EU

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Boli ste za clenstvo SR v EU?

Ano
56
56%
Nie
18
18%
bolo mi to ukradnuté
15
15%
Nebol som volit
11
11%

Celkom hlasov: 100

-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa -AA- »

vyborne bude, vsetky vyznamne podniky budu riadit cudzinci-fakt super, debili z eu nam budu vsetko urcovat-dalsie pozitivum-co mozme-co nie, vycitaju nam a nutia lepsie sa starat o nasich retardovanych spoluobcanov z osad, zachvilu pride do europskej unie nieco podobne z azijskeho turecka... no krasa :wink:
q-parser
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa q-parser »

t0m4s3 napísal: ale potom ked pridu niekolkomilionove dotacie, tak budes inak hovorit ci? Urcite to ma pozitiva aj negativa, ale urcite viac je tych pozitiv!
Tiez verim, ze casom sa to tu zlepsie vdaka EU. Mne sa najviac aj tak rata, ze sa otvoril trh s volnou pracovnou silou. Len teda neviem, kedy to vyuzijem :?
pepo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa pepo »

presne tak aj tak nam nic nepomoze EU my budeme na takej urovni ako sme boli mozno ba aj horsie lepsie urcite nie a jedina vyhoda z celeho EU je ta, ze su nove pracovne prilezitosti ale inak aj tak je to vsetko naprd jediny co sa maju dobre a budu sa mat nadalej su nasi skvely polityci oni si schvalia co chcu a mi mozme akurat tak doma nanich nadavat a prdet do duchien
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drakeman »

pepo napísal:presne tak aj tak nam nic nepomoze EU my budeme na takej urovni ako sme boli mozno ba aj horsie lepsie urcite nie a jedina vyhoda z celeho EU je ta, ze su nove pracovne prilezitosti ale inak aj tak je to vsetko naprd jediny co sa maju dobre a budu sa mat nadalej su nasi skvely polityci oni si schvalia co chcu a mi mozme akurat tak doma nanich nadavat a prdet do duchien
Isto to pomoze aspon v dacom, ale tebe ani moc nie. Teda nie pokial budes pisat take hrubky 8)
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

pepo napísal:presne tak aj tak nam nic nepomoze EU my budeme na takej urovni ako sme boli mozno ba aj horsie lepsie urcite nie a jedina vyhoda z celeho EU je ta, ze su nove pracovne prilezitosti ale inak aj tak je to vsetko naprd jediny co sa maju dobre a budu sa mat nadalej su nasi skvely polityci oni si schvalia co chcu a mi mozme akurat tak doma nanich nadavat a prdet do duchien
Otvor oci !

Presvadcat ta nebudem, lebo to nema cenu a ja ani vo zvyku. Precitaj si nieco o Portugalsku, kde bolo pred 20 rokmi a kde je teraz. :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Les napísal: Otvor oci !

Presvadcat ta nebudem, lebo to nema cenu a ja ani vo zvyku. Precitaj si nieco o Portugalsku, kde bolo pred 20 rokmi a kde je teraz. :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
Nechaj ho tak, jeho ten psychadelic nici.
q-parser
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa q-parser »

Les napísal: Otvor oci !

Portugalsko je dobrym prikladom! Ludia na Slovensku su tak nauceni, ze uz ani nedufaju, ze sa niekedy vobec budu mat dobre. Jedine, co zatial vidia je sustavne zdrazovanie. Joj, sa uz tesim, ked sa u nas rozbehnu tie automobilky.
pepo
Medium Professional
Medium Professional

Drakeman ty si zasa drake kok..
jasneze ma to maly hacik ten, ze mozno sa dopracujeme vyssie ale ako si spomenul Portugalsko moze to trvat velmi dlho a ani netvrdim, ze sa na lepsiu uroven nedostaneme ja tvrdim, ze ak sa budu nasi politici chovat tak ako sa v poslednom obdobi tak daleko s rozvojom Slovensak neprideme
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

pepo napísal:Drakeman ty si zasa drake kok..
jasneze ma to maly hacik ten, ze mozno sa dopracujeme vyssie ale ako si spomenul Portugalsko moze to trvat velmi dlho a ani netvrdim, ze sa na lepsiu uroven nedostaneme ja tvrdim, ze ak sa budu nasi politici chovat tak ako sa v poslednom obdobi tak daleko s rozvojom Slovensak neprideme
Ale s tym nenarobime nic. to je vec nasich drblich politikov. Im sa zije dobre za nase dane ktore si pridabaju do platu a dochodkov
hubertus
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa hubertus »

pepo napísal:Drakeman ty si zasa drake kok..
...co ja viem ale si uplne mimo chlape.V poslednych 2-3 rokoch smerujeme velmi dobrym smerom...ex:dynamika rastu ekonomiky v roku 2004 zhruba raz tolko ako EU (znamena ze dobiehame) a rast HDP je 4. najvacsi v EU...(pred nami su uz len pobaltske krajiny-estonsko,lotyssko,litva)...
pepo
Medium Professional
Medium Professional

hej mas pravdu ja len tvrdim aby to nedopadlo horsie ako to je bo ked sledujes v poslednej dobe politicke dianie tak to nic moc neni.
hubertus
Medium Star
Medium Star

myslim ze v CZ su na tom teraz horsie..(politicky)
pepo
Medium Professional
Medium Professional

pravdu povediac neviem ale asi zatim hej zatial nemaju take ceny ako mi :D
hubertus
Medium Star
Medium Star

???ake ceny???ceny coho???
pepo
Medium Professional
Medium Professional

napr. benzin, auta, potraviny, rozne uzitkove veci co sa tyka exterieru a interieru :)
lama2d
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lama2d »

hodko napísal:myslim ze v CZ su na tom teraz horsie..(politicky)
Tak to iba v polityke, lebo potraviny atď. sú lacné :wink:
Les
King
King

pepo napísal:napr. benzin, auta, potraviny, rozne uzitkove veci co sa tyka exterieru a interieru :)

Opacne sa to nedalo. Najprv zvysit platy a potom ceny. Ved ludia niesu sprosty, nakupili by si 200kg konzerv za vyssi plat za male ceny a zrali by ich donemoty. Ludia su prefikanejsi ako sa zdaju...
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Vidim ze vecsina vie ze co je pre ,,US,, v buducnosti dobre 8)
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

som jednoznacne proti globalizacii :!:
eu ma svoje plus a minus ale myslim ze minusov je o daco viac :idea:
Les
King
King

ViRuS napísal:som jednoznacne proti globalizacii :!:
eu ma svoje plus a minus ale myslim ze minusov je o daco viac :idea:
teraz mozno pre teba ano. Ale za par rokov budes inak rozpravat :idea: :)
Napísať odpoveď