Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
lenze pri protakoch a vlastne aj pri vsetkych doplnkoch je dolezita pri stanoveni davok aj tvoje telesna hmotnost... takze si tu nedaj radit mozno od niekoho kto ma 110kg... ak ty mas co ja viem 70kg...Amerigo napísal:Ejha no aj som si myslel že niečo takéto napíšete . Dobre začnem si toho dávať viac .
-
testosterone
Amateur
No pred treningom je to zle, pretoze to zatazí trávenie, okrem toho vysoky prijem jednoduchych cukrov (nepoznam to zlozenie sacharidov tvojho gaineru) spôsobuje únavu. Takze po treningu na obnovonie glykogenovych zasob. Ale ako som pisal uz predtym je to len protein s príchutou a s pridanym cukrom. To je gainer. Investovat treba do mäsa, mlieka, tvarohov a až potom dopnkov vyzivy.
A k winstrolu, ako dlho posilnujes?
A k winstrolu, ako dlho posilnujes?
-
testosterone
Amateur
Zatazí, závisí od zlozenia toho gaineru. Prílis velky príliv jednoduchych cukrov podrazdi slinivku a vyprodukuje moc inzulínu. Ked tak 1 hod pred. Aj to by som volil nieco na baze maltodextrínu. Samozrejme to zavisí aj od pouziteho mnozstva, ak by islo o male mnozstvo tak pravdepodobne nie, ale podstatné je pouzit vodu, nie mlieko, ktore moze spôsobit pocit nadúvania.
-
psychokraken
Amateur
ked som zacinal cvicit skusenost - skoda penazi, i ked nepochybujem ze to ma pozitivne ucinky na ochranu svalovej hmoty....psychokraken napísal:chcem sa spytat na HBM ak mate stym skusenosti ci je to dobre..napiste skusenosti dakujem
akutalne - nepocul som dost dlho o tom
ps : ak teda myslis HMB a nie HBM ..
-
psychokraken
Amateur
aha a fakt sa to vola hmbToxikoman napísal:ked som zacinal cvicit skusenost - skoda penazi, i ked nepochybujem ze to ma pozitivne ucinky na ochranu svalovej hmoty....
akutalne - nepocul som dost dlho o tom
ps : ak teda myslis HMB a nie HBM ..
Kód: Vybrať všetko
http://www.obchod.sportujeme.sk/product_info.php?products_id=254-
P3Bo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Ako dlho cvicis ze si sa rozhodol zacat nieco take brat ?psychokraken napísal:aha a fakt sa to vola hmbno neva sory...ale tak cital som o tom ze masivny rast svalov a pod...
tu som to cital a chcem vedet ci je to naozaj takKód: Vybrať všetko
http://www.obchod.sportujeme.sk/product_info.php?products_id=254
2 toxikoman : bral si to aj s kreatinom ?
-
psychokraken
Amateur
ja som cvicil ale uz davnesie...teraz chcem zacat znova a cital som ze to hmb je najlepsie pre zacinajucich a chcem si aj kreatin ktomu kupit len chcem vedet ci mi to teda nejako pomoze ale eeP3Bo napísal:Ako dlho cvicis ze si sa rozhodol zacat nieco take brat ?
2 toxikoman : bral si to aj s kreatinom ?
P3Bo - nepametam si co som k tomu vsetko bral, ale najskor ano, pretoze neberem len jednu latku ked chcem stimulovat svaly k rastu, vzdy kombinacia minimalne 2, 3och ..hovorim minimalne (zalezi mi na zdravy len ja som clovek extremista a nebojim sa) 
psychokraken - ''masivny rast svalov'' ti to urcite nesposobi , kazdy doplnok vyzivy je vychvaleny , zial keby to bola pravda bolo by viacej kulturistov na svete
....HMB ti kazdopadne neuskodi na zdravi , ale uvazuj o tom v patricnom veku, 100% je to slabsie ako kreatin o tom sa bavit nemusime ...ak ti mozem ale poradit ked si ovsem nemal kreatin, tak kup si prve klasiky monohydrat ktory do teba dostane troxa vody (ak budes pravidelne pit pocas celho dna) a az potom si kupuj kvalitnejsie alkalinove verzie ktore netahaju vodu...
ked som mal prvy krat kreatin tak som sa trosku dotrhal a jazvy mi zostali doteraz a bolo to hodne daavno
psychokraken - ''masivny rast svalov'' ti to urcite nesposobi , kazdy doplnok vyzivy je vychvaleny , zial keby to bola pravda bolo by viacej kulturistov na svete
ked som mal prvy krat kreatin tak som sa trosku dotrhal a jazvy mi zostali doteraz a bolo to hodne daavno
-
psychokraken
Amateur
s kreatinom a glukozoupsychokraken napísal:diky moc chlapci za pomoc zacnem teda stym kreatinom a uvidim dalej...diky
Holubar - fake je aj L-carnitine , chitosan, samotny inosine , diosgenin ....atd...strasne podvodov je, vsetci chcu zarobit ...
edit: 1kg proteinu ti nevydrzi 3 tyzdne ..teda ak to pisal ''borec z fora''