Gothic Rock
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Si prezri/vypočuj See who I am a povedz, že je to obyčajný rockskenner napísal:no zalezi od albumu.. pokial berem do uvahy albumy enter a mother earth tak nie.. ale co sa tyka silent force tak urcite
Uznávam, že terajší WT má nábeh k Symfonickému metalu, muzike akú robili svojej éry Nightwish. Ale keď sa začítaš do ich textov, zistíš že to nie je len o elfoch, snoch, prianiach a celkovo lyrickom obsahu piesní, ako robili Nightwish (prevažne vo svojich začiatkoch).Toy M@ch!n3 napísal:Porovnaj si album Enter (ktory je este Gothicky) a dalsie albumy. Nove su Symfo Metal neni to Gothic Metal. Podla coho sudis ze je to Gothic Metal?
Nightwish by som s Gothikou dohromady nedával. Je Heavy-Metal, niekedy Symfonický Metal s operným vokálom (odvolávam sa na pôsobenie speváčky Tarji v kapele). Prejav a texty: je to také zasnené, miestami rozprávkové, o prianiach, nádejách, túžbach (čo prosím pekne Gothické nie je).axXis napísal:Pretoze kazdy gothic metal je taky, uz len fasa rozdiel medzi gothic a symphonic. Kazdy gothic so zenskou spevackou je taky Within, Nighshit, Xandria...
Re: Gothic Rock
??? Theatre of Tragedy, Epica, Within Temptation, čo je na tých skupinách Rockové ????????????????? Je to čistý metal tak ako sa patrí a navyše sú tieto skupiny viac symfonické ako gothické.Andr3w napísal:Cawte, vedeli by ste mi poradit nejaku dobru kapelku podobnu ako je Theatre of Tragedy? dakujeeem
Keď niekto povie Gothic skôr ma napadne The 69 Eyes a to sa na tieto skupiny vôbec nepodobá....
sorry len taka poznámočka