+zajtra idem hrat paintball
+konecne vikend
+v utorok budem mat relaciu
-v pondelok branne s kktskymi spoluziakmi
-furt ma dementnu naladu
Cez vikend na chate? Ved vikend este len zacalbolek napísal:+ bola som cez víkend na chate
+ neskutočne ma potešili slová v maily od maminy![]()
- odvoz z chaty bol akčný, ako pre koho, našťastie, moja predtucha, že skončíme v jarku sa nenaplnila
Asi najhorsie skore rano ake mohlo byt ... o 3:00 som sa zobudil na to ze mi tece krv z nosa ale nie par kvapiek ... uz som lezal na Vankusi nasiaknutym krvou ...
Celkom pohodovy vecer vonku
Otec spravil asi najlpesie Bryndzove halusky ake som v zivote jedol
Nikde neviem zohnat nabijacku na Minoltu Dimage G400
Viem, že budem zase raz OTfizz napísal:Budem mat stuzkovu, preto chodim na tu otrasnu tanecnu
mas pravdu, ta maska elegancie je pre rodicov atd a tiez aby sa studaci videli aj v inom svetle ako len rifle+tricko+batoh. po prvom oficialnom tanci, po programe atd sa to postupne uvolnuje a nakoniec je to take iste ako bolo na zaciatku. a ked pochopite co som chcel povedat tak ste dobri, lebo ja niebolek napísal:Viem, že budem zase raz OT, ale nedá mi to
Stužková nie je dôvod, aby si robila niečo, čo ťa nebaví. Ako nehovorím, žeby sa nepatrilo niečo odtancovať, ale ja som tiež nevedela valčík, brat, s ktorým som mala tancovať rodičovský tanec, tiež nevedel ani krok a odtancovali. Dokonca sme sa pri tom zabavili oveľa viac ako zvyšok spolužiakov, ktorí sa tvárili strašne vážne a dávali si pozor na každý krok. Stužková má byť o zábave, stresovať sa kvôli šatám (každému sú ukradnuté a všetci budete vyzerať skvelo), topánkam (po polnoci pôjdu dolu), makeupu (podľahne teplu a vyvinutej aktivite na parkete), účesu a podobným kravinám je úplne zbytočné.