Chyba v PC
-
chronix
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Chyba v PC
Hello...
Nefiete kde by mohl abyt chyba ked mi PC nexce zapat monitro ani klavesnicu?
Taq skladal som jedno PC zo starších komponentov čo sa doma u suseda našlo taq poskladali sme to ale nejako nam nejde monitor a ani kalvesnica ked sa PC zapne...
Zdroj je tam 250W
CPU AMD Sempron 3000+
Doska nejaka MSI (AGP 8x)
256MB DDRAM pamät
a graf.Karta 128MB 5200 GeForce...
200GB disk sata1
Zapnem PC a ventilátory sa roztočia ale monitor nejde a ani klavesnica myška svieti...
Nefiete kde by mohol byt problém v GK asi nebue bo som skušal už dve nejde to ani na tej 128 AGP 8x ani na GeForce 400 64MB AGP 4x
Dakujem
BTW: ešte mohlo by to byt aj tým že ten zdroj nemá napajanie do dosky taký 4konektor vedla CPU 2žlte 2čierne... ATX12v je pri tom napísané....
Nefiete kde by mohl abyt chyba ked mi PC nexce zapat monitro ani klavesnicu?
Taq skladal som jedno PC zo starších komponentov čo sa doma u suseda našlo taq poskladali sme to ale nejako nam nejde monitor a ani kalvesnica ked sa PC zapne...
Zdroj je tam 250W
CPU AMD Sempron 3000+
Doska nejaka MSI (AGP 8x)
256MB DDRAM pamät
a graf.Karta 128MB 5200 GeForce...
200GB disk sata1
Zapnem PC a ventilátory sa roztočia ale monitor nejde a ani klavesnica myška svieti...
Nefiete kde by mohol byt problém v GK asi nebue bo som skušal už dve nejde to ani na tej 128 AGP 8x ani na GeForce 400 64MB AGP 4x
Dakujem
BTW: ešte mohlo by to byt aj tým že ten zdroj nemá napajanie do dosky taký 4konektor vedla CPU 2žlte 2čierne... ATX12v je pri tom napísané....
-
vladino001
Light Professional
-
vladino001
Light Professional
Ja by som postupne zisťoval čo funguje a čo nie. (hdd, ramky, vga). (v druhom počítači čo ale je dosť rizikové niečo, treba si zvážiť či sa ti to oplatí risknúť)
Zdroj asi bude ok, lebo ti funguje chladenie (asi). Potom skús v inom počítači grafickú kartu, keď pôjde tak to bude doska alebo cpu, lebo keby to bola ramka, hdd, tak to aspoň vypíše aký máš procesor atd. (monitor je ok??)
Zdroj asi bude ok, lebo ti funguje chladenie (asi). Potom skús v inom počítači grafickú kartu, keď pôjde tak to bude doska alebo cpu, lebo keby to bola ramka, hdd, tak to aspoň vypíše aký máš procesor atd. (monitor je ok??)
-
chronix
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Monitor aj ram je určite dobre... Monitor používam práve teraz... Idem skusit dat iný zdroj ešte...Cesar napísal:Ja by som postupne zisťoval čo funguje a čo nie. (hdd, ramky, vga). (v druhom počítači čo ale je dosť rizikové niečo, treba si zvážiť či sa ti to oplatí risknúť)
-
vladino001
Light Professional
Ty si asi ešte nevidel zdroj ktory ti dava napätie max na chladenie a rozsvietenie led na MB. (ak chceš jeden taky mam doma všetko ide len potrebnu šťavu ti neda čiže pc nezapneš iba huči)Cesar napísal: Zdroj asi bude ok, lebo ti funguje chladenie (asi).
chronix : ked zapneš PC ide ti disk? nieže sa iba toči ale či neako nepravidelne pracuje. Ak pracuje nepravidelne tak pc ti ide.
SSemteXX : tvoja teoria je pekna ale ešte ani on sam nevie či mu ide PC a ešte ako by si vysvetlil Klavesnicu?
(osobny názor : Zdroj alebo MB možno aj graf ale skôr nie) neviem kde si to dal dotyčny opravovať ale opravarom neverim!!!
niekedy ani nevedia kde je chyba a vymenia kus za kus a veď nech to človek zaplati.
podla mna to bude jasne v grafickej...spoluziakovi sa vypalila nejaka ATI RADEONKA..zastavil sa na nom ventilator..no pocitac isiel..len MONITOR sa mu nezapol...myslel si ze mu nejde monitor...no zastaveny chladic na grafickej nevidel...zaniesol monitor do opravy..a tam mu povedali ze monitor ide v poho...no ked zaniesol PC...povedali mu ze monitor mu nesiel kvoli pokazenej grafickejCesar napísal:Tak buď zdroj, doska/procesor alebo grafická karta.
-
vladino001
Light Professional