problem z instalaciov os
problem z instalaciov os
kupil som novy pocitac a nemal som predinstalovany win..a chcem si ho tam nainstalovat ale len skusobnu verziu.neviete mi prosim poradit ako nato???
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Pri zapinani PC budes stlacat DEL (tlacitko na klavesnici), dostanes sa do BIOSu. Tam bude potrebovat zmenit poradie bootovania, cize prve das CD-ROM, druhe das HDD-0, ostane ako chces... Tym by sa ti mal pri vlozeni instalacneho CD Windowsu zapnut instalacny program, takze tato instalacia bude nabootovana. Potom mozes system nainstalovat, po instalacii je vhodne zmenit poradie bootu, aby ako prva jednotka bol bootovaci disk, teda napriklad HDD-0.
Ak ti ide o legalnost, tak ziadna skuska nie je. Bud mas system legalny alebo nie. Ak si dobre pamatam, tak skusobna verzia bola len v pripade serverovych rieseni, konktretne Windows Sever 2000 a Windows Server 2003, bola to 180 dnova trial verzia.
Ak ti ide o legalnost, tak ziadna skuska nie je. Bud mas system legalny alebo nie. Ak si dobre pamatam, tak skusobna verzia bola len v pripade serverovych rieseni, konktretne Windows Sever 2000 a Windows Server 2003, bola to 180 dnova trial verzia.
-
gego
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
aj media center je 30 dnovka ja som jeden taky mal ... a este si mu zabudol povedat ze ak tu bude paleny win musi byt boot cd /dvdhojko napísal:Pri zapinani PC budes stlacat DEL (tlacitko na klavesnici), dostanes sa do BIOSu. Tam bude potrebovat zmenit poradie bootovania, cize prve das CD-ROM, druhe das HDD-0, ostane ako chces... Tym by sa ti mal pri vlozeni instalacneho CD Windowsu zapnut instalacny program, takze tato instalacia bude nabootovana. Potom mozes system nainstalovat, po instalacii je vhodne zmenit poradie bootu, aby ako prva jednotka bol bootovaci disk, teda napriklad HDD-0.