Net pre rapidshare

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
R1k1nko
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

vsak stiahne 5 gb odhlasi sa a taha ako Free user :)
SAmo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa SAmo »

5gb je asi 625MB :P
testosterone
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa testosterone »

No asi mam len dve moznosti a to bud chello platinum alebo nejaky DSL. S ktorým DSL máte najlepšie skúsenosti? S chellom som bol sa da povedat celkom spokojný, akurat teda neumoznoval uz spomínanú fintu na RS. :?
Citron-ca
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Citron-ca »

ja mám Premium na rapide a som veľmi spokojný. Keby som mal po každych 100 MB resetovať a ťahať jeden súbor po jednom tak by som sa ošalel.

Ani nemusím byť hardcore downloader a denne stiahnem 5 GB, už neraz sa mi stalo, že som presťahoval limit. Niekde inde som čítal, že jeden chalan mal 3 premium účty a ani to mu nestačilo. :)

veď jedno DVD movie ma 4 - 4,5 GB
poldo
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa poldo »

brm napísal:Alebo si skús nájsť nejakú alternatívu s pevnou IP a si vyrátaj cenový rozdiel oproti dynamickej IP, či tento cenový rozdiel sa skôr neoplatí investovať do premiového konta na RS.. ;)
ja mam premiovy ucet na RS, je tam obmedzeny pocet dat na stiahnutie?? jeden den som odtial stiahol 3,5 GB...
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

poldo.. čítaj celú túto diskusiu a určite sa dozvieš viac. ;) Je tam limit 25GB/5dní
muffy69
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa muffy69 »

Aj tak si myslim ze je to nespravodlive ze ked mas premium account tak mozes stiahnut len 25 GB/5 dní. Nelubi sa mi to, kto si uz plati za acc mal by mat moznost neobmedzene stahovat a v tomto pripade su na tom lepsie free userovia s dynamickou IP, napr. ja mam tiez :) . Ako uz povedal Romanko do USDownloadera nahadzes linky a kym budes v skole alebo spat kludne sa ti stiahne cele DVD a nebudu ta brzdit ziadne limity . Takze asi by som volil FLAT program od T-Comu, ale pokial nie si velky stahovac a stahujes hudobne albumy, dvd-ripy,... tak ti myslim bude stacit aj account na rapidshare a staticka IP.
Citron-ca
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Citron-ca »

muffy69 napísal:Aj tak si myslim ze je to nespravodlive ze ked mas premium account tak mozes stiahnut len 25 GB/5 dní.
Zamysli sa nad tým, keby som mal úplne neobmedzený rapid, tak by sťahovala moja sestra, bratranec, dedo, babka a všetci moji kamaráti. To znamená, že rapid bez limitu je nereeálny
muffy69
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa muffy69 »

Citron-ca napísal:Zamysli sa nad tým, keby som mal úplne neobmedzený rapid, tak by sťahovala moja sestra, bratranec, dedo, babka a všetci moji kamaráti. To znamená, že rapid bez limitu je nereeálny
Na jednej strane ti aj rozumiem tusim ze ucet sa da pouzivat na viacerych pc s roznymi IP a tak by potom mohlo cele mesto stahovat na jednom acc. :) Ale ja som to teraz zobral zo stranky jedneho uzivatela, ktory je schopny s dynamickou IP stiahnut vacsi objem dat ako ten co ma premium .
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

ja aj vítam toto obmedzenie, lebo keby bol neobmedzené premium, tak každý mesiac musím kúpiť minimálne jeden nový 500GB disk.. :D
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

Ten fibernet vypada dost zajimave .. jen skoda ze unas na Vsetine to bude buhvi kdy :(
ehm123
King
King

Príspevok od používateľa ehm123 »

testosterone napísal:pe3x: No tak to uz to je ze 99per zdrojov co vyuzivam nemam ani na dc++ ani na torrentoch ani podobne. nebudem to tu dalej rozvadzat, nie je to warez forum. Takze preto hladam riesenie a vyberem net zrovna podla toho. :wink:

Dnes mi ale teta v Orange oznamila nemilú správu, ze pretoze ideme byvat do rodinneho domu, ze tak nic, aj ked je to v BA. Poznacila si sice adresu ale pochybujem, ze nieco z toho bude. Ze oni zavadzaju v prvom rade do bytoviek, cím ma teda moc nepotesila. :(

Takze musím zvazovat iné alternatívy :?
nechaj si zatial ten net co mas nikomu sa neviaz...za chvilku bude orange optika aj do domacnosti len pockaj ;)
testosterone
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa testosterone »

kamo rad by som, ale koncí mi viazanost 15 novembra. a to uz budem prestahovaný do domu, kde asi aj bude viac trvat kym ho zavedú. no tiez sa snazím co najnizsiu viazanost a z toho mi vychadza najlepsie stale T-com na 18 mesiacov. Chello je 24. Na druhej strane na T-Com od vsadial pocujem len nadavanie, hlavne co sa tyka ak je nejaky problem vybavovania z ich strany. Keby bola ta optika tak ver ze nevaham, lenze do domu rodinneho je to problem. A Lamac fakt neviem kedy príde na radu. Este by som mal dotaz z DSLiek by ste zvolili ktoreho poskytovatela? (T-Com, Slovanet,..)
Napísať odpoveď