Mal som vééľa škrečkov, potom boli rybičky, potom prišla tarantula (no tej odpadali nohy).. odvtedy viac už nič ..niet moc času a v byte sa to moc chovať človeku nechce
muffy69 napísal:ja som mal morske prasiatko ale bohuzial ked som bol na prazdninach, dedo ho dal na slnko a zabudol nan a ono sa upieklo je mi za nim smutno bolo take zlate
Mam koritnacku vola sa albina je velka a uz jej je male akvarko a uz ju ani nevidno dakedi v tej hnedej vode ale kupujem jej tie susene raciki tak papa a som chcel skrecka a ta smrdel tak som ho nechcel
Hned by ta to preslo keby si ho mal
Keby ti zacal zabijat ostatne zvierata naokolo a stval by ta brechanim na vtacika co preleti ponad nas dvor alebo co sedi na susedovaj antene a podobne.
Mám doma Osmáka degu(mýšo), džungarského škrečka(mýša), a králika so zvesenými ušami(muro). ale nemám ako zohnať fotky lebo osmák má fóbiu z webkamery, a nemám žiaden poriadny foťák
Lub0$ napísal:Adictor, tie zvieratka su aj jedovate? Mozes si ich zobrat aj do ruk?
bez problemov ich chytam do ruk, ale ne casto lebo sa to neodporuca, ne ze by ma bodli, ale ze terarijne zvierata dost podliehaju stresu, na ktory mozu aj uhynut... inak tito moji su jedovati cca ako vcela...