Slovnaft Extraliga 2007/08, 2008/09, 2009/10
-
Sagittarius
Guru
No ja som myslel odchovancov ako tých, čo hokejovo vyrastali v tých mestách. čiže Cíger v Martine. No je pravda, že tam veľa nemohol odohrať, lebo som pozeral v knihe Slovenské hviezdy v NHL (rok vydania 2001), tak zápasy kariéry začínajú Cígerovi v sezóne 87/88 v Trenčíne a je ročník 1969, takže toho v Martine naozaj veľa neodohral. A ešte k tomu sa k Martinu nejako veľmi nehlási, ale to by sa dalo povedať aj o Švehlovi.hojko napísal:Sagittarius: Tazko ratat Cigera k MT, ked za MT toho az tak vela neodohral, pretoze siel hrat do TN a BA. V MT odohral tusim len ziacke sutaze.
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
skypej
Medium Star
kokoz .. neviem preco kazdy odcudzuje Mikulas .. omg ..tego2000 napísal:vitaztvo by som prial martinu ale vcelku vsetky tymu su skoro na rovnakej urovni az na liptovsky mikulas a sr 20
sak si pozrite tabulku .. Nitra je posledna .. Skalica ma Palfyho a tiez nehra ukazkovy hokej ..
dobre .. mozno ako mikulastan si zastavam mikulas .. ale sa zobudte ..
-
hojko
Site Admin
skypej: Jedna lastovicka leto neurobi a povedat, ze Skalica ma Pallfyho je divne, pretoze je to nadpriemerny hrac, ale v priemernom alebo dokonca az podpriemernom klube. Takze ocakavat, ze Skalice bude len vdaka Pallfymu valcovat ligu je ubohe. Mikulas hra uz dlhodobo podpriemerne a konci na chvoste tabulky, tak preto vsetci odpisuju Mikulas. Navyse si myslim, ze Nitra pojde urcite hore, je to otazkou par zapasov, kym sa chyti a odhadujem, ze by mohla skonci tak okolo siesteho miesta.
-
skypej
Medium Star
ja som to myslel tak, ze aj ked ma Skalica Palfyho tak vela hokeja neukazuje .. co vidno aj v pocte bodovhojko napísal:skypej: Jedna lastovicka leto neurobi a povedat, ze Skalica ma Pallfyho je divne, pretoze je to nadpriemerny hrac, ale v priemernom alebo dokonca az podpriemernom klube. Takze ocakavat, ze Skalice bude len vdaka Pallfymu valcovat ligu je ubohe. Mikulas hra uz dlhodobo podpriemerne a konci na chvoste tabulky, tak preto vsetci odpisuju Mikulas. Navyse si myslim, ze Nitra pojde urcite hore, je to otazkou par zapasov, kym sa chyti a odhadujem, ze by mohla skonci tak okolo siesteho miesta.
Ok ja to tiez vidim, ze Mikulas hra podpriemerne, mozno to pripisat aj to ze ma mlade muzstvo .. ale aby ste ho odpisovali a popritom su tam aj ine teamy, ktore sa neukazuju v dobrom svetle ..
-
Ashel_Noa_Tel
Novice
nechcem sa o tom hadat.Ten utok ovela lepsie pracoval s barteckom ale to je jedno.hojko napísal:Peky05: Dovod??? Je to len obycajny hrac v jednom utoku, ten utok fungoval aj bez neho velmi dobre a tak nevidim dovod na to, aby sa po jeho odchode nieco zmenilo.
Ale chcem ti napisat hojko ze pripominas mi kanadanov ktory hovoria ze ten hokejista ktoy nehra v NHL tak ani nieje hokejista.Lebo kazdeho hokejistu ktory hra v slovenskej extralige tak ho len kritizujes.