Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo
-sku*vena skola
VELKE MINUS-posraty den kvoli skole (nam minuly tyzden chybala anglictinarka, a mali sme spojenu hodinu so skupinou tych menej pokrocilych, ktorych uci triedna. Prisla na hodinu a povedala ze naucte sa, za 10 minut si napiseme pisomku. Pisali sme aj my, ktori sme anglinu v ten den vlastne nemali ani mat. Polka nasej skupiny dostala 5, ja len stvorku.)
-budem cely den trcat doma
+natocili sme super videjko v skole
VELKE PLUS+mam hubovu polievku
VELKE MINUS-posraty den kvoli skole (nam minuly tyzden chybala anglictinarka, a mali sme spojenu hodinu so skupinou tych menej pokrocilych, ktorych uci triedna. Prisla na hodinu a povedala ze naucte sa, za 10 minut si napiseme pisomku. Pisali sme aj my, ktori sme anglinu v ten den vlastne nemali ani mat. Polka nasej skupiny dostala 5, ja len stvorku.)
-budem cely den trcat doma
+natocili sme super videjko v skole
VELKE PLUS+mam hubovu polievku
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
- az teraz som dosiel z prace ( asi rekord co som tam ostal
)
+ : prsi a doma bude klud a nikto nebude otravovat pod tam a tam ...
aj kamosi si daju dufam pauzu...
+ mama mi spravila specialitu
( jedlo... )
+ ZAJTRA JE PIATOK
posledne : minus asi len tolko ze na piatok a sobotu nemam tolko kesov ako by som si predstavoval...
+ : prsi a doma bude klud a nikto nebude otravovat pod tam a tam ...
+ mama mi spravila specialitu
+ ZAJTRA JE PIATOK
posledne : minus asi len tolko ze na piatok a sobotu nemam tolko kesov ako by som si predstavoval...
-
nejakymarko
Addict
Je zaujimave citat "skratene hodiny bol som o 13:00 alebo o 14:00 doma" lebo mi koncime bezne 12:15 a vlak domov nam ide 12:32wolodo napísal:+skratene hodiny v skole (o 13.00 som bol domka)![]()
+nejdem na trening
+- zase presedim cely den za pc.....
+ skoro cely den prazdny byt
+ dostal som 5 z matiky ale ucitel mi ju nezapisal
+ ulial som sa z nabozka a ucitel ma nezapisal
+ kedze som sa ulial bol som doma o hodinu a pol skor lebo medzi 13:00 a 14:00 nejde ziadny spoj domov
-
Shark NX
Addict
Holy Fu*king Shit tak to idem k tebe z 3ma Flasami Martini Biancofizz napísal:aj ano, po troch deci tvrdeho okolo tyci. Nie valcik, salsu, blues a pod
(Obrazok len ako kulturna Vlozka
ICQ (ades to z casti pochopil
Bombovy den v skole odpadli mi 2hodiny
Mastna vyplata v robte ... Vdaka bombovej trzbe
Doslo mi auto zo servisu po zasranom zajacovi
Zaplatil som za buze**** 57000Sk ... Asi sa vyzbrojim brokovnicou a akonahle nejakeho sraca na krajnici uvidim tak strielam jaaaj tanecna ako tanecna, som pochopil ze to robis "profesionalne", pardon za nedorozumenie
BTW, co je na tom take hrozne? ja mam uz za sebou 4 jedenapolhodinovky a zatim to bola vzdy uplna haluz kde sme sa hrozne nasmiali...
+dnes som narovinu povedal fotrikovi ze do USA nepojdem a radsej stvrdnem na slovensku ak stale trva na jeho podmienke... nereagoval lebo nevedel co ma na to povedat, cize musim sa pripravit na "slovnu odvetu" pri dalsiom rozhovore...
+dnes v pohode den, zajtra bude //dufam// tiez
VELKEEE MINUS - matka mi pred chvilou zadrela ze sa musime porozpravat... a bojim sa ze viem o com...
+dnes som narovinu povedal fotrikovi ze do USA nepojdem a radsej stvrdnem na slovensku ak stale trva na jeho podmienke... nereagoval lebo nevedel co ma na to povedat, cize musim sa pripravit na "slovnu odvetu" pri dalsiom rozhovore...
+dnes v pohode den, zajtra bude //dufam// tiez
VELKEEE MINUS - matka mi pred chvilou zadrela ze sa musime porozpravat... a bojim sa ze viem o com...
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Mňa potešilo, keď som začul približne 10 ročného chlapca, čo mi skrížil cestu na chodníku pospevovať si Slnko Stoj od Metalindy. Najkrajšie mi prišlo na tom to, že chlapec bol ledva na svete, keď frčala táto hitovica (a teraz po desiatich rokoch stále je živá, keď chlapec vo svete plného hiphopu si ju pospevuje
).
- zasa sa musim ucit NOSku a Dejak omg
- neviem co som jedol na veceru, ale donutil som sa
- dnes som fasol dve 4ky (omg), najvacsi problem ze z angliny a matiky, sku**** to je neferove...jak keby som anglinu nevedel...
+ zajtra nam odpadnu 2 hodiny parada
+ konecne vikend, ide sa na bike
+ dnes sme boli na pifko...
+ predal som mobil
- neviem co som jedol na veceru, ale donutil som sa
- dnes som fasol dve 4ky (omg), najvacsi problem ze z angliny a matiky, sku**** to je neferove...jak keby som anglinu nevedel...
+ zajtra nam odpadnu 2 hodiny parada
+ konecne vikend, ide sa na bike
+ dnes sme boli na pifko...
+ predal som mobil
-
zuzkazuzka
VIP
-
lekoklatik
VIP
+ spoznal som nocyvh ludi co su celkom fajn
+ o 14:00 mam let - domov sa tesim, ale pri mojom stasti za posledne 3-4 tyzdne sa lietadlo zlomi nad morom na polovicu, skor ako dopadne do vody zhori do tla, Wienna bude pre snehovu kalamitu zatvorena a let odklonia niekam dpc do Azarabazmekistanu. Inak sa tesim dom.
+ uvidim konecne svojho hafana
- asi uz nikdy neuvidim osobu, koli ktorej ma stale boli srdce
- vcera som to prehnal a neakym nedopatrenim som minul 250 eur
+ o 14:00 mam let - domov sa tesim, ale pri mojom stasti za posledne 3-4 tyzdne sa lietadlo zlomi nad morom na polovicu, skor ako dopadne do vody zhori do tla, Wienna bude pre snehovu kalamitu zatvorena a let odklonia niekam dpc do Azarabazmekistanu. Inak sa tesim dom.
+ uvidim konecne svojho hafana
- asi uz nikdy neuvidim osobu, koli ktorej ma stale boli srdce
- vcera som to prehnal a neakym nedopatrenim som minul 250 eur
-
NuSuey
Professional
locknuta tema anti-warcraft .. konecne, nemam rad netolerantnych ludi
vcera som bol zase na pifku (aj predvcerom)
tych piv bolo vela
je piatok
citim sa otrasne
na slovensku mame krasne dievcata
moja ex sa na mna vcera vybodla, respektive neozvala sa a mali sme ist von ..
nemam dzusik ale popijam iba vodicku v robote
dobry pocit ze uz sme bratrancovi dobavili internet -
c.a.r.n.e.
Medium Star