Heroes of Might and Magic III

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Vlado6230
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Vlado6230 »

Mne sa najviac paci 4 hlavne kvoli herom :D a potom 3.A kde sa to da hrat s nejakymi LEPSIMi hracmi ako je moj brat :D ?
cislo5
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cislo5 »

mna osobne to cez net az tak netaha ja som rad ked je to flexibilnejsie na sieti s kamosmi alebo cez jeden komp s kamosmi je to good lebo ked su pomaly tak leti ruka a hotovo :evil:
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

Vlado6230 napísal:Mne sa najviac paci 4 hlavne kvoli herom :D a potom 3.A kde sa to da hrat s nejakymi LEPSIMi hracmi ako je moj brat :D ?
jj moja rec 4mam radšej hlavne kvoli tomu ze herovia mozu chodit aj samostatnev boji alebo viac herov do kopy...a tiež aj kvoli grafike
Jimbo
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jimbo »

Vlado6230 napísal:...a potom 3.A kde sa to da hrat s nejakymi LEPSIMi hracmi ako je moj brat :D ?
no najlepsie cez LAN alebo potom hamachi :) da sa to aj cez TCP/IP, a jeden cas som to hraval cez Gamespy...
Misco13
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Misco13 »

HEROES III of Might and Magic
- najlepsia...najdokonalejsia.....proste najnajnaj....co som kedy hral....stravil som pri nej mesiace az roky :-) ked pocitam ze tyzden ma 168 hodin.....mesiac ich ma cca 672 a letne prazky 2 krat tolko.....plus zakladka kde som mal furu casu (myslim skolu).....moj stary PC.....2-3 roky hrania tejto gamesy....1500 hodin casu mozno :-) a to neprehanam skor naopak....tiez mam okolo 300 stiahnutych map....originalku COMPLETE.....hral som okolo dalsich 200 nahodne vygenerovanych map....sice niekedy stoja za hovno....ale musim pripomenut ze tretinu mozno s hernej doby som stravil s otcom pri multiplayeri...ano s otcom....kazdu kampan som presiel 5 alebo 6 krat Erathiu 7......v dobe pred rokom mi nerobil Pc problemy ani na 200%.....teda problemy boli......ale skoro vzdy sm to zavrsil vitazstvom :-) Sorry.....necem sa vytahovat ale tato hra je moja srdcovka....naozaj......bol som na nej zavisly......teraz uznam ze uz ma tolko nebavi.....a ani mi tolko nejde...pocitac na 130% lahoda....na 160 vyrovnana partia ale 100 v sucasnosti....jujuj......sice ta sucasnot je skor posledne letne prazky takze neviem.....a strategie? Kazdy si vytvori valstnu.....ja hram proste ako sa mi ce......nemam nejake strategie......aspon neviem ze by som mal :-)

4 je tiez super ale je ina.....nie je horsia ale ina.....tiez mam original COMPLETE

Inak ake score dosahujete? Najvyssie v mapach je 500.....moje najvyssie je 494...bez kodov.....sam proti 2 alebo 3
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

skore som mal 498 max, 500 som nemal nikdy, to sa podla mna neda bez citov.
Error
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Error »

zahral by niekto cez hamachi? ak hej piste sem
Misco13
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Misco13 »

[quote="Frco"]skore som mal 498 max, 500 som nemal nikdy, to sa podla mna neda bez citov.[/quote]Hajzel :lol: teraz mi neda spat ty kokos......:-) musim ta prekonat...sice 499 neviem neviem
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

to neni imho nejake extra tazke, staci hrat tie XL mapy kde mas 7 protihracov, dat to na impossible, najst gral, popripade ziskat setky hrady este (aj ked tu si nie som isty ci bodov praveze nedostanes viacej, ked mas menej hradov, na celestialheaven je aj tabulka niekde...v tom mam stale zmatok).
bart1234
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bart1234 »

Toto je ta najbrutalnejsia, najlepsia, najdlchsia hra aku kedy som hral. Naj hradom je jednoznacne nekropolis za nich sa my najviac pacia upiri ale ani ličovia nie su zly. Kampan Shadow of death som presial mnoho krat hlavne ked hrate za neckropolis (ličovia, ličovia, ličovia...) na najtazsej urovny to bola ale malina :D. Podla mna je super ze heroes V urobily podobne ako III lebo IV bola uplny prepadak :( ..
Liso1
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Liso1 »

a hráte dakto heroes 3 complete aj s fanúšikovským prídavkom In the Wake of Gods??? sú tam pridané veci z heroes 4, proste geniálne
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

Liso1 napísal:a hráte dakto heroes 3 complete aj s fanúšikovským prídavkom In the Wake of Gods??? sú tam pridané veci z heroes 4, proste geniálne
hral by som ale neviem to najst :( ten complete mam ale ten pridavok nie !

inac zacal som hrat HEroes 5 ( ten novy datadisk) a fakt paradicka ! :)
Liso1
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

stačí trochu zagooglit :

Kód: Vybrať všetko

http://www.wog.acidcave.net/download.php
alebo ked tak napíš do googla: heroes 3 in the wake of gods a nájdeš kopu odkazov na download plus inštaláciu, ale pred inštaláciou si musíš zmeniť nastavenie prostredia windows na anglické, inak to nenainštaluješ
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

ja som to chcel skusit ale ta instalacia sa miz da moc zlozita na mna...mozno ked budem mat cas tak sa na to pozrem.
Liso1
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

zlozite je na tom len to, že to musíš nainštalovať cez Heroes Update program či ako sa volá, ale za tých pár sekúnd námahy to určite stojí :)
iwan8
Novice
Novice

niekto cez hamachi----- 300401327

Príspevok od používateľa iwan8 »

Error napísal:zahral by niekto cez hamachi? ak hej piste sem
nosooo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa nosooo »

myslite ze to spustim na 64bit viste?

//autoeditácia príspevku ( 19 Dec 2008, 18:00 )
funguje :)

//autoeditácia príspevku ( 20 Dec 2008, 17:39 )
zahra si to niekto cez hamachi?
andylarkin0
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa andylarkin0 »

Mohol by niekto sem dať link na HOMAM III ??? Keď je možné tak na RapidShare lebo pár linkov už tu je.Ďakujem .A ešte nehral som HOMAM III ale určite to není lepšie ako HOMAM V . Na tejto hre som strávil asi 3 mesiace v kuse (kúskované) .Má to skvelý príbeh ,skevlú grafiku ,skvelé RPG a strategické prvky .Proste hra na nezaplatenie - :shock: :!: :!: :!: 8) 8) 8)
Vlado6230
Star
Star

Príspevok od používateľa Vlado6230 »

andylarkin0 napísal:Mohol by niekto sem dať link na HOMAM III ??? Keď je možné tak na RapidShare lebo pár linkov už tu je.Ďakujem .A ešte nehral som HOMAM III ale určite to není lepšie ako HOMAM V . Na tejto hre som strávil asi 3 mesiace v kuse (kúskované) .Má to skvelý príbeh ,skevlú grafiku ,skvelé RPG a strategické prvky .Proste hra na nezaplatenie - :shock: :!: :!: :!: 8) 8) 8)
tu dostanes linky na stiahnutie asi tazko :!: citaj pravidla :!: chod na warez-forum
andylarkin0
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa andylarkin0 »

Vlado6230 napísal:tu dostanes linky na stiahnutie asi tazko :!: citaj pravidla :!: chod na warez-forum
a nepoznáš dajake dobre ?? pošli SS keď áno ....ďakujem
Napísať odpoveď