Ja si nemozem pomoc...ale stale mi to vrta v hlave..su proste iste obdobia...par tyzdnov kedy nemam problem s dievcatami..proste pohodka da sa...su mile..pritulne.a ja neviem co vsetko...aj vonka sa da ist...proste sveta zit..
Obdobia?
-
midnight_man
Guru
Obdobia?
NO....dlho som rozmyslal ze ci to sem dam..ale dneska ked som nad tym rozymslal tak som si povedal sakra dam to sem...nech sa k tomu vyjadria secia
cize ide v celku o toto:
Ja si nemozem pomoc...ale stale mi to vrta v hlave..su proste iste obdobia...par tyzdnov kedy nemam problem s dievcatami..proste pohodka da sa...su mile..pritulne.a ja neviem co vsetko...aj vonka sa da ist...proste sveta zit..
..no zrazu ako keby sa nieco otocilo a je to uplne opacne....maju vas na haku..kaslu na to ..neda sa snimi ani porozpravat...proste skoda reci otom..ono by to bolo oK v pohode kby sa to tykalo jednej baby..no problem je v tom ze to je umna globalne..proste bud setky jedno alebo druhe..ziadne take ze po jednom postupne
proste bud je to OK so vsetkymi alebo je to nanic so vsetkymi..ja si to neviem vysvetlit....uz davnooo sa nad tym zamyslam..tak mi skuste pomoct
diky
-
Sagittarius
Guru
No spolužiak mal na to komentár, keď nejaká nemala náladu: že má krámy. Ale to skôr ironicky...a ja tomu neverím, lebo som to okomentoval ja, že niektoré by ich museli mať 20 dní do mesiaca...sorry baby
Tak a teraz k téme, je to ťažké. Ono to môže byť len náhoda. Alebo si to sám vsugeruješ a potom je to tak. Keď si hovoríš, že sa ti nedarí, máš blbú náladu, atď. tak sa ti naozaj nedarí. Možno je to len tvojej mysli...a potom sa ti všetko kazí...
Dúfam, že som aspoň trocha pomohol.
Tak a teraz k téme, je to ťažké. Ono to môže byť len náhoda. Alebo si to sám vsugeruješ a potom je to tak. Keď si hovoríš, že sa ti nedarí, máš blbú náladu, atď. tak sa ti naozaj nedarí. Možno je to len tvojej mysli...a potom sa ti všetko kazí...
Dúfam, že som aspoň trocha pomohol.
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Obdobia?
Nezvyčajné. S takýmto niečím som sa nikdy nestretol pri holkách. Aspoň pri všetkých nie! Skúsil si sa zamerať skúmanie aj na seba? Nebudú to nejaké "tvoje obdobia", ktoré ovplývňujú to, ako sa k tebe osoby opačného pohlavia správajú? Nijaké iné racionálne vysvetlenie mi totiž nenapadá. Bude to niečo v tebe imhomidnight_man napísal:NO....dlho som rozmyslal ze ci to sem dam..ale dneska ked som nad tym rozymslal tak som si povedal sakra dam to sem...nech sa k tomu vyjadria seciacize ide v celku o toto:
Ja si nemozem pomoc...ale stale mi to vrta v hlave..su proste iste obdobia...par tyzdnov kedy nemam problem s dievcatami..proste pohodka da sa...su mile..pritulne.a ja neviem co vsetko...aj vonka sa da ist...proste sveta zit....no zrazu ako keby sa nieco otocilo a je to uplne opacne....maju vas na haku..kaslu na to ..neda sa snimi ani porozpravat...proste skoda reci otom..ono by to bolo oK v pohode kby sa to tykalo jednej baby..no problem je v tom ze to je umna globalne..proste bud setky jedno alebo druhe..ziadne take ze po jednom postupne
proste bud je to OK so vsetkymi alebo je to nanic so vsetkymi..ja si to neviem vysvetlit....uz davnooo sa nad tym zamyslam..tak mi skuste pomoct
diky
-
midnight_man
Guru
do prdele Jinjin napísal:Nezvyčajné. S takýmto niečím som sa nikdy nestretol pri holkách. Aspoň pri všetkých nie! Skúsil si sa zamerať skúmanie aj na seba? Nebudú to nejaké "tvoje obdobia", ktoré ovplývňujú to, ako sa k tebe osoby opačného pohlavia správajú? Nijaké iné racionálne vysvetlenie mi totiž nenapadá. Bude to niečo v tebe imho
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
DonLuca
Medium Star
Nič v zlom kámo, ale čo ak chyba niekedy vznikne v tebe, kedže ako hovoríš, je to globálne v tvojom prípade??midnight_man napísal:NO....dlho som rozmyslal ze ci to sem dam..ale dneska ked som nad tym rozymslal tak som si povedal sakra dam to sem...nech sa k tomu vyjadria seciacize ide v celku o toto:
Ja si nemozem pomoc...ale stale mi to vrta v hlave..su proste iste obdobia...par tyzdnov kedy nemam problem s dievcatami..proste pohodka da sa...su mile..pritulne.a ja neviem co vsetko...aj vonka sa da ist...proste sveta zit....no zrazu ako keby sa nieco otocilo a je to uplne opacne....maju vas na haku..kaslu na to ..neda sa snimi ani porozpravat...proste skoda reci otom..ono by to bolo oK v pohode kby sa to tykalo jednej baby..no problem je v tom ze to je umna globalne..proste bud setky jedno alebo druhe..ziadne take ze po jednom postupne
diky
-
midnight_man
Guru
-
triple
Guru wannabe
ja ti neviem ty vole .. mne sa to tiež stáva.. sú časy ked sa mi to "sype" proste ako na bežiacom páse..
a inokedy aj ked chcem tak to dako nejede..
ale ja si myslím že aspon pri mne je to o tom či ten týžden vkuse počävam deftones ale bo nie.. ked som bez ních tak všetko ide ok.. ale ak ich počúvam tak samé depresie a všetko je na riť a vtedy si namýšlam že aj s hokami je to na hovajs.. (ja to zvalujem na deftones ale nemusí to byť pravda)
ja neviem isto to je aj s tebou tak.. máš proste na prd náladu a si myslíš že je*e tým holkám ale v skutočnosti to je*e tebe .. podla mna
a inokedy aj ked chcem tak to dako nejede..
ale ja si myslím že aspon pri mne je to o tom či ten týžden vkuse počävam deftones ale bo nie.. ked som bez ních tak všetko ide ok.. ale ak ich počúvam tak samé depresie a všetko je na riť a vtedy si namýšlam že aj s hokami je to na hovajs.. (ja to zvalujem na deftones ale nemusí to byť pravda)
ja neviem isto to je aj s tebou tak.. máš proste na prd náladu a si myslíš že je*e tým holkám ale v skutočnosti to je*e tebe .. podla mna
-
Enduro3333
Medium Professional
Suhlasim s triple .... aj ja mam taketo stavy proste mam zlu naladu v robote sa mi nedari a potom sa mi zda ze ma zeny maju na haku ..... ale ked som spokojny tak si toho nevsimam ..proste vsimam si len tych dobrych okamihov ked som štastny preto s to zda ako take "obdobia"... zalezi proste len ako sa človek v danej situacii citi a ake pocity do seba púšta a ake nie ....
-
Sagittarius
Guru
-
Sagittarius
Guru
-
midnight_man
Guru
Mame dievca X a dievca Y. Od pondelka do stvrtka je dievcina X tvoja vyborna kamaratka, ale od piatku do nedele je k tebe priam protivna. Dievca Y je k tebe priatelska zas cez vikend a cez pracovny tyzden nie.
ak sa k nemu spravaju ale v tie iste dni a nie 3-4 dievcata z 30 ale 60 z 30, tak nech hlada chybicku krasy v sebe. ale ak je to "zanedbatelne mnozstvo" (co sa o ludoch povedat neda), pokladam to za vysledok zenskej logiky. na mieste bude urcite rozhovor s danymi osobami.
ak sa k nemu spravaju ale v tie iste dni a nie 3-4 dievcata z 30 ale 60 z 30, tak nech hlada chybicku krasy v sebe. ale ak je to "zanedbatelne mnozstvo" (co sa o ludoch povedat neda), pokladam to za vysledok zenskej logiky. na mieste bude urcite rozhovor s danymi osobami.
-
triple
Guru wannabe
pff čo by som dal zato... jajaj o tom môžem len a len snívaťmidnight_man napísal:ak otu uz viaceri povedali problem bude presne na druhej strane teda umna..mam posledne dni strasne rozbehany zivot..chcelo by to klud..vypnut telefon a odpratat sa niekam na tyzden
to jimino
prečítaj si príspovok vyššie .. je tam presne to
myslim, ze uz to tu bolo celkom pekne a vvystizne viacerimi ludmi povedane, ze to vlastne nie je o tyx zenax ale hlavne o TEBE
cize ake vibracie ty vysielas do svojho okolia, take sa ti dostvaju spat. taketo obdobia ma kazdy / neznamena to nic ine, len ze clovek nie je v pohode a je akysi nesvoj, a preto aj ostatni ludia, kedze to akosi podvedome vnimaju, na to reaguju takymto sposobom / ze sa ti to potom zda, ze sa vsetko sype.... proste svet je vzdy zrkadlom nasej duse, vsetko, co sa v nasom zivote deje {teda nie som si ista ci uplne VSETKO, ale urcite vacsina veci} je odrazom nasho psychickeho nastavenia.
// Nepouzivaj X miesto CH, etc. (vid pravidla fora). V opacnom pripade moze byt tvoj post bez upozornenia zmazany- v tom lepsom pripade. Tomasito
// Nepouzivaj X miesto CH, etc. (vid pravidla fora). V opacnom pripade moze byt tvoj post bez upozornenia zmazany- v tom lepsom pripade. Tomasito
-
triple
Guru wannabe
pff trošku mi trvalo kým som vyhrabal túto tému.. myslím že to bude patriť sem.
neviem neviem čím to bude.. ale v poslednom čase som nejaký čudný... ked tak nad tým uvažujem prichádzam o priateľov a čo ma najviac serie začína mi to byť jedno.. som fakt akýsi čudný.. hlavne čo sa týka nadväzovania nových známostí.. všetko ide ok. tak ako pred tým ale ked sa dostanem do určitého momentu vtedy zmrznem a už je to v keli.. som dostal nejaký blok alebo čo.. a uvedomil som si to ked mi jedna ženská volala (niečo sme spolu mali), že čo je so mnou , čo som taký chladný a tak. a vtedy som si uvedomil že nieje prvá čo mi to vraví. (doteraz som videl chybu v ostatných) ale nebude sakra chyba u mna?
neviem neviem čím to bude.. ale v poslednom čase som nejaký čudný... ked tak nad tým uvažujem prichádzam o priateľov a čo ma najviac serie začína mi to byť jedno.. som fakt akýsi čudný.. hlavne čo sa týka nadväzovania nových známostí.. všetko ide ok. tak ako pred tým ale ked sa dostanem do určitého momentu vtedy zmrznem a už je to v keli.. som dostal nejaký blok alebo čo.. a uvedomil som si to ked mi jedna ženská volala (niečo sme spolu mali), že čo je so mnou , čo som taký chladný a tak. a vtedy som si uvedomil že nieje prvá čo mi to vraví. (doteraz som videl chybu v ostatných) ale nebude sakra chyba u mna?