Skinheads

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Gangy
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gangy »

Debilnejsi titulok dat nemohli. Nikdo sa nepobil, len sa to zacalo zbiehat a pokrikovat, potom prisla policia a este polhodinu na seba kricali. Potom sa slo domov. Malo ist o odplatu za minuly tyzden kedy dostalo aj par mojich znamych, ale toto bohuzial rozhodne koniec nebol. Este sa to minimalne raz zopakuje az kym si niekdo z tych dvoch stran neulavi... A cisla 300-400 ludi ma nutia smiat sa. Skinov tam mohlo byt maximalne 20, punkacov by som tipol 60-70 (z toho 30 deciek a 15 bab) a par desiatok divakov.
miso03
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa miso03 »

Nechapem zmysel vsetkeho tohto ... Mne ziadny z nackov nic neurobil tak mu ani ja nemam potrebu nic spravit, to ze prisli na odplatu bolo logicke a ocakavane ked predtym bola "ferovka" cca 30ti punkaci ci co za haved na 10tich nackov, skinheadov alebo ako si hovoria.
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

miso03 napísal:Nechapem zmysel vsetkeho tohto ... Mne ziadny z nackov nic neurobil tak mu ani ja nemam potrebu nic spravit, to ze prisli na odplatu bolo logicke a ocakavane ked predtym bola "ferovka" cca 30ti punkaci ci co za haved na 10tich nackov, skinheadov alebo ako si hovoria.
nj ale predtym asi tiez bola nejaka ta ferovka ako tu uz niekto spominal
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

poviem to takto. Antifašisti vznikajú ako reakcia na náckov, nikdy to nieje naopak, a to je ten podstatný rozdiel.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Sepiroth napísal:poviem to takto. Antifašisti vznikajú ako reakcia na náckov, nikdy to nieje naopak, a to je ten podstatný rozdiel.
Prilis zjednoudseny pohlad. Vacsinou ide o "zabo-mysie" vojny pravicovych a lavicovych extremistov, akokolvek si to nazves...

PS: Samotny vyznam pojmu antifasizmus je v nasich pomeroch pomyleny, ale vo svetle tychto konfliktov to znie samozrejme lepsie ako lavicovy extremizmus, anarcho-extremizmus etc., ktore sa prirodzene konfrontuju s opacnym ideologickym polom.
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

aaa co som prave nenasiel.neviem ci to mam dat sem alebo do ftipov.ved mozno sa to potom presunie :D zatial chcem pobavit vo vaznej teme.
tramtataaa sokujuce odhalenie - elita ceskeho naroda a ultrapravice je homosexual :D pokrytectvo tohto ko*ot nema hranic.
aby som nebol jednostranny.nasiel som aj odpoved/vysvetlenie od ceskych neonacistov
no ja si nemozem pomoct.verim prvemu clanku :lol: :lol:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

az na to elita ... :)
Blackburn
Star
Star

Príspevok od používateľa Blackburn »

V piatok nas tam bolo 32 skinov....z toho davu co tam bolo bola vacsina ludi z jedneho disko baru....z "Acka".... okolo 30 ludi bolo antifasistov... co som sa dopocul tak z tich 30tich by sa islo bit maximalne 15 ludi.... poviem to narovinu, dostali by na pi*u .... islo o to ze pred tyzdnom v piatok nas z nicoho nic napadli fetaci ktori nam spravili zdravotne problemy. Mne osobne dolamali chrupavku (nos) a mal som otras mozgu.... ak mam byt uprimny, tak toto nemala byt odveta.... odveta sa este len planuje ale zatial je v dobe neurcitej lebo sa obvolavaju vsetci skini co sa len da....konkretne cele slovensko...

treba davat pozor na toto :
A tí tzv. Antifašisti by si mali predovšetkým uvedomiť, že Žiar nad Hronom, to nie je ako inde na Slovensku, tu má "Neonacizmus" iné historické pozadie... tu sa im môže veľmi skoro stať, že "otrasú krpce" ak sa budú neustále zahrávať s ohňom...
whiteronie
Expert
Expert

Príspevok od používateľa whiteronie »

a nad Hronom žár
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

cele to nejak nechapem ! ale aj tak sem napisem
ak vyhraju NACkovia tak co ?
ak vyhraju antifaci tak co ?

nic ! len odplata to je cele ? ( aspom si o myslim ja )

ale potom preco naje*any nackovia skacu aj do normalnych ludi ( ty a ja .. napr ) co nedju do CIGANOV
ale budu sa HLASIT ze ony su.... ( tak nejak to slota povedal na juznych slovakov :D )

je to zbytocne ale zas nieco sa musi diat
ako u nas HH VS punk furt do seba ripat budeme...

este dobre ze ma to nezaujima a napisal som to len ( len aby sa nezabudlo - citat z FUNka :) )
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

cele tieto "stretnutia" su maximalne trapne a DETINSKE.. nuti ma len smiat ked vidim 15-16 rocnych nackov so samolepkami white power, ktore su lepia na bundy :D a ked ide niekdo okolo tak to rychlo strhnut, aby to nevideli.. ach jaj.. kinderka..
a k tej "bitke".. ech.. pocul som aj take, ze sa dohadovali "najsilnejsi z nas a najsilnejsi z vas" :lol: :lol: ..ako rofl...

budete sa mlatit do nekonecna?:) co si tym idete dokazovat ?...

stacilo mi ked jeden "nacek" povedal.. podstata fasizmu je ze nenavidime ciganov".. smiechy.. a dlhe smiechy..
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

Blackburn napísal:V piatok nas tam bolo 32 skinov....z toho davu co tam bolo bola vacsina ludi z jedneho disko baru....z "Acka".... okolo 30 ludi bolo antifasistov... co som sa dopocul tak z tich 30tich by sa islo bit maximalne 15 ludi.... poviem to narovinu, dostali by na pi*u .... islo o to ze pred tyzdnom v piatok nas z nicoho nic napadli fetaci ktori nam spravili zdravotne problemy. Mne osobne dolamali chrupavku (nos) a mal som otras mozgu.... ak mam byt uprimny, tak toto nemala byt odveta.... odveta sa este len planuje ale zatial je v dobe neurcitej lebo sa obvolavaju vsetci skini co sa len da....
Ty si akože dosť mimo nie?Si si to po sebe prečítal?Akože koli tomu, že ti niekto rozbil nos teraz idete biť všetkých "antifašistov"(teda všetkú alternatívnu mládež, je jedno aký majú názor, však feťák jak feťák ne? a nakoniec keď ích nenájdete už vidím že napadnete aj "normálnych" ľudí).Máš koľko?15?Vy si naozaj neuvedomujete aký ste trápny?Nemyslím len vy náckovia ale aj druhá strana...proste trápne decké vojny...som zvedavý aký tam bude vekový priemer na tej "odvete"(alebo skor IQ to tiež nebude moc vysoké čo...)
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

Blackburn napísal:V piatok nas tam bolo 32 skinov....z toho davu co tam bolo bola vacsina ludi z jedneho disko baru....z "Acka".... okolo 30 ludi bolo antifasistov... co som sa dopocul tak z tich 30tich by sa islo bit maximalne 15 ludi.... poviem to narovinu, dostali by na pi*u .... islo o to ze pred tyzdnom v piatok nas z nicoho nic napadli fetaci ktori nam spravili zdravotne problemy. Mne osobne dolamali chrupavku (nos) a mal som otras mozgu.... ak mam byt uprimny, tak toto nemala byt odveta.... odveta sa este len planuje ale zatial je v dobe neurcitej lebo sa obvolavaju vsetci skini co sa len da....konkretne cele slovensko...
jaaaaj pobavujuce :D tieto hromadne bitky vzdy dopadnu rovnako. u nas v BA v devinskej sa tiez planovalo. a tiez doslo plno doprava orientovanych hajzlikov. a co sa stalo? absolutne nic. antifa bola zorganizovana na 100% aj ked hakosi mali prevahu. a k bitke nakoniec nedoslo. hakosi sa stiahli a afaci tak isto. co by sa stalo keby sa pobili? obe strany by dostali od kuklacov a skoncili by na fizlici. ja som sa akurat tak zasmial a odpil si piva v podniku asi 20min odtial. fakt neviem co od toho cakali.
mam najradsej takych ako ty. kus hovna, co napise "nejaky fetak ma bije, mama pomoc". a teraz sa ide organizovat neviem co. chces bit frajer? vyries si to sam. ferovka a to je vsetko. a kto prehra, ma smolu. nemal prudit.

pina: takto dobre som sa dlho nezabavil :D
R1k1nko napísal:je to zbytocne ale zas nieco sa musi diat
ako u nas HH VS punk furt do seba ripat budeme...
mm tak to je uz dost zleee teda. u nas v tomto nie je problem.
Blackburn
Star
Star

Príspevok od používateľa Blackburn »

turtlak69 : *censored by mod* co je podla teba ferovka ? ked mna na zemi kopu 3ja? to je ferovka? ked som tam rozbil hlavu jednemu afakovi a v zpaati ma bili dalsi 2ja? ved to je ciganska ferovka... "ty mas 15...nas je 15" tak ked vies o tom hovno co tu bolo tak sa drz stranou.... dobre ? prajem ti aby ta na zemi skoppali minimalne 20ti skinheadi a *censored by mod*.. howgh
//erytrocyt: väznica 2 dni za porušenie pravidiel

// Vaz slova. Upravil Tomasito
turtlak69
Guru
Guru

*censored by mod* skinheadi ma na zemi kopat nebudu. myslim, ze kamarati by mi take nieco nespravili ;) vseobecne sa do bitiek vobec nezapajam, kym to nie je nevyhnutne.

ferovkou som myslel 1vs1,3vs3. ked si dostal, tak si zorganizuj 2 ludi a dajte si odvetu. 3vs3 a je to. kto prehra, ma smolu. a bude klud. jedna strana potom porazena odide a je koniec. ale ved naco? ved zavolaj si radsej 50 kamaratov a nechaj to na nich. hrdost a cest u teba 0 bodov. nikdy som nikomu na fore nenapisal, ze nieco proti nemu mam, ale ty si *censored by mod*. ta posledna veta vravi za vsetko. no nechajme tak radsej. nechcem sa hadat ani nebudem. radsej chod nariekat, ze si dostal facku a volaj vsetkych ktorych poznas. ved divadielko obcas spravit treba. love and peace :aasmile3:

// Vaz slova. Upravil Tomasito
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

Blackburn napísal:turtlak69 : *censored by mod*.... co je podla teba ferovka ? ked mna na zemi kopu 3ja? to je ferovka? ked som tam rozbil hlavu jednemu afakovi a v zpaati ma bili dalsi 2ja? ved to je ciganska ferovka... "ty mas 15...nas je 15" tak ked vies o tom hovno co tu bolo tak sa drz stranou.... dobre ? prajem ti aby ta na zemi skoppali minimalne 20ti skinheadi a *censored by mod*... howgh
opovrhujes nimi no sam nie si lepsi.open your eyes
Brian
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Brian »

turtlak69 ty si myslim si hodne mimo.... Afaci na taku ferovku ako tu ty navrhujes NIKDY nepristanú? A PREČO ? Lebo sú to sračky ktorých ked nie je 5ti na jedneho tak budu mať sklopené uši a budú držať papule. A to už bolo dokazané dosť veľa krát.
turtlak69
Guru
Guru

kto utoci v presile robi sam sebe hanbu. tak isto sa velakrat potvrdilo, ze aj opacna strana utoci v presile. je to demencia oboch stran. tot moj skromny nazor.
btw kamaratku zbili len kvoli pyramidam na taske. je to ubohe ked niekto zacne bit dokonca aj dievca. zastavam nazor, ze ak sa chce niekto bit, tak kludne, ale nech do toho zbytocne nezapaja vsetkych navokol. kto sa chce bit, nech si najde dakeho sparringoveho kamosa a maju super zabavku :) alebo nech sa dohodnu na dakych pravidlach (vid hooligans).
Brian
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Brian »

Ok tvoj nazor ti nikto neberie... Ja som zatial videl v presile jedine afakov a to v dosť podstatnej... Je to tak ako si povedal... kto je frajer iba ked je v presile dokazuje dosť jasne že je riadny sráč. A čo sa týka mlatenia bab... tak keby som videl nejaku afačku mal by som ju hlboko v <>... keby mala sprosté reči tak by som jej vynadal tak že by ozelenela ale nikdy by som sa jej nedotkol... Mlatenie bab je podla mna to iste ako napadanie iba ked si v presile.
turtlak69
Guru
Guru

mozno ty si videl v presile len afakov. casto to byva tak, ze mnohi vidia len to co chcu vidiet. ono to funguje presne nachlp rovnako na oboch stranach. v buse som siel jedno krasne dopoludnie a prisli take 4 skrine. mal som vtedy raz siltku a vzadu tusim 5 pyramid (tie pyramidky maju presne taku velkost ako ten pasik na siltkach, preto sa mi to hrozne paci). tam, kde sa nastavuje velkost. presli okolo a vsimli si prave tie pyramidy. dosli k nam (boli sme dvaja oni styria) zacali nam vykladat, ze sme sharperi. jeden bol znacne spity a ten aj najviac riesil. dostal som jeden uder, druhy, treti. nie hned po sebe, ale s takymi prestavkami. od spiteho to nejako nebolo prilis citit. predsa len ta sila ide s alkoholom dole. ale vobec im nevadilo, ze my sme boli dvaja a oni styria. dalej dvaja kamarati sli von v malom nemenovanom mestecku. zastavilo pri nich auto, vyskocili 4 a zacala sa nahanacka (staci mat uzke rifle a riflovu bundu a hned je niekto trnom v oku NS). cize dalsia presila. a tychto pripadov sa stalo uz len v mojom okoli plno. este by som mohol z mojho zivota spomenut dalsie dva podobne priklady, ale je to zbytocne. nemam chut vyplakavat, ze som dostal a vzdy to bolo len ked sme boli v oslabeni. chcem tym len povedat, ze ked ty si videl utok afakov a boli v presile, neznamena to, ze je to pravidlo a vzdy je to tak ;)
Napísať odpoveď