kupa LCD

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Sheep, poznas take prislovie Nie som tak bohaty, aby som si mohol dovolit kupovat lacne veci?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Spravne, mam Samsung 226BW a som s nim spokojny, pretoze je velky a mam to co potrebujem, navyse ani cena nie je extra odisla od inych monitorov, existuje aj lacnejsia varianta s oznacenim tusim 223BW (5ms, nizsi kontrast). Prechadzal som z 19 palcoveho CRT Philips a chcel som nieco vacsie, takze prechod na daky 19 palcovy wide by bol takmer krokom spat, preto som sa rozhodol pre 22 palcovy wide od Samsungu. Uplinkove Eizo povazujem za bucoru, pretoze nema parametre ake by som potreboval (odozva pri hrach) a aj cena je vyssia, ale pri jeho praci grafika si ani ine LCD snad neviem predstavit. Ja osobne by som si take Eizo alebo NEC nekupil, pretoze by som to nevyuzil, nesplnalo by moje poziadavky a peniaze by som vedel aj lepsie zuzitkovat. Ale urcite by som si nekupil ani vyssie spomenuty Acer. Kupit LCD na 4 ci 5 rokov je pri dnesnom trende a rozvoju technologii hovadina, staci si pozriet ake pokroky sa spravili za posledne tri roky medzi displaymi, spravia sa aj dalsie, budu lepsie technologie, obraz bude kvalitnejsi s mensou odozvou a lagom, farby budu realnejsie... Mam moje LCD par mesiacov ale verim, ze mozno o take dva, max. tri roky ho budem menit za nieco podstatne kvalitnejsie a vacsie.
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

naozaj nevidim nejaky extra dovod nejak zvlast setrit na monitore - predsa moje oci do toho budu pozerat, a nie je to kupa na jeden rok :)

Myslim ze vacsina co si ide kupovat monitor, najprv preskuma moznosti co sa da v jeho financnych moznostiach kupit a logicky ide po tom najlepsom co dokaze trh ponuknut, hoc aj za mensi priplatok navyse.

Lepsie dlhsie vyberat, ako hned kupit a potom nariekat ze "videl som lepsi..."
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

hojko napísal:Spravne, mam Samsung 226BW a som s nim spokojny, pretoze je velky a mam to co potrebujem, navyse ani cena nie je extra odisla od inych monitorov, existuje aj lacnejsia varianta s oznacenim tusim 223BW (5ms, nizsi kontrast). Prechadzal som z 19 palcoveho CRT Philips a chcel som nieco vacsie, takze prechod na daky 19 palcovy wide by bol takmer krokom spat, preto som sa rozhodol pre 22 palcovy wide od Samsungu. Uplinkove Eizo povazujem za bucoru, pretoze nema parametre ake by som potreboval (odozva pri hrach) a aj cena je vyssia, ale pri jeho praci grafika si ani ine LCD snad neviem predstavit. Ja osobne by som si take Eizo alebo NEC nekupil, pretoze by som to nevyuzil, nesplnalo by moje poziadavky a peniaze by som vedel aj lepsie zuzitkovat. Ale urcite by som si nekupil ani vyssie spomenuty Acer. Kupit LCD na 4 ci 5 rokov je pri dnesnom trende a rozvoju technologii hovadina, staci si pozriet ake pokroky sa spravili za posledne tri roky medzi displaymi, spravia sa aj dalsie, budu lepsie technologie, obraz bude kvalitnejsi s mensou odozvou a lagom, farby budu realnejsie... Mam moje LCD par mesiacov ale verim, ze mozno o take dva, max. tri roky ho budem menit za nieco podstatne kvalitnejsie a vacsie.
no vidis cize ho predas cca za 2 roky co je asi aj realne a kupis si lepsi, vyznam predlzenej zaruky tu nie je...
okrem toho ja neviem kedy kupim dalsi monitor, az dokym tento nadobro odide :D :lol:
t0m4s3 napísal:Sheep, poznas take prislovie Nie som tak bohaty, aby som si mohol dovolit kupovat lacne veci?
:lol:
Napísať odpoveď