hlaska
Kód: Vybrať všetko
Instalacny program zistil ze pouzity system nesplna minimalne poziadavky na graficku kartu a nebude schopny TitanQuest spustit
Pred dalsim pokusom o instalaciu prosim upgradeujte systemKód: Vybrať všetko
Instalacny program zistil ze pouzity system nesplna minimalne poziadavky na graficku kartu a nebude schopny TitanQuest spustit
Pred dalsim pokusom o instalaciu prosim upgradeujte systemKód: Vybrať všetko
Pred dalsim pokusom o instalaciu prosim upgradeujte system
odinstaluj drivery/ovlace ku grafickej [catalyst] a nainstaluj si tam najnovsi driver z oficialnej stranky, alebo si daj omegy.Misojogi napísal:Ake ovladace na VGA?
nainstaloval som normalne drivre z prilozeneho CD
prepokladam ze vsetko sa nainstalovalo ako malo
alebo ze by vyrobca nieco zabudol?
VGA - Video Graphics Array, alebo Adapter, Tvoja VGA je ATi konkretne ATi X2600XT. Jej zakladny driver [ovladac, driver = ovladac] sa vola CATALYST, da sa stiahnut z oficialnej stranky ATi/AMD. [AMD kupilo ATi preto ATi/AMD, alebo AMD/ATi]. Neoficialny, ale [aspon podla mna] lepsi driver sa vola OMEGA. Existuju dve mutacie, aj na NViDiU [Ty mas ATi, nie NViDiU], aj na ATi. Dal som Ti najpriamejsie odkazy, teda skoro. Pri oficialnej stranke si len vyberies operacny system a das stiahnut a pri omega driveroch si vyberies "mirror" [cize alternativny odkaz]. Uz v tom mas jasnejsie?Misojogi napísal:Skusim ale este to VGA by ma zaujimalo
o co vlastne tam ide?
Okrem ovladacov zo stranky vyrobcu sa maju instalovat este nejake VGA drivre?
a nVidie nieco take nepotrebuju?
odinstaluj stary driver [štart/start > nastavenia/settings > ovládacie panely/control panel > pridať, alebo ubrať programy/add/remove programs > ATi Catalyst verzia bla bla] toto odober, restartni PC, [nezlakni sa rozhadzanych ikoniek] a nainstaluj si omegy.Misojogi napísal:no to viem , ale myslel som ze okrem normalnych drivrov pre VGA kartu mam nainstalovat este nejake dalsie specialne drivre pre tuto hru s nazvom VGA drivre.
takze OK dakujem
obzvlast za tie linky na omegy
s Radeon kartami moc nemam skusenosti
doteraz som pouzival nVidie a intel na doske
hry moc nehram takze nemam s nimi skusenosti