otazka

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
cORP.
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

otazka

Príspevok od používateľa cORP. »

mam otazku: davnejsie som si kupil sluchadla koss spark plug v nay elektrodome mam na ne este zaruku , no pred vcerom mi kamarat dal svoje pokazene presne tie iste sluchadla na ktorych nejde prave sluchadlo obcas ked sa pritlaci kontakt ide cize pri samotnom repraciku je poskodeny kabel je mozne spravit taku vec ze s mojim povodnym zarucakom na moje sluchadla reklamujem tie kamaratove a daju mi nove ? neohrozim tym pripadne zaruku tych co mam doma ? resp nema koss na svojich sluchadlach niekde ukrity nejaky kod ? :D to asi nie len sa chcem spytat ze ci to teoreticky spravit ide a ked tak ci si blocik nechaju alebo ako sa to riesi potom ak by nahodou dali nove sluchadla nechcem si totiz posrat zaruku na tie moje povodne :) dakujem za odpoved snad niekto pochopi co som napisal :oops:
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Pozri sa, ci na zarucnom liste nie je napisane neake PN tvojich sluchadiel. Ak nie, tak potom nevidim dovod, preco by sa to nedalo. Na pokladnicnom bloku to urcite nebude.

A zmen si nazov temy, inak lock. (Pravidla)
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Da sa to, Koss nema ziadne SN na tychto sluchadlach... A zaruka ostava dalej... Inak to daju kus za kus... :wink:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Môžem sa spýtať trochen OT, bo aj ja mám tie slúchadlá Koss a tak ma napadlo, že keď je na nich napísané Doživotná záruka, to môžem prísť naozaj kedykoľvek reklamovať?
robbiee
Star
Star

Príspevok od používateľa robbiee »

Mozes, po dvoch rokoch ale za vymenu pytaju 200sk
Napísať odpoveď