doska nebere procak

Pretaktovanie, rady, tipy, screenshoty...
4Lyn
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

doska nebere procak

Príspevok od používateľa 4Lyn »

kupil som procak intel core 2 duo 2.66 Mhz a dosku asus p5k, pri starte mi napise uCode CPU loading error, stlacim F1 a idem do windowsu, asi potrebujem flashnut bios, ako sa to robi? je na to nejaka utilita.?:diky
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

jj.. nový bios by to mal vyriešiť. Pozri manuál k doske, tam máš presne napísane čo a ako..
4Lyn
Light Expert
Light Expert

brm napísal:jj.. nový bios by to mal vyriešiť. Pozri manuál k doske, tam máš presne napísane čo a ako..
Diky cital som to, ale musim najst nejaky novy update na moj bios, lenze na stranke Asus som stahol jeden na moju dosku ale nejako nepasoval, no asi musim pockat na novy update ci co
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Sa pozri na presný názov dosky.. či za tým P5K nemáš ešte nejaké písmenká...... :)
4Lyn
Light Expert
Light Expert

brm napísal:Sa pozri na presný názov dosky.. či za tým P5K nemáš ešte nejaké písmenká...... :)
Nie, je to Asus P5K nic ine tam neni, mam bios 0302, keby bola nejaka utilita co mi to sama detectuje aj spravi, lebo som to robil cez afudos a neslo to
ThroniX
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ThroniX »

Caw mam tu istu dosku ak si k nej mal aj CD s drivermi tak si odtial nainštaluj ASUS update, tam si daš potom siahnuť najnovši bios, ešte si tam možeš aj zalohovať svoj sučasný bios. Potom daš Update bios from a vyberiaš ten subor biosu ktory si stiahol a dalej ti to už len naflashuje Ale ak sa ti neda dostať ani do systemu tak si stiahni najnovši bios odtialto http://support.asus.com/download/downlo ... uage=cs-cz
najnovši je 0603 potom ho rozbal a subor s koncoukou .ROM si napal na CD alebo USB kluč, a pri štarte pc stlač ALT+F2 tym sa dostaneš to flashovania biosu tam vyberieš z ktoreho media chceš flashovať a potom to pojde same
4Lyn
Light Expert
Light Expert

ThroniX napísal:Caw mam tu istu dosku ak si k nej mal aj CD s drivermi tak si odtial nainštaluj ASUS update, tam si daš potom siahnuť najnovši bios, ešte si tam možeš aj zalohovať svoj sučasný bios. Potom daš Update bios from a vyberiaš ten subor biosu ktory si stiahol a dalej ti to už len naflashuje Ale ak sa ti neda dostať ani do systemu tak si stiahni najnovši bios odtialto http://support.asus.com/download/downlo ... uage=cs-cz
najnovši je 0603 potom ho rozbal a subor s koncoukou .ROM si napal na CD alebo USB kluč, a pri štarte pc stlač ALT+F2 tym sa dostaneš to flashovania biosu tam vyberieš z ktoreho media chceš flashovať a potom to pojde same
No diky moc, islo to bez problemov akurat, ze mi nejde zvuk zrazu, pise mi chyby pri instalovani driverov, no nejako to dam dokopy
Napísať odpoveď