CS 1.6 server
CS 1.6 server
Ahojky chcel by som sa opýtať ako by som si mohol vytvoriť vlastný sc server čo ktomu budem potrebovať atd...príjmem rady od skúsenejších
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
vies co..neviem ako si na tom...ale ja by som taki server nezakladal nikdy..max. keby som hral 1on1 2on2 aim..abo dajaki clanbase...ale inak vobec...neviem ako ty ale ja hram 2.AMD hram CS 6rokov...vlastny server mame zakupeny uz 4roky...sice steam...plati kazdy clen z clanu..a peniaze posielaju na ucet...sice tu mas stranku21tomy21 napísal:a dalej ake softy na spustenie servera atd...
Kód: Vybrať všetko
www.foxradio.biz-
*****HERO*****
Guru wannabe
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
ty ze hras 2.amd ?SSemteXX napísal:vies co..neviem ako si na tom...ale ja by som taki server nezakladal nikdy..max. keby som hral 1on1 2on2 aim..abo dajaki clanbase...ale inak vobec...neviem ako ty ale ja hram 2.AMD hram CS 6rokov...vlastny server mame zakupeny uz 4roky...sice steam...plati kazdy clen z clanu..a peniaze posielaju na ucet...sice tu mas stranku250sk mesacne...+dostanes FTP od servera a aj vlastne VTKód: Vybrať všetko
www.foxradio.biz
-
GIGABYTE
King
- Kontaktovať používateľa:
staci trocha pogooglit a najdes toho kopu.
napriklad nieco zo serverom najdes tu:
ale ak chceš preváádzkovať taký server,potrebuješ dosť rýchly net,ak to chceš ako server napríklad ako má jatka, tak to sa skôr oplatí kúpiť, lebo taký net neni najlacnejší, a nepočítam ešte ak musí byť pc zapatý 24 hod. to je dosť na elektrinu, a aj chladiče.
ale ak chceš preváádzkovať taký server,potrebuješ dosť rýchly net,ak to chceš ako server napríklad ako má jatka, tak to sa skôr oplatí kúpiť, lebo taký net neni najlacnejší, a nepočítam ešte ak musí byť pc zapatý 24 hod. to je dosť na elektrinu, a aj chladiče.
Kód: Vybrať všetko
http://www.game-x.sk/readarticle.php?article_id=3-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
GIGABYTE
King
možeš cool net, ale ak to chceš ako public server, tak keď si predstavým ten pc ktorý bude bežať 24 hodin denne tak dávať pozor aby sa nezačal prehrievať, ale ak to chceš len ako pre clan že občas si zahrať tak v poho... ale hovorím maj preistotu dobre chladený pc.fruxo napísal:hlavne nech to ma dobru latenciu a verejnu ip... mozes ist na to
-
GIGABYTE
King
start>ovladacie paneli>sietove pripojenia> tam bude taky monitor svietit na modro>kliknes pravym>zvolis stav>ides na zalozku podpora>a tam mas ip.21tomy21 napísal:lol ja to necem mať zapnuté 24hod denne ja len občas ked si budem chcieť zahrať s kamošmi..... a ešte ako zistím aku ip adresu mám ??
btw:neviem ci sme sa spravne pochopili,ale co uz. no ved to som pisal ak to chces mat len raz za cas, tak v poho
-
vivaSlovakia
Guru wannabe