
a samozrejme čerstvo osprchovaný
dúfam že nie pozde som sa ozval
GL