Net pre rapidshare
-
testosterone
Amateur
ja mám Premium na rapide a som veľmi spokojný. Keby som mal po každych 100 MB resetovať a ťahať jeden súbor po jednom tak by som sa ošalel.
Ani nemusím byť hardcore downloader a denne stiahnem 5 GB, už neraz sa mi stalo, že som presťahoval limit. Niekde inde som čítal, že jeden chalan mal 3 premium účty a ani to mu nestačilo.
veď jedno DVD movie ma 4 - 4,5 GB
Ani nemusím byť hardcore downloader a denne stiahnem 5 GB, už neraz sa mi stalo, že som presťahoval limit. Niekde inde som čítal, že jeden chalan mal 3 premium účty a ani to mu nestačilo.
veď jedno DVD movie ma 4 - 4,5 GB
ja mam premiovy ucet na RS, je tam obmedzeny pocet dat na stiahnutie?? jeden den som odtial stiahol 3,5 GB...brm napísal:Alebo si skús nájsť nejakú alternatívu s pevnou IP a si vyrátaj cenový rozdiel oproti dynamickej IP, či tento cenový rozdiel sa skôr neoplatí investovať do premiového konta na RS..
-
muffy69
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Aj tak si myslim ze je to nespravodlive ze ked mas premium account tak mozes stiahnut len 25 GB/5 dní. Nelubi sa mi to, kto si uz plati za acc mal by mat moznost neobmedzene stahovat a v tomto pripade su na tom lepsie free userovia s dynamickou IP, napr. ja mam tiez
. Ako uz povedal Romanko do USDownloadera nahadzes linky a kym budes v skole alebo spat kludne sa ti stiahne cele DVD a nebudu ta brzdit ziadne limity . Takze asi by som volil FLAT program od T-Comu, ale pokial nie si velky stahovac a stahujes hudobne albumy, dvd-ripy,... tak ti myslim bude stacit aj account na rapidshare a staticka IP.
-
muffy69
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Na jednej strane ti aj rozumiem tusim ze ucet sa da pouzivat na viacerych pc s roznymi IP a tak by potom mohlo cele mesto stahovat na jednom acc.Citron-ca napísal:Zamysli sa nad tým, keby som mal úplne neobmedzený rapid, tak by sťahovala moja sestra, bratranec, dedo, babka a všetci moji kamaráti. To znamená, že rapid bez limitu je nereeálny
nechaj si zatial ten net co mas nikomu sa neviaz...za chvilku bude orange optika aj do domacnosti len pockajtestosterone napísal:pe3x: No tak to uz to je ze 99per zdrojov co vyuzivam nemam ani na dc++ ani na torrentoch ani podobne. nebudem to tu dalej rozvadzat, nie je to warez forum. Takze preto hladam riesenie a vyberem net zrovna podla toho.![]()
Dnes mi ale teta v Orange oznamila nemilú správu, ze pretoze ideme byvat do rodinneho domu, ze tak nic, aj ked je to v BA. Poznacila si sice adresu ale pochybujem, ze nieco z toho bude. Ze oni zavadzaju v prvom rade do bytoviek, cím ma teda moc nepotesila.![]()
Takze musím zvazovat iné alternatívy
-
testosterone
Amateur
kamo rad by som, ale koncí mi viazanost 15 novembra. a to uz budem prestahovaný do domu, kde asi aj bude viac trvat kym ho zavedú. no tiez sa snazím co najnizsiu viazanost a z toho mi vychadza najlepsie stale T-com na 18 mesiacov. Chello je 24. Na druhej strane na T-Com od vsadial pocujem len nadavanie, hlavne co sa tyka ak je nejaky problem vybavovania z ich strany. Keby bola ta optika tak ver ze nevaham, lenze do domu rodinneho je to problem. A Lamac fakt neviem kedy príde na radu. Este by som mal dotaz z DSLiek by ste zvolili ktoreho poskytovatela? (T-Com, Slovanet,..)